|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:01 am
Zobaczcie sobie tę stronkę: www.myfconline.com xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:31 am
mi wyswietlilo, ze dokument nie zawiera zadnych danych. bede do konca zycia stara panna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:51 am
Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:57 am
CZEMU NIE MA MNIE W SONDZIE! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:02 pm
moja odp jest dosc przewidywalna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:09 pm
Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama a mnie już nie, śmierdziuszku!? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:42 pm
ZebraDeath Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama a mnie już nie, śmierdziuszku!? evil siostre?!?!? zreszta ty wiesz ze ja cie love wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:50 pm
Ja tam chcę być starą panną >.> podobno czeka mnie wielki sukces w dorosłym życiu >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:32 pm
Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama a chcialam powiedziec, ze czuje sie wyrozniona, jakoze jestem pierwsza, ozby. sweatdrop ale i tak mi milo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:24 pm
wilkus Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama a chcialam powiedziec, ze czuje sie wyrozniona, jakoze jestem pierwsza, ozby. sweatdrop ale i tak mi milo heart widzisz? jak cos to ie z nim ozenimy i po sprawe bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:26 pm
Cie czy sie? xp dobra xd zawsze lepsza to wizja niz kuzyn lub Trabek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:29 pm
wilkus Cie czy sie? xp dobra xd zawsze lepsza to wizja niz kuzyn lub Trabek xd no ja tego problemu nie mam. ja tam jestem za twoim slubem z trombkiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:30 pm
TrOMbkiem owszem, ale nie TrAbkiem xd normalnie momntami Ci zazdroszcze :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:36 pm
a czego ty mi mozesz zazdroscic. ja zazdroszcze ci ze masz w miare normalna siostre. ja staram sie z krzyskiem jakos zyc w przyjacielskich ukladach ale ostatnio to niebardzo wychodzi.. wlasciwie zawsze. 2 dni temu az przyszla pani wiesia do nas bo myslala ze kogos morduja stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|