|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 1:49 am
Maris274 wicked que.en Ło matko. Po prostu musicie wyhamować przed tym, ot cała tajemnica. UFO tak sobie mryga tym światłem, a zombie i krowa przejdzie. Z tymi rączkami tylko nie wiem co jest... xp te rączki spowalniają samochód na chwilę... zombie sie powinno pierdyknac samochodem, to wtedy dla przeciwnika pojawiaja sie te raczki. z doswiadczenia wiem, ze jak sie szybko jedzie samochodem, to nie musze sie zatrzymywac przed krowa, na piec krow tylko jedna udaje mi sie pierdyknac, wiec nie warto sie przed kazda zatrzymywac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:29 am
Jukatan Maris274 wicked que.en Ło matko. Po prostu musicie wyhamować przed tym, ot cała tajemnica. UFO tak sobie mryga tym światłem, a zombie i krowa przejdzie. Z tymi rączkami tylko nie wiem co jest... xp te rączki spowalniają samochód na chwilę... zombie sie powinno pierdyknac samochodem, to wtedy dla przeciwnika pojawiaja sie te raczki. z doswiadczenia wiem, ze jak sie szybko jedzie samochodem, to nie musze sie zatrzymywac przed krowa, na piec krow tylko jedna udaje mi sie pierdyknac, wiec nie warto sie przed kazda zatrzymywac mrgreen ojoj..biedne zombi...przejade je wszystkie...dzieki za info biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 8:17 am
ja nie umne sobie zrobic samochodzika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 8:39 am
Mroovecka Jukatan Maris274 wicked que.en Ło matko. Po prostu musicie wyhamować przed tym, ot cała tajemnica. UFO tak sobie mryga tym światłem, a zombie i krowa przejdzie. Z tymi rączkami tylko nie wiem co jest... xp te rączki spowalniają samochód na chwilę... zombie sie powinno pierdyknac samochodem, to wtedy dla przeciwnika pojawiaja sie te raczki. z doswiadczenia wiem, ze jak sie szybko jedzie samochodem, to nie musze sie zatrzymywac przed krowa, na piec krow tylko jedna udaje mi sie pierdyknac, wiec nie warto sie przed kazda zatrzymywac mrgreen ojoj..biedne zombi...przejade je wszystkie...dzieki za info biggrin to jakoś tak musisz wolno jechać .. bo ja zawsze wszystkie kosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 10:27 am
Valter to jakoś tak musisz wolno jechać .. bo ja zawsze wszystkie kosze xd Osobiscie jestem zwolenniczka wciskania gazu do dechy. Nawet jesli trafie krowe, to i tak zaraz szybko ruszam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:39 pm
wicked que.en Ło matko. Po prostu musicie wyhamować przed tym, ot cała tajemnica. UFO tak sobie mryga tym światłem, a zombie i krowa przejdzie. Z tymi rączkami tylko nie wiem co jest... xp Ło matko raczki pojawiaja sie u przeciwnika jak potracisz zombie, nie ma na nie bata razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:56 am
xBardielx wicked que.en Ło matko. Po prostu musicie wyhamować przed tym, ot cała tajemnica. UFO tak sobie mryga tym światłem, a zombie i krowa przejdzie. Z tymi rączkami tylko nie wiem co jest... xp Ło matko raczki pojawiaja sie u przeciwnika jak potracisz zombie, nie ma na nie bata razz Ło matko- już wiem. Wcześniej mi Juka napisała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:32 am
Czemu nie mogę sobie halotgena załozyc? crying czemu terenówa jest kurde taka biedna? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|