|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 3:08 am
sweatdrop glupio mi to pisac ... zwlaszcza tu sweatdrop wolalbym do socjala to wrzucic... ale wtedy nikt tego juz nie przeczyta -.-  kupilbym sobie ta pelerynke ... nawet mam tyle kasy ..... ale, no wlasnie ale zawsze jakies jest -.-, jakbym to kupil to bym mial za malo kasy na pomnazanie w markecie i musialbym kapital odbudowywac ;] a zabardzo sie przywiazalem do moich kochanych itemkow by je sprzedawac smile pomozcie bracia i siostry gaianie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 3:29 am
wiesz tez na to zbieram rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 4:16 am
Ayah_TheMetalMania wiesz tez na to zbieram rolleyes wiesz podaj pomocna dlon a i tobie zostanie ona podana xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:18 am
a nie mozesz sobie dozbierac troche zarabiajac na markecie, zeby zostalo ci wystarczajaco duzo na interesy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 5:55 am
Andareen a nie mozesz sobie dozbierac troche zarabiajac na markecie, zeby zostalo ci wystarczajaco duzo na interesy? robie tak caly czas razz ale nie chce mi sie czekac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:41 am
Coz, to raczej nie moja liga finansowa sweatdrop Ile Ci wlasciwie brakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:56 am
przydalo by sie tak z 50k ^^ ale spoko oko juz wszystko opcykalem i w piatek kupuje ta pelerynke i jeszcze katane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:11 am
swir xd ja toze moich itemkow ni oddam xd hehehehe a Tobie i tak kasa szybko prychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:25 am
Bo tu sie po prostu próżność odzywa twisted twisted Nie martw sie mnie tyż czasem dopada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:29 am
tak, cos w tym jest... xp ale ozby, nazbieralo sie troszku, to zal teraz trwonic. swoja droga, oblicze wartosc, jak mi pooddaja popozyczane rzeczy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:37 am
wilkus tak, cos w tym jest... xp ale ozby, nazbieralo sie troszku, to zal teraz trwonic. swoja droga, oblicze wartosc, jak mi pooddaja popozyczane rzeczy twisted Chodzilo mi raczej o Bardiela, ale jezeli ty tez tak to czujesz rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 10:45 am
ichabot Chodzilo mi raczej o Bardiela, ale jezeli ty tez tak to czujesz rofl 4laugh eheheheheheh xp redface ja po prostu te itemy juz mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:06 pm
xBardielx wolalbym do socjala to wrzucic... ale wtedy nikt tego juz nie przeczyta -.- Sam ta bzdure wymysliles czy ktos ci pomagal? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 12:46 pm
Baranina xBardielx wolalbym do socjala to wrzucic... ale wtedy nikt tego juz nie przeczyta -.- Sam ta bzdure wymysliles czy ktos ci pomagal? neutral pomagala mi i poprawiala bledy moja wierna kotka ;] pozdro Micia :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|