Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
ta #$&%* wyrzuciła mnie z roboty... Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

chujnia
  z grzybnia
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 10:48 am

...ta *CENSURED* ciotka wyjebała mnie z pracy.

Jak już skończę się upijać, to wrócę.

Kurwa
, żebym jeszcze znała powód, to może by to tak nie bolało.

Zastanawia mnie, dlaczego - czy dlatego, że upomniałam się o należne mi pieniądze, czy o to, że moja matka ma 4 dzieci, a ona, mimo, że bardzo się stara, ma tylko dwa psy? A może dlatego, że jestem młoda i mogę nosić krótkie spódniczki bez łykania amfetaminowych tabletek na odchudzanie, jak ona?

Sprawdziło się powiedzonko, że z rodziną się najlepiej wychodzi na zdjęciu.

Nikt mnie tak nigdy nie potraktował. Jak... hm, nie znajduję porównania. Ważne było to, że w jej słodziutkim jak miodzik głosiku wibrowała zazdrość, kiedy weszłam do jej gabinetu.

I nie jest ważne, że zaperdalałam 11 godzin przez ostatni tydzień. Że zerwałam sobie ścięgno, targając za ciężkie dla mnie kartony z papierami. Że dzisiaj, ratując jej firmę przed krwiożerczym urzędem podatkowym, rozorałam sobie rajstopy i skórę pod nimi? Ależ oczywiście, moja kochanieńka ciotunia ma to głęboko.

Moja kochana mama twierdzi, że powodem było "NNI".

"Niebezpieczny Nadmiar Inteligencji"

Wracam do topienia smutku we FreeQu.
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 10:51 am

Podejrzewam, ze Twoja Mama moze miec racje. Tak to juz jest, ze szefowie nie lubia, kiedy podwladni okazuja sie w czyms lepsi.

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 10:53 am

ta kobieta ma paranoję. powaga.
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 10:57 am

Coz, w takim razie moze i dobrze sie stalo...
W kazdym razie, wspolczuje Ci tego, jak Cie potraktowala. neutral

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

baby-kid

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:02 am

to jest chamstwo :[ I to twoja ciotka, brzydko evil
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:02 am

hyh.

zycie.

ja sie wrobilam w... uhahahah xDDD rozdawanie ulotek XDDD jest co prawda lajtowo, bo stoje po 2-3 godziny dziennie, ale zaprawde powiadam wam, to nie to samo co praca w biurze, ale sierpien mam tak najezony wyjazdami, ze nic lepszego na dwa tygodnie nie znalazlam, a te dwa tygodnie mi szkoda w domu siedziec bylo.

hyh, moze napisze artykul o rozdawaniu ulotek... w piatek rozdawalam z typem, ktory skonczyl historie, dyplom mial na piatke... i mowil mi, ze we Wrocławiu jest pieknie i tam NAWET ulotkarze są uśmiechnięci razz

hyhy

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:05 am

.............już mi lepiej, ale nich spotkam ją w ciemnym zaułku.....
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:12 am

Zebro, strasznie mi przykro z powodu utraty pracy i bardzo ci współczuję. Ta ciotka jest naprawdę bardzo zazdrosna i twoja mama naprawde moze mieć rację tak jak wspomnieli inni, ja tesh przeżywałam to, ze mojego brata nie dopuścili do ma... dobra nie będę się zwierzać sad

suicunka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:30 am

Dzięki za zrozumienie. Było mi to bardzo potrzebne.
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 12:46 pm

Mamy podobne doświadczenia jak widać Zebra. Z róznymi ludzmi zdarza się nam zetknąć w życiu. Spełniła się tutaj zasada, że im szef bardziej uśmiechnięty tym większe mogą być problemy.

Kasmizar
Crew

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 9:32 am

przyłozenie alA Kozakiewicz takiego waaaała IM
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 10:06 am

evil

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Kasmizar
Crew

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 10:27 am

Tak jest, życie toczy się dalej.

To moje drugie podejście do tego tematu dzisiaj. Za pierwszym razem chciałem napisać o swoim dzisiejszym dość sporym problemie. Ale przerwał mi telefon od kumpla. Szedł do domu z pracy się zwolnił, bo dostał nieciekawa wiadomość: Jego matka miała zawał i umarła. Nie chciałbym dostać takiej wiadomości cry
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 11:16 am

Kasmizar

To moje drugie podejście do tego tematu dzisiaj. Za pierwszym razem chciałem napisać o swoim dzisiejszym dość sporym problemie. Ale przerwał mi telefon od kumpla. Szedł do domu z pracy się zwolnił, bo dostał nieciekawa wiadomość: Jego matka miała zawał i umarła. Nie chciałbym dostać takiej wiadomości cry

a kto by chciał sad

Ayah_TheMetalMania

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 11:46 am

Kasmizar

Głęboko mu współczuję.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas