Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
2 tyg wolności. Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sok pomarańcowy jest ;
  zabójczy
View Results

Valter

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 7:33 am

Wreszcie zaczęły się moje prawdziwe wakacje .
Rodzice wyjechali z domu i mam 2 tygodnie spokoju xd
Oczywiście jeszcze tego samego dnia co rodzice wyjechali zrobiłem nockę z kumplem ( granie na ps2 i pc + filmy ) . Tak więc dziś wstałem o 16 , ale tak to jest jak sie kładzie spać o 9 .
Zdziwiła mnie jedna rzecz .
Martini które stoi w barku pozostało nietknięte .
Dla mnie to normalka bo jestem abstynentem , nom ale żeby kumpel zapomniał że mu proponowałem darmowe alko no to już lekka przesada mrgreen
Bycie abstynentem to trudna sprawa ... zwłaszcza kiedy sok pomarańczowy okazuje się być zabójczy dla organizmu ( wczoraj zakrztusiłem się sokiem i przez 2 godziny próbowałem usunąć resztki soku z płuc ) rofl
Ale może ktoś był by tak odważny i by mnie odwiedził ( czyt. zapraszam panie na darmowe martini ;p ) question
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 9:00 am

To fajowsko, bibki codziennie będziesz mógł robić razz

suicunka

Gem_ma

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 9:28 am

Przecie on nie pije, jakby zrobil "bibke" to musiałby byc dla wszystkich pijacych pierwsza(druga i nastepna ) pomoca, anikt nie lubi sprzatac zygów (tym bardziej bez znieczulających %) stare
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 10:35 am

Gem_ma
Przecie on nie pije, jakby zrobil "bibke" to musiałby byc dla wszystkich pijacych pierwsza(druga i nastepna ) pomoca, anikt nie lubi sprzatac zygów (tym bardziej bez znieczulających %) stare

Dobra, dobra i tak ma zawaliscie, a gdyby ktos mu puscil spawa w domu to i tak by musial sprzatac wczesniej czy pozniej, wiec najlepiej nic nie sprzatac, poczekac az wszyscy wytrzezwieja i niech po sobie sprzatna mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Valter

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 11:13 am

imprezy nie mam zamiaru robić ...
nie che mi się po sobie sprzątać a co dopiero po kimś .

Co innego jakieś "nocki" w doborowym towarzystwie ... ( max 4os. + ja )
A jak by co to jak by sie komuś nudziło to nawet na tydzień mogę przygarnąć rofl ( jedyne wymagania to odrobina kasy na własne jedzenie )
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 11:25 am

zależy gdzie mieszkasz razz

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100

Valter

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 11:58 am

Maris274
zależy gdzie mieszkasz razz

os. lotnisko -> Stargard Szcec. -> Zachodnio-Pomorskie -> Polska -> Europa -> YRth blaugh

a co question chcesz przyjechać question
przeca ja nie gryzę .... no znaczy sie ... nie wiem jak w nocy ale na pewno cie w dzień nie pogryzę xd
Mogę dodać że mieszkam w bardzo skromnie aczkolwiek ładnym i czystym dwupokojowym mieszkanku w bloku . Na uboczu miasta , z całkiem ładną i fotogeniczną okolicą , co by nie było że jak ktoś przyjedzie to sie okaże że mieszkam w kartonie sweatdrop

Atrakcji u mnie nie zabraknie , jest prąd , internet ( nie zawsze ale zazwyczaj jest ) , dvd + potężny zbiór anime , konsola ps2 , martini w barku , i spory wybór łóżek ( 3 + materac ) , oraz ładna okolica bogata w takie atrakcje jak poradzieckie bunkry , stare i zrujnowane zabudowania , oraz zabytki w centrum miasta. Gratisowo dodam ze jest całkiem blisko bardzo czystego i fajnego jeziora ( strój kąpielowy nie jest wymagany ) rofl

więc zapraszam ...
ps. co by nie było ... to pociągi nie są tera wcale takie drogie rofl
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 12:45 pm

Hm, kusząca propozycja...... twisted

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 1:41 pm

zazdroszcze normalnie...moj ojciec wrocil wczoraj i juz zdarzylismy sie 2 razy poklocic... szlag by to trafil
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 2:11 pm

ZebraDeath

sio! byłam pierwsza! razz ale jakby się zastanowić...to w grupie zawsze raźniej xD ale chyba raczej nie będę mogła przyjechać...zobaczy sie biggrin
a wogóle to kto mieszka w wawie...bo kurcze czuje sie samotna xD

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 2:16 pm

ja blisko, ale wlasnie /jakies pol h tamu/ stamtad wrocilam xd
bedzie jakies 30-40km sweatdrop
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 2:16 pm

Maris274
ZebraDeath

sio! byłam pierwsza! razz ale jakby się zastanowić...to w grupie zawsze raźniej xD ale chyba raczej nie będę mogła przyjechać...zobaczy sie biggrin

ja!ja! mnie wybierz! mnie....

_b_u_r_a_k_

Valter

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 3:04 pm

hmm .. w sumie to mogą przyjechać nawet 2 os . Miejsca powinno wystarczyć . Wody w łazience oraz prądu do laptopów nie skąpie , ale z jedzeniem mogę mieć problemy bo mam ograniczone fundusze i zostało mi już tylko 60 zł na tyg. sweatdrop

Zgłoście sie do mnie na pm lub gg ( 1999122 ) ... to się dogadamy co do szczegółów xd
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 3:12 pm

Valter
hmm .. w sumie to mogą przyjechać nawet 2 os . Miejsca powinno wystarczyć . Wody w łazience oraz prądu do laptopów nie skąpie , ale z jedzeniem mogę mieć problemy bo mam ograniczone fundusze i zostało mi już tylko 60 zł na tyg. sweatdrop

Zgłoście sie do mnie na pm lub gg ( 1999122 ) ... to się dogadamy co do szczegółów xd

paczcie jaki rozochocony razz

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 3:12 pm

_b_u_r_a_k_
Maris274
ZebraDeath

ja!ja! mnie wybierz! mnie....

ale co? że niby ja? warszawa? tak ? xD
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items