Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Chciałem miło zakończyć urlop.A Matka Boska jest jedna Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jakie ryby najbardziej lubisz?
  Martwe.
  Na talerzu.
  Pływające sobie w wodzie.
View Results

degenerat

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 1:26 am

Kilka dni temu przyszło mi do głowy aby wybrać się na Strubiny, potańczyć trochę. Dawno nigdzie nie byłem. Więc jako miły, sympatyczny, zawsze pomocny kolega pomyślałem iż wezmę swoją zacną koleżankę Baraninkę ze sobą ( no dobra... samemu to tak lipa iść). Więc co robię? Wysyłam pm.... 0 odpowiedzi, a koniec urlopu zbliża się wielkimi krokami, żeby nie powiedzieć ogromnymi. No to dzwonie jej na komórkę, a co tam, wykosztuję się na telefon. Tak, cieszę się że się dodzwoniłem. Chwile gadamy o niczym, przechodzę do rzeczy i mówię: „ Kamcia, a może byśmy się dla relaksu na Strubiny dziś wybrali, co?” Na co słyszę oburzony6m głosem: „To Ty okien nie myjesz?! Ja myje okna, jak Ty możesz z takimi propozycjami wychodzić ’’
Więc Ja, mały, biedny skruszony, kładę uszy po sobie, nie wiem co się dzieje, co źle zrobiłem, albo czego nie zrobiłem. A tu słyszę „15 sierpnia jest Matki Boskiej Zielnej ! A Tobie harce w głowie!”

Jaki z tego morał?
Nie zapomnij umyć okien nim zadzwonisz do Baraniny. Następnym razem może się okazać że jest święto Gromnicznej.
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:02 am

rofl rofl rofl
pouczajace. jak bede do niej kiedy dzwonic, musze najpierw sprawdzic kalendarz xp

wilkus
Crew

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:21 am

a ja czekam na Matki Boskiej Pieniężnej xp czyli na 10 każdego miesiąca
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:31 am

i co umyłeś już okna?

baby-kid

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:50 am

a ja okna nie myję, bo będę miała wymieniane na nowe whee i nie obchodzę tych durnych świąt bo....

... bo jestem zwisową luteranką cool
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 4:43 am

baby-kid
i co umyłeś już okna?
Nie i nie mam zamiaru xd

degenerat

degenerat

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 4:46 am

wilkus
rofl rofl rofl
pouczajace. jak bede do niej kiedy dzwonic, musze najpierw sprawdzic kalendarz xp
Sprawdź sprawdź rofl rofl
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 8:46 am

Zaproś ją do kościoła w niedzielę, na pewno pójdzie cool

Insane Lady-sama

Kasmizar
Crew

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 12:29 pm

a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 1:30 pm

*mysli*....jestem w sumie ateistka, ale po dluzszym zastanowieniu... czy 15tego to nie przypadkiem swieto wniebowziecia, ozbo co?.... bo to jakies wazniejsze niz zielnej mi sie wydaje...

wilkus
Crew

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:34 pm

wilkus
*mysli*....jestem w sumie ateistka, ale po dluzszym zastanowieniu... czy 15tego to nie przypadkiem swieto wniebowziecia, ozbo co?.... bo to jakies wazniejsze niz zielnej mi sie wydaje...

wlasciwie to ateisci powinni obchodzic wtedy dzien wojska polskiego (cud nad wisla i te sprawy) zatem mamy 2 "swieta" jednego dnia...
czy to, ze nie poczuwam sie do obchodzenia zadnego z nich jest teges...no...nie teges?
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:39 pm

_b_u_r_a_k_
wlasciwie to ateisci powinni obchodzic wtedy dzien wojska polskiego (cud nad wisla i te sprawy) zatem mamy 2 "swieta" jednego dnia...
czy to, ze nie poczuwam sie do obchodzenia zadnego z nich jest teges...no...nie teges?
hehehe, to sie "normalne" nazywa xp popieram Cie w 100%

wilkus
Crew

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:41 pm

ninja a jednak mnie kochasz *rzuca sie Wilkusowi na szyje*

/trzeba sie swoja droga umowic gdzies jakos...po jutrze czy cos...graja cos we kinie?/
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 2:47 pm

no przeciez zawsze Ci mowilam, ze Cie kocham xd /jak telenowela normalnie/
hmmmm... Potter jest i simsonowie chyba z takich klasykow. a tak, to nie mam pojecia. ale bardzo chetnie sie wybiore na cos :XP:

wilkus
Crew

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 3:05 pm

wilkus
no przeciez zawsze Ci mowilam, ze Cie kocham xd /jak telenowela normalnie/
hmmmm... Potter jest i simsonowie chyba z takich klasykow. a tak, to nie mam pojecia. ale bardzo chetnie sie wybiore na cos :XP:

to najpierw na Pottera, bo to chlam pewno, a w nastepnej kolejnosci Simpsonowie, na poprawienie humoru
cool
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas