|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 6:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 9:35 am
A mi się wydawało, że Plasma Gear JUŻ TERAZ chodzi po 20000... Ale ty i tak nie pobijesz mnie. 300000 goldów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 11:13 am
No i widzisz, oprocz plasmy wszystkie itemy sam bede mogl raczej kupic. No tak nie pobije Cie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:06 am
lol lol Taką sumę trudno pobić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:28 am
No trudno trudno razz A mi zostalo juz tylko kupienie Plasma Gear razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:43 am
A mi Shadow spirit i trzy katanki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 9:40 am
Jeszcze Shadow Spirit to tanio, ale katanki surprised Zycze powodzenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 11:20 am
Dzięki... Na szczęście czasem dają w Daily chanceach jakieś śmieci które potem można sprzedać.
Chcesz to możesz mnie wspomóc. Jak już sobie kupisz plasmę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 11:59 am
No, no no smile Z checia Cie wspomoge, ale zobaczymy jeszcze jaka sumka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 7:13 am
Wystarczy jak mi będziesz przesyłać śmieci z daily chanceów które można sprzedawać w sklepach. Wtedy już sobie uzbieram kasę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:48 am
Ja za Chiny nie moge pojąć jak w zdaniu "To tylko 20 tysięcy" słowo TYLKO mozna wziąć w cudzysłów... O rany xd Jak ja bym chciała, zeby te wszystkie rzeczy z LUNAR w nazwie były w sumie za 20k... Puzzle się ułoży i już ma się całą sumkę...
Chętnie się czyms rzucę jak mi się powie czym i jakoś mnie to nie będzie specjalnie martwić =P W zamian chętnie przyjmę kwiatki, papierki, robaczki i inny s**t z Gaia Towns. Na poczatku zbierałam i tak mi juz zostało =3
Jeszcze tylko Lunar Cloak, Lunar Cowl. Lunar Scythe i Raptor Ice Horns i bedzie cały Dream Avatar! Jedyne 120k pozostało... O rany.... No i co to za pomysł, żeby Raptor Horns było droższe od Lunar Scythe X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:38 am
Ja nie wspomagam, bo mnie też nikt nie wspomaga. Prosty aczkolwiek prymitywny sposób myślenia :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:30 am
Zetciu, ty samolubie *hugs*. :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 8:20 am
TULIMY !!! ^^ *hughs* :* :* :*
Ekhem... Dobra....
Nie pobieram zapomogi, bo potem oddać zapominam domokun A sama nie daję, bo nie chcę mieć sytuacji, że czekam do upsikanej śmierci za zwrotem goldów. Egoizm jak stąd na księżyc, ale nie każdy musi być Matką Teresą.
Poza tym ten DA wcale nie jest taki drogi. Klient jak do puzzli przysiądzie, to uzbiera raz dwa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:38 am
Na mój dream avi porządne przysiad przy Puzzelach nie pomoże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|