|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:20 pm
ZebraDeath Jukatan Ayah_TheMetalMania skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying bolesne. ale ja też chciałam grać na skrzypcach, ale do tego trzeba mnieć 5 lat... crying crying smutne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:27 pm
Ayah_TheMetalMania ZebraDeath Jukatan Ayah_TheMetalMania skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying bolesne. ale ja też chciałam grać na skrzypcach, ale do tego trzeba mnieć 5 lat... crying crying smutne a nie?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 1:37 pm
ZebraDeath Ayah_TheMetalMania ZebraDeath Jukatan Ayah_TheMetalMania skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying bolesne. ale ja też chciałam grać na skrzypcach, ale do tego trzeba mnieć 5 lat... crying crying smutne a nie?! xd no w sumie tak rolleyes skrzypce sa strasznie drogie a jeszcze droższa jest nauka zeby umiejetnie sie z nimi obchodzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 3:16 pm
To dobrze, ze to byl bug bo sie przestraszylem xd btw chyba kazdy chcial kiedys umiec grac na skrzypcach cooo?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 1:31 am
ichabot To dobrze, ze to byl bug bo sie przestraszylem xd btw chyba kazdy chcial kiedys umiec grac na skrzypcach cooo?? xp Mnie to jakos ominelo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:12 am
a ja myslalam przez chwile ze to jakis nowy storyline, wiecie, ze w Newsach im sie komp niby popsul bo jacys alieni znowu czy cus XD a i wiem ze to by bylo przykro jakby kolekcjonowane itemy stracily na wartosci ale z drugiej strony jak ktos jest biedny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:04 am
Zimtca ichabot To dobrze, ze to byl bug bo sie przestraszylem xd btw chyba kazdy chcial kiedys umiec grac na skrzypcach cooo?? xp Mnie to jakos ominelo wink Mnie też. Ja miałam faze na gitare i chyba pianino.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:24 am
Silvery the Alchemist a ja myslalam przez chwile ze to jakis nowy storyline, wiecie, ze w Newsach im sie komp niby popsul bo jacys alieni znowu czy cus XD a i wiem ze to by bylo przykro jakby kolekcjonowane itemy stracily na wartosci ale z drugiej strony jak ktos jest biedny... ale akurat katankę bym chciała mieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:30 am
ZebraDeath ale akurat katankę bym chciała mieć... no wlasnie...ja tez...wiec mowie ze akurat nie obrazilabym sie jakby niektore itemy potanialy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:10 am
Silvery the Alchemist ZebraDeath ale akurat katankę bym chciała mieć... no wlasnie...ja tez...wiec mowie ze akurat nie obrazilabym sie jakby niektore itemy potanialy XD jestem za 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|