|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:32 am
Tak, tak, tęsknie za moją ukochaną Pragą. Już nie mogę się doczekać października, gdy znów zabiorę swoje manaty do zasyfionego akademika, pełnego karaluchów i innego robactwa. xp Tęsknie już nawet za nieudolnymi dezynsekcjami – oczywiście na własną rękę. I za ruskimi i za tą okropną piosenką(kanikuły) którą już rzecz jasna znam na pamięć we wszystkich wersjach. talk2hand Za tymi wkurwiającymi mnie imprezami, za panem od kebabów, za panią Krysią z portierni która mawia „kręcą się jak te karaluchy po akademiku” , za pierdzielniętymi filozofkami które nie uznają depilacji, za mijaniem się z czarnoskórym chłopcem przy trzepaku, oraz za kłótniami porannymi z kasiulkiem.
Ja chce do akademika !!!!!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:33 am
jej... tam musiało być zajebiście... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:38 am
ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:41 am
Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:44 am
Andareen Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:49 am
Baranina Andareen Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:53 am
Andareen Baranina Andareen Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh mysle ze na to by juz nie poszli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:55 am
Baranina Andareen Baranina Andareen Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh mysle ze na to by juz nie poszli xp a po kilku głębszych rofl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:13 am
Andareen Baranina Andareen Baranina Andareen namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh mysle ze na to by juz nie poszli xp a po kilku głębszych rofl ? nawet i po glebszych chyba nie. A tobie co tak zalezy? co? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:36 am
Baranina ZebraDeath jej... tam musiało być zajebiście... whee a zebys wiedziala ! i mozna bylo odbijac sobie cycki na ksero po kilku głębszych heart . heart tiah to teraz nie bede mowic "cycki se usmaz" tylko "cycki se skseruj" blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:49 am
Baranina Andareen Baranina Andareen Baranina Andareen namow jakiegos kolege, zeby se wacka na ksero odbil po kilku glebszych dramallama dramallama dramallama nie trzeba namawiac xp odbijaja i bez tego xp to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh mysle ze na to by juz nie poszli xp a po kilku głębszych rofl ? nawet i po glebszych chyba nie. A tobie co tak zalezy? co? whee Moze planuje odwiedziny i chce sobie jakoś uatrakcyjnić pobyt? (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:03 pm
Ja chce wrocic do szkoly. Tylko ja mam ja za tydzien, a niekorzy z Was - dopiero za miesiac. ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:06 pm
Yajo Baranina Andareen Baranina Andareen to namow ich, zeby te kserowki porozwieszali po calej uczelni potem 4laugh mysle ze na to by juz nie poszli xp a po kilku głębszych rofl ? nawet i po glebszych chyba nie. A tobie co tak zalezy? co? whee Moze planuje odwiedziny i chce sobie jakoś uatrakcyjnić pobyt? (; nie, podziekuje raczej talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|