|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:33 am
A wiec otwieram zapisy do KGB, prosze by zapisywaly sie osoby ktore naprawde jezdza na konwenty lub maja silny zamiar ;] A i blagam zebym nie byl jedynym gaianem na liscie crying
arrow xBardielx arrow ZebraDeath arrow Gem_ma arrow Silvery the Alchemist arrow Ann_Miho arrow Charatka_nyo arrow Jukatan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:35 pm
Ja! Ja! Na BACE będę na pewno, a na inne będę jeździć w miarę możliwości 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:30 am
stawiam sie na wezwanie. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:05 am
Cieszy mnie ten fakt bardzo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 7:29 am
ze wzgledow finansowych ograniczona jestem do Wawy i okolic ale za to staram sie chodzic na wszystkie;P (czesto jako org hehe)
wiec prosze mnie dopisac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:10 am
mnie mozesz dopisac. bede starac sie byc na asuconie i ecchiconie moze na bake sie wybiorę. zalezy kto jedzie z mojego miasta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 10:06 am
Ann_Miho mnie mozesz dopisac. bede starac sie byc na asuconie i ecchiconie moze na bake sie wybiorę. zalezy kto jedzie z mojego miasta twojego miasta czyli? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 8:34 am
xBardielx Ann_Miho mnie mozesz dopisac. bede starac sie byc na asuconie i ecchiconie moze na bake sie wybiorę. zalezy kto jedzie z mojego miasta twojego miasta czyli? ;> Łodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:14 pm
Zapisz mnie, zapisz.
Prawdopodobnie Baka i Ecchicon 3. Co prawda nie wiem na sto procent, ale plany są.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:43 pm
Baka, Ecchicon 3, potem Funekai i CLamp Festival ;3
dopisuj, prosze.
o super, masz sygne z guilty gear, musisz być na bace, bardiel *3*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 2:12 am
fak no wlasnie nie moglem :/ a slyszalem i widzialem gg cosplay smile powiedz ze jestes za niego odpowiedzialny o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 1:58 pm
harab serapel fak no wlasnie nie moglem :/ a slyszalem i widzialem gg cosplay smile powiedz ze jestes za niego odpowiedzialny o.O bralem w nim udzial ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:32 am
Jukatan harab serapel fak no wlasnie nie moglem :/ a slyszalem i widzialem gg cosplay smile powiedz ze jestes za niego odpowiedzialny o.O bralem w nim udzial ;3 woooo powaga? a kim byles? hmmmm tam jedynym kolesiem byl chyba faust smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:59 pm
harab serapel Jukatan harab serapel fak no wlasnie nie moglem :/ a slyszalem i widzialem gg cosplay smile powiedz ze jestes za niego odpowiedzialny o.O bralem w nim udzial ;3 woooo powaga? a kim byles? hmmmm tam jedynym kolesiem byl chyba faust smile bylem millią C:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 3:54 pm
Jukatan harab serapel Jukatan harab serapel fak no wlasnie nie moglem :/ a slyszalem i widzialem gg cosplay smile powiedz ze jestes za niego odpowiedzialny o.O bralem w nim udzial ;3 woooo powaga? a kim byles? hmmmm tam jedynym kolesiem byl chyba faust smile bylem millią C: a nie czasem -am? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|