Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Starzejemy sie Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ulubiona postac z dziecinstwa?
  Muminek
  papa Smerf
  Miś Uszatek
  Tsubasa @_@
  Power Rengers =.="
  los Bubkenos :*
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 11:33 am

Baranina
rofl ot i przypomnialo mi sie jak karmil mnie brat mojej matki xp on dla odmiany dźgal mnie widelcem po dziaslach zebym otworzyla buzie i wciskal mi drugie danie sweatdrop

kiedyś się rozpędził i za mocno dźgnoł, poleciała mi krew i zaczełam wyć, a on niewiele myslac wszedl na krzeslo zeby wyjac z barku czekolade(oczywiscie w tym stresie zleciał z krzesła) i zapchał mi dziób czekoladą zebym nie plakala, potem babcia weszła do kuchni jak to zobaczyła to wzieła za kij od poprawiania zasłon i z 4 razy go zdzieliła po plerach zanim zwiał do kolegi xp
delikatny chłopczyk z niego rofl xp
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 1:50 pm

Daedhel
Baranina
rofl ot i przypomnialo mi sie jak karmil mnie brat mojej matki xp on dla odmiany dźgal mnie widelcem po dziaslach zebym otworzyla buzie i wciskal mi drugie danie sweatdrop

kiedyś się rozpędził i za mocno dźgnoł, poleciała mi krew i zaczełam wyć, a on niewiele myslac wszedl na krzeslo zeby wyjac z barku czekolade(oczywiscie w tym stresie zleciał z krzesła) i zapchał mi dziób czekoladą zebym nie plakala, potem babcia weszła do kuchni jak to zobaczyła to wzieła za kij od poprawiania zasłon i z 4 razy go zdzieliła po plerach zanim zwiał do kolegi xp
delikatny chłopczyk z niego rofl xp
obecnie 200kg chopa. a ma 30 lat

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 1:30 am

hmm nie mam takiej postaci
Reply