Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
far far away Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Portugalia i namiocik?
  daj kawalek :mrgreen:
  za cieplo
  za zimno
  posralo cie do reszty :emo:
View Results

Valter

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 12:23 pm

Daedhel
Valter
ja prawdopodobnie za pare lat kupie sobie takie coś i to będzie mój dom ...

świetna sprawa ... niższe podatki , pełna mobilność , samemu wybiera sie sąsiadów , koniec problemów z miejscówkami na imprezy , możliwość "szybkiej przeprowadzki" , spora przestrzeń bagażowa , darmowy internet ( wystarczy zakupić antene wi-fi i nauczyć sie prostego hakowania sieci bezprzewodowych ) ... a nawet jeśli zia będzie naprawdę ostra to można sobie wynająć garaż lub kupić piecyk elektryczny . Jak dla mnie same zalety ... ktoś widzi jakieś przeciw question
jak dostaniesz biegunki, to szybko zapełnisz pojemniczek i będzie śmierdziało...

z tym też niema problemu .... mało jadam ... więc nie będę miał czym zapełnić .
Zawsze mogę skorzystać z publicznej toalety , niektóre są naprawdę ładne , zadbane i nowoczesne. A w totalnie kryzysowej sytuacji mogę skorzystać z krzaków , mając własny zapas "papieru do faxu" nie będę odczuwał żadnych dyskomfortów. rofl
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 12:56 pm

_b_u_r_a_k_
no chyba jednak jest tam chlodniej niz na poludniu Portugalii...(strefa podzwrotnikowa)...30-40 *C gwarantowane xp

ja sie dopiero ede smarzyc! burning_eyes

niż w Portugali to tak, ale ja obalam mit deszczowej i zimnej W-kiej Bryty...

Mroovecka

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:17 pm

wicked que.en
Ja bym chciała pojechać do Londynu, Holandii albo Francji... Taak crying

francji tak? juz mozesz mi zazdroscic bo wlasnie grzeje sie we francuskim ogrodku xD
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:43 pm

Valter
Daedhel
Valter
ja prawdopodobnie za pare lat kupie sobie takie coś i to będzie mój dom ...

świetna sprawa ... niższe podatki , pełna mobilność , samemu wybiera sie sąsiadów , koniec problemów z miejscówkami na imprezy , możliwość "szybkiej przeprowadzki" , spora przestrzeń bagażowa , darmowy internet ( wystarczy zakupić antene wi-fi i nauczyć sie prostego hakowania sieci bezprzewodowych ) ... a nawet jeśli zia będzie naprawdę ostra to można sobie wynająć garaż lub kupić piecyk elektryczny . Jak dla mnie same zalety ... ktoś widzi jakieś przeciw question
jak dostaniesz biegunki, to szybko zapełnisz pojemniczek i będzie śmierdziało...

z tym też niema problemu .... mało jadam ... więc nie będę miał czym zapełnić .
Zawsze mogę skorzystać z publicznej toalety , niektóre są naprawdę ładne , zadbane i nowoczesne. A w totalnie kryzysowej sytuacji mogę skorzystać z krzaków , mając własny zapas "papieru do faxu" nie będę odczuwał żadnych dyskomfortów. rofl

kiedys chcialam kupic caly autokar i przerobic go na nadajacy sie do zamieszkania, z lazienka, kuchnia itp, 1-, max 2-osobowy 3nodding

_b_u_r_a_k_

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas