_b_u_r_a_k_
JA JA!
Daedhel masz co najmniej bardziej sig heart
Daedhel masz co najmniej bardziej sig heart
no tyle już się nagadałam odkąd wkleiłam sobie to zdjęcie do sygnatury... już myślałam, że nie, że tylko mnie ono zachwyca, ale na szczęście znalazł się poczciwy _b_u_r_a_k_, który je docenił! Moje życie właśnie nabrało nowego sensu! whee
Dla wyjaśnienia, osoba na tym zdjęciu jest FACETEM i nazywa się Robert Plant i jest moim idolem. Śpiewa w najbardziejszym zespole rockowym wszech czasów, to jest w Led Zeppelin. heart Ach, och, a jak on wspaniale śpiewa! 4laugh Nie mówiąc już o tym, że Jimmy Page jest absolutnie genialnym gitarzystą (fakt powszechnie uznawany, w ogólnoświatowych rankingach ustępuje miejsca jedynie Jimiemu Hendrixowi). A John Bohnam jest prawdziwym mistrzem perkusji (fakt również potwierdzony zeznaniami świadków). A John Paul Jones też jest niezwykle utalentowany. A ja mam totalnego świra na punkcie tego zespołu (fakt lepiej udokumentowany niż wszystkie inne wyżej wymienione...)! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart 4laugh twisted
Whole Lotta Love - whee (lektura obowiązkowa dla WSZYSTKICH)
Piszta ludu o własnych świrach zlokalizowanych w różnych punktach Wszechświata (czyli co powoduje u Was chorobliwe ataki euforii) cool