Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
wreszcie ktoś zauważył!

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Led Zeppelin
  są najbardziejsi ><
  bogowie rocka (ach, och i jeszcze raz ach) <3
  to najprzecudowniejszy zespół wszechczasów!!!!!!!!!!!
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Aug 13, 2007 7:45 am

_b_u_r_a_k_
JA JA!

Daedhel masz co najmniej bardziej sig heart

no tyle już się nagadałam odkąd wkleiłam sobie to zdjęcie do sygnatury... już myślałam, że nie, że tylko mnie ono zachwyca, ale na szczęście znalazł się poczciwy _b_u_r_a_k_, który je docenił! Moje życie właśnie nabrało nowego sensu! whee

Dla wyjaśnienia, osoba na tym zdjęciu jest FACETEM i nazywa się Robert Plant i jest moim idolem. Śpiewa w najbardziejszym zespole rockowym wszech czasów, to jest w Led Zeppelin. heart Ach, och, a jak on wspaniale śpiewa! 4laugh Nie mówiąc już o tym, że Jimmy Page jest absolutnie genialnym gitarzystą (fakt powszechnie uznawany, w ogólnoświatowych rankingach ustępuje miejsca jedynie Jimiemu Hendrixowi). A John Bohnam jest prawdziwym mistrzem perkusji (fakt również potwierdzony zeznaniami świadków). A John Paul Jones też jest niezwykle utalentowany. A ja mam totalnego świra na punkcie tego zespołu (fakt lepiej udokumentowany niż wszystkie inne wyżej wymienione...)! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart 4laugh twisted

Whole Lotta Love - whee (lektura obowiązkowa dla WSZYSTKICH)

Piszta ludu o własnych świrach zlokalizowanych w różnych punktach Wszechświata (czyli co powoduje u Was chorobliwe ataki euforii) cool
PostPosted: Mon Aug 13, 2007 8:00 am

otorz muzyka tegoz zespolu heart heart heart
nie widzialam abys wczesniej miala ich w sigu czy cos, mozem slepa ninja

SA BARDZIEJ BARDZIEJ! ostatnio mam taka faze na Zeppelinow, ze szok...eh

ale Alice in Chains i tak pozostanie memu sercu i sluchowi najblizsiejsze sweatdrop

_b_u_r_a_k_

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Aug 13, 2007 8:16 am

_b_u_r_a_k_
otorz muzyka tegoz zespolu heart heart heart
nie widzialam abys wczesniej miala ich w sigu czy cos, mozem slepa ninja

SA BARDZIEJ BARDZIEJ! ostatnio mam taka faze na Zeppelinow, ze szok...eh

ale Alice in Chains i tak pozostanie memu sercu i sluchowi najblizsiejsze sweatdrop
no jak to co to Ty tak poważnie?! ZNALAZłAM BRATNIą DUSZę!!!! *miażdży burakowi żebra w serdecznym uścisku* blaugh twisted

Ty chyba żartujesz, przez jakieś pół roku miałam w sygu reklamę The Official Led Zeppelin Guild - serdecznie zapraszam, tam właśnie jest... taki... CUDOWNIASTY topic, na którym jest mnóstwo zdjęć zespołu, w tym to oto.... whee
PostPosted: Mon Aug 13, 2007 8:35 am

_b_u_r_a_k_
takie tam gadanie. Zanim nastała epoka Led Zeppelinów, byłam zadeklarowaną fanką Deep Purple. I co? Minęło bezpowrotnie. Zdradziłam i jestem z tego dumna. xp Długo nie wytrzymasz przy Alice in Chains, kto raz zasmakuje w Led Zeppelin, musi zapaść na nieuleczalną miłość do tej muzyki. wink twisted mrgreen

Carcassandra

Anxious Carpenter

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Mon Aug 13, 2007 8:43 am

*odwzajemnia uscisk*
*targa kudliska Daedhel*

hehehe ja Zeppelinow kocham od zawsze, jednak moja milosc do Alicow jest niepodzielna...od lat 12 juz przeszlo (od kiedy zaczelamsie interesowac muzyka) sa dla mnie najlepsi...Robrt& Co. sa na drugim zaraz za nimi miejscu, ja to ogolnie jestem muzycznie pojebana
PostPosted: Mon Aug 13, 2007 9:01 am

_b_u_r_a_k_
*odwzajemnia uscisk*
*targa kudliska Daedhel*

hehehe ja Zeppelinow kocham od zawsze, jednak moja milosc do Alicow jest niepodzielna...od lat 12 juz przeszlo (od kiedy zaczelamsie interesowac muzyka) sa dla mnie najlepsi...Robrt& Co. sa na drugim zaraz za nimi miejscu, ja to ogolnie jestem muzycznie pojebana
tak ściślej rzecz ujmując, to to jest Jimmy & CO, bo to Page był liderem zespołu. 3nodding *sprostowanie na miarę wzorowego fanatyka*

u mnie na drugim miejscu są The Doors razem z AC/DC (trochę ciasno na podeście, ale jakoś się zmieścili), a potem różniste klasyczno i hardrockowe zespoły, ze szczególnym uwzględnieniem tych, które się romantycznie nie rozdziamdziują, tylko pracują gitarkami jak Pan Bóg przykazał. whee

AIC tylko mi się obiło o uszy, ale zawsze chętnie się dokształcę. Możesz mi podać ich najsłynniejsze utwory?

Carcassandra

Anxious Carpenter

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 4:24 am

Daedhel
_b_u_r_a_k_
*odwzajemnia uscisk*
*targa kudliska Daedhel*

tak ściślej rzecz ujmując, to to jest Jimmy & CO, bo to Page był liderem zespołu. 3nodding *sprostowanie na miarę wzorowego fanatyka*

u mnie na drugim miejscu są The Doors razem z AC/DC (trochę ciasno na podeście, ale jakoś się zmieścili), a potem różniste klasyczno i hardrockowe zespoły, ze szczególnym uwzględnieniem tych, które się romantycznie nie rozdziamdziują, tylko pracują gitarkami jak Pan Bóg przykazał. whee

AIC tylko mi się obiło o uszy, ale zawsze chętnie się dokształcę. Możesz mi podać ich najsłynniejsze utwory?

zawsze komponuje Co od frontmena xd ale uwage pokornie przyjmuje

matko dla mnie wszystkie sa najslawniejsze xp ale te co puszczaja w radiu np, to takie smenciaste...

oblookaj sobie zatem:

Man in the box
Bleed The Freak
I Know Somethin (Bout You)
Them Bones
Angry Chair
Rain When I Die
Down In A Hole
What The Hell Have I

no i to tyle z tych znanych najbardziej...ja tam uwiebiam ich unplugged heart jest spokojny i sentymentalny, ale coz...cos wnim magicznego jest xp
PostPosted: Wed Aug 15, 2007 12:00 am

yupi

Ayah_TheMetalMania

Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out