|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 15, 2008 1:37 am
Ja moge pomoc sedziowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 7:00 am
Chciałbym się zgłosić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 8:12 am
Radioactiv Chciałbym się zgłosić biggrin Ojejku, skąd Ty ten temat wygrzebałeś - ja już nawet zapomniałam o jego istnieniu smile . Oczywiście jeżeli znajdą się chętni do wzięcia udziału i prowadzenia konkursu, to jak najbardziej możemy go zorganizować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 11:41 am
Sorrka, ale tak wpadł mi w oko ten temat... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 12:31 pm
...który nie ma szans na odżycie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 12:32 pm
ludzi nie ma... ale trochę wiary ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 3:08 pm
Omega Sun Radioactiv Chciałbym się zgłosić biggrin Oczywiście jeżeli znajdą się chętni do wzięcia udziału i prowadzenia konkursu, to jak najbardziej możemy go zorganizować. to ja się też zgłoszę, ze mną wygrasz bo mnie i tak tu nikt nie lubi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:37 pm
Julka to ja się też zgłoszę, ze mną wygrasz bo mnie i tak tu nikt nie lubi stare
to nie konkurs sympatii i antypatii tylko strojów (może jak przestaniesz tak na wszystko marudzić, to zaczną Cię lubić...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:44 pm
Omi w tych butach skosi wszystkich rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 4:55 am
Jaswinder Omi w tych butach skosi wszystkich rofl nie śmiej się z moich butów wink Zresztą nie biorę udziału w konkursach gildiowych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 21, 2010 8:01 am
proponowałbym zamknąć ten temat ze względu na siedzące w nim nasienie spamerstwa i rozpocząć nowy z takimi samymi zasadami co powyżej, a jako argument chciałbym zauważyć że temat został rozpoczęty 2,5 lat temu, a miał być jedynie tydzień
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 21, 2010 10:07 am
fizzior proponowałbym zamknąć ten temat ze względu na siedzące w nim nasienie spamerstwa i rozpocząć nowy z takimi samymi zasadami co powyżej, a jako argument chciałbym zauważyć że temat został rozpoczęty 2,5 lat temu, a miał być jedynie tydzień słuszna uwaga- topik zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|