|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 1:23 am
ZebraDeath Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. Na POGG mają wszystko jeszcze w starym systemie. My chcemy zrobić to w nowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:11 am
Niedługo dojdzie Battle System
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:15 am
Baranina ZebraDeath Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. Na POGG mają wszystko jeszcze w starym systemie. My chcemy zrobić to w nowym. Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:46 am
Yajo Baranina ZebraDeath Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. Na POGG mają wszystko jeszcze w starym systemie. My chcemy zrobić to w nowym. Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes no nibardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:12 pm
Yajo Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes jupi... *wylania sie z szuflady*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:30 pm
Baranina Jukatan zeby byc tak pomocni jak POGG, musieliby zerznac wszystko od poczatku do konca, a aż tak głupi chyba nie są. Może skapnij się że wasze informacje są nieco nieaktualne, chyba aż tak głupia nie jesteś? Owszem, sa od jakiegos czasu remontowane przez Rynn w celu ich uaktualnienia. Co ciekawe nasze nieaktualne informacje zostaly powielone w waszym poradniku, w dziale o profilach, a w pozostalych topikach wprowadzacie uzytkownikow w blad podajac informacje niekompletne albo bledne (jak chociazby w dziale o handlu). Ale ja sie nie wtracam smile *wraca do swojej zacofanej gildii starego systemu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:53 pm
Omega Sun Baranina Jukatan zeby byc tak pomocni jak POGG, musieliby zerznac wszystko od poczatku do konca, a aż tak głupi chyba nie są. Może skapnij się że wasze informacje są nieco nieaktualne, chyba aż tak głupia nie jesteś? Owszem, sa od jakiegos czasu remontowane przez Rynn w celu ich uaktualnienia. Co ciekawe nasze nieaktualne informacje zostaly powielone w waszym poradniku, w dziale o profilach, a w pozostalych topikach wprowadzacie uzytkownikow w blad podajac informacje niekompletne albo bledne (jak chociazby w dziale o handlu). Ale ja sie nie wtracam smile *wraca do swojej zacofanej gildii starego systemu* może nie zauważyłaś ale wszystko jest na razie w budowie. Nie wiem w czym widzisz problem, wy macie swoje działy informujące, my mamy swoje. I jest ok. Buduje to ponieważ jest potrzebne. A zaprzątać zbędnymi informacjami głowy użytkownika też nie widzę potrzeby. Robię tylko to o co dostawałam pytania na pm. Bardzo się cieszę że aktualizujecie swoje informację, na pewno na zdrowie to wyjdzie. Jeśli chodzi o dział o profilach też nie widzę by było cokolwiek powielone. Hmm.. może dlatego że to chodzi o jedno i to samo? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 2:26 pm
Baranina Omega Sun Baranina Jukatan zeby byc tak pomocni jak POGG, musieliby zerznac wszystko od poczatku do konca, a aż tak głupi chyba nie są. Może skapnij się że wasze informacje są nieco nieaktualne, chyba aż tak głupia nie jesteś? Owszem, sa od jakiegos czasu remontowane przez Rynn w celu ich uaktualnienia. Co ciekawe nasze nieaktualne informacje zostaly powielone w waszym poradniku, w dziale o profilach, a w pozostalych topikach wprowadzacie uzytkownikow w blad podajac informacje niekompletne albo bledne (jak chociazby w dziale o handlu). Ale ja sie nie wtracam smile *wraca do swojej zacofanej gildii starego systemu* może nie zauważyłaś ale wszystko jest na razie w budowie. Nie wiem w czym widzisz problem, wy macie swoje działy informujące, my mamy swoje. I jest ok. Buduje to ponieważ jest potrzebne. A zaprzątać zbędnymi informacjami głowy użytkownika też nie widzę potrzeby. Robię tylko to o co dostawałam pytania na pm. Bardzo się cieszę że aktualizujecie swoje informację, na pewno na zdrowie to wyjdzie. Jeśli chodzi o dział o profilach też nie widzę by było cokolwiek powielone. Hmm.. może dlatego że to chodzi o jedno i to samo? rolleyes http://www.maxior.pl/?p=index&id=13767&2 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:32 am
Baranina Yajo Baranina ZebraDeath no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. Na POGG mają wszystko jeszcze w starym systemie. My chcemy zrobić to w nowym. Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes no nibardzo Ni znasz się :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:33 am
opcy Yajo Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes jupi... *wylania sie z szuflady* Tylko nie z tej z bielizną, bo pralka się zepsuła a ręcznie nie umiem ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:34 am
Yajo Baranina Yajo Baranina ZebraDeath no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. Na POGG mają wszystko jeszcze w starym systemie. My chcemy zrobić to w nowym. Stare i nowe systemy, jakie to propagandowe politycznie... rolleyes no nibardzo Ni znasz się :XP Możliwe. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|