|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:15 am
Mam ponad 130k na koncie i nie wiem na co wydać blaugh . Doradźcie mi xD. Od razu uprzedzam, że nie donejtuję nikogo, więc nawet nie macie co pisać, żebym wam oddała rolleyes .
Kupiłabym se KiKi, ale to trochę za mało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:27 am
Może Coco? Kiki tam jush troche przeterminowany xD Coco jest tańszy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:39 am
kup....coś fajnego biggrin coco albo kilka fajnych rzeczy albo uzbieraj na kiki ( nie szpanuj że masz tak dużo goldów xp xp xp bo niektórzy nie są tak bogaci xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:44 am
może tak... opcja pierwsza: 1.wejdź ta tektek.org 2.zrób kilka super dreamavów 3.kóp wszystko co potrzebne do dreamavów 4.zostaw troche kaski na potem wink opcja druga: ubezpiecz sie na pszyszłość mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:46 am
no wiesz co... kwalipięta! crying
ja odkąd jestem tutaj marzę o KiKi i wiem, że nigdy się nie dorobię. Normalnie zazdroszczę ci cholernie, no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:32 am
Skoro nikogo nie donatujesz... to daj mnie ;P
Nie masz zadnych itemow na oku? to poczekaj, pojawia sie.... albo kup za to duzo ticetsow (mozesz jeszcze zarobic wymieniajac na itemka XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:32 am
Czemu nie ma opcji dla Mnie? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:34 am
Andareen Mam ponad 130k na koncie i nie wiem na co wydać blaugh . Doradźcie mi xD. Od razu uprzedzam, że nie donejtuję nikogo, więc nawet nie macie co pisać, żebym wam oddała rolleyes . Kupiłabym se KiKi, ale to trochę za mało... Wydaj wszystko na najnowszy list. Zobaczymy czy się zwróci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:50 am
degenerat Andareen Mam ponad 130k na koncie i nie wiem na co wydać blaugh . Doradźcie mi xD. Od razu uprzedzam, że nie donejtuję nikogo, więc nawet nie macie co pisać, żebym wam oddała rolleyes . Kupiłabym se KiKi, ale to trochę za mało... Wydaj wszystko na najnowszy list. Zobaczymy czy się zwróci xd zbyt ryzykowne... dramallama Quote: Czemu nie ma opcji dla Mnie? icon_gonk.gif yyyy... zapomniałam mrgreen wolałabym tokeny, bardziej się opyla, ale ostatnio karty często mi nie działają stare Quote: ja odkąd jestem tutaj marzę o KiKi i wiem, że nigdy się nie dorobię. Normalnie zazdroszczę ci cholernie, no. graj w karty, układaj puzzle i dużo siedź na gai smile . ja tyle od kwietnia zarobiłam... (pomijam, że ok. 50k zarobiłam na oszustwie razz ) Quote: może tak... opcja pierwsza: 1.wejdź ta tektek.org 2.zrób kilka super dreamavów 3.kóp wszystko co potrzebne do dreamavów 4.zostaw troche kaski na potem wink Właśnie problem w tym, że mi się nie chce xD Quote: opcja druga: ubezpiecz sie na pszyszłość icon_mrgreen.gif co przez to rozumiesz razz ? Quote: Może Coco? Kiki tam jush troche przeterminowany xD Coco jest tańszy icon_smile.gif coco kiedys juz mialam, od zawsze choruje na KiKi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 11:23 am
ja akurat mam problem dokładnie odwrotny ;p chciałbym sobie kupić katanę ale chyba nigdy nie uzbieram sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:21 pm
Hefajstion ja akurat mam problem dokładnie odwrotny ;p chciałbym sobie kupić katanę ale chyba nigdy nie uzbieram sweatdrop och ach bo to katana najwspanialszym itemkiem na Gai jest! 4laugh nie bój żaby, kiedyś Ci się uda. Najprościej byłoby wygrać ją lub kasę na którymś z konkursów rysunkowych organizowanych przez gaiowiczów. Jak umiesz ładnie rysować, życie na Gai staje się dla Ciebie bajecznie proste. wink (ja nie umiem .__. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:24 pm