|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 2:10 am
Moi rodzice jada ze mna do Turcji. Myslicie ze chca mnie sprzedac? Mam niemile wspomnienia z zeszlego roku z Egiptu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 2:15 am
Ja też kce crying
niekoniecznie chcę być sprzedana, ale pojechać chcę okrutnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 11:13 am
Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 11:55 am
rofl rofl rofl *spadla z krzesla ze smiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 12:06 pm
na pewno sprzeda Cie pierwszemu, lepszemu Turkowi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 3:10 pm
nie smiac mi sie tu nooooo crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 12:01 am
Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 12:36 am
Zimtca Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen ...kiepska argumentacja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 12:38 am
Pszczola_M Moi rodzice jada ze mna do Turcji. Myslicie ze chca mnie sprzedac? Mam niemile wspomnienia z zeszlego roku z Egiptu XD A już raz Cię sprzedali i wracałaś pieszo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:13 am
ZebraDeath Zimtca Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen ...kiepska argumentacja.... Zawsze to jakies pocieszenie. wink Nie wiem jak wyglada wywoz zwierzat z Turcji, ale powrot do domu cala rodzinka to na pewno sprawa o wiele latwiejsza. Miejmy nadzieje ze tato nie lubi sie przemeczac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:15 am
Zimtca Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen Kupił sobie nową córke? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:20 am
Pszczola_M Zimtca Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen Kupił sobie nową córke? rofl Ta ktora ma jest sprawdzona, po co mu nowa? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:35 am
Zimtca Pszczola_M Zimtca Nie przejmuj sie, nie sprzedadza Cie. Co Twoj tata by zrobil z trzema wielbladami? mrgreen Kupił sobie nową córke? rofl Ta ktora ma jest sprawdzona, po co mu nowa? wink ....ten argument już jest lepszy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 6:08 am
Jedź, przecież rodzice ciebie kochają i nie dadzą sprzedać jakiemuś zdechlakowi z Turcji -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|