|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:06 am
Baranina Jukatan wiedziałam, że nie wiesz, kto to zrobił mrgreen no trudno, mam tylko nadzieję, że to sięwięcej nie powtórzy... i może teraz spróbujecie z kontem na deviancie albo photobucket? stamtąd nikt nie prześle sobie pieniędzy. Wiem kotku. I raczej wolałabym jednak nie wiedzieć stressed I problem nie leży w goldach. Lecz zupełnie gdzie indziej. sie zdarza sie nie tylko my wiemy, kto to zrobił, ale szczerze, wcale mi to nie zmienai swiatopogladu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:09 am
Mnie bardziej zadziwia. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:12 am
oh bosko czyli chcecie mi powiedziec ze tylko ja nie wiem kto to? zez kurna a tylko 2 dni mnie nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:14 am
Gem_ma oh bosko czyli chcecie mi powiedziec ze tylko ja nie wiem kto to? zez kurna a tylko 2 dni mnie nie było... pozostawie bez komentarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:37 am
Są ludzie i ludziska... cóż począć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:51 am
*idzie pogrzebac w szufladzie ze skarpetami* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:52 am
wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:55 am
Skarpetki.... dekolt... razz nie no fajne skojarzenia smile Dzięki Ci panie boże za internet. Mailem mogę przesłać to co chce i nie musze nigdzie latac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:59 am
Jukatan wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce... Gemma-pogodynek mowi: dzis 29 stopni i lekki wiatr, jutro ochłodzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 jakby tak spojrzeć obiektywnie, to kopa majlem nikomu nie prześlesz, musisz się fatygować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gem_ma Jukatan wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce... Gemma-pogodynek mowi: dzis 29 stopni i lekki wiatr, jutro ochłodzenie a czy to na pewno pogoda dla Warszawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 1:05 am
Jukatan Gem_ma Jukatan wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce... Gemma-pogodynek mowi: dzis 29 stopni i lekki wiatr, jutro ochłodzenie a czy to na pewno pogoda dla Warszawy? Łłłłłłi eek ! dla Wrocławia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 1:10 am
Gem_ma Jukatan Gem_ma Jukatan wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce... Gemma-pogodynek mowi: dzis 29 stopni i lekki wiatr, jutro ochłodzenie a czy to na pewno pogoda dla Warszawy? Łłłłłłi eek ! dla Wrocławia sweatdrop no widzisz. u nas jest cieplutko, ale moje watpliwosci sa natury moralnej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 11:45 am
Jukatan Gem_ma Jukatan Gem_ma Jukatan wlasnie tak z tymi skarpetkami, to mi sie nasuwa na mysl, czy na pewno powinnam wychdozic naulice w tak wydekoltowanej bluzce... Gemma-pogodynek mowi: dzis 29 stopni i lekki wiatr, jutro ochłodzenie a czy to na pewno pogoda dla Warszawy? Łłłłłłi eek ! dla Wrocławia sweatdrop no widzisz. u nas jest cieplutko, ale moje watpliwosci sa natury moralnej. teraz to jest zimno stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|