|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:59 am
to jest miejsce gdzie mozecie kupic/sprzedac to czego szukacie/nie chcecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 8:01 am
Ja obecnie mam do zaoferowania swietnie zachowany, malo uzywany summoning tome. Jacys chetni? Dodam tylko ze dla PPC bedzie napewno taniej niz w normalnym markecie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 9:35 am
skoro pojawił sie market tu, to też dam swoje ogloszenie (wiem wiem, byl temat z tym, ale poszedl w niepamieć, to wrzuce to tu razz ) 1. 4th Anniversary Blue Roman Candle...............sztuk 1. 120g/1szt 2. 4th Anniversary Red Roman Candle ...............sztuk 1. 160g/1szt 3. 4th Anniversary Super Roman Candle ............sztuk 1. 220g/1szt 4. Oil Barrel......................................................sztuk 1. 50g/1szt 5. Blue Dragon Tail............................................sztuk 1. 100g/1szt 6. Gracie's Soccer Ball (any)...............................sztuk 3. 50g/1szt 7. Magic Swamp Orb...........................................sztuk 4. 30g/1szt 8. Magic Island Orb.............................................sztuk 2. 80g/1szt 9. Lupa.............................................................sztuk 4. 20g/1szt 10. Latarka.......................................................sztuk 2. 40g/1szt 11. Detective Kit................................................sztuk 2. 150g/1szt 12. Syaoran's Cloak...........................................sztuk 1. 250g/1szt 13. White Paper Headband..................................sztuk 1. 100g/1szt 14. Black Orchid Brooch......................................sztuk 1. 250g/1szt
przebierać, wybierac, negocjować, kupować razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 9:43 am
poszukuje Mythrill Armor. cena do 14k. dzisiaj do tylu musze dozbierac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 11:53 am
wilkus poszukuje Mythrill Armor. cena do 14k. dzisiaj do tylu musze dozbierac xd jak chcesz to zrobie sobie res i ci znajde jezeli jest to jeszcze aktualne smile a co do mróweczki to nie dziekuje nic co by mnie interesowalo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:29 pm
xBardielx wilkus poszukuje Mythrill Armor. cena do 14k. dzisiaj do tylu musze dozbierac xd jak chcesz to zrobie sobie res i ci znajde jezeli jest to jeszcze aktualne smile a co do mróweczki to nie dziekuje nic co by mnie interesowalo razz domyslam sie ze to zbyt ciekawe nie jest...ale moze ktos sie tu nawinie i coś mu wpadnie w oko... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:33 pm
poszukuję Gift of the Goddess za najwyżej 14.300 g (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:19 am
xBardielx jak chcesz to zrobie sobie res i ci znajde jezeli jest to jeszcze aktualne smile res? spoko, oczywiscie, ze aktualne xd edit\ zakupilam wlasnie jakies, wiec chwilowo jednak nie. co nei zmienia faktu, ze pozniej bede zainteresowana, jak tylko troche kasy nazbieram 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:25 am
Sprzedam Celebrity Date, cena do uzgodnienia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:21 am
naprawde nikt nie chce summoning tome'a? za 13k! jego low wynosi 14.800 T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:25 am
xBardielx naprawde nikt nie chce summoning tome'a? za 13k! jego low wynosi 14.800 T.T po kiego mi 4ty? xd rzeczy, na ktore teraz zbieram Mythrill Armor [juz ostatni] plasma gear mecha form [tak, jeden musi byc] vali sari i inne, tansze juz duperszwance xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:28 am
wilkus xBardielx naprawde nikt nie chce summoning tome'a? za 13k! jego low wynosi 14.800 T.T po kiego mi 4ty? xd rzeczy, na ktore teraz zbieram Mythrill Armor [juz ostatni] plasma gear mecha form [tak, jeden musi byc] vali sari i inne, tansze juz duperszwance xd mythrila moge zalatwic za te 14k jezeli nie bede musial czekac dlugo na kaske razz wytlumacz mi co to jest vali sari, prosze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:31 am
xBardielx mythrila moge zalatwic za te 14k jezeli nie bede musial czekac dlugo na kaske razz wytlumacz mi co to jest vali sari, prosze ;] no to akurat troche potrwa niestety... nie mam nawet 1k w chwili obecnej xd a tamten za 13 z hakiem kupilam 3nodding veli mialo byc >.< takie zielone. http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/7210/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 10:28 am
kupie angelic microphone ale dopiero jak uzbieram kase biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 10:50 am
Zamienię PLASMA GEAR na SUMMONING TOME, ale o tym musze jeszcze pogadac z Gem_mą. Wanna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|