|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 2:36 pm
Yajo *chowa się, bo jest nietolerowana* ninja mowie o zboczeniach typu *****, koprofilia czy rozne inne takie ktore kiedys mi znalazla Revania (zaspokajenie seksualne poprzez wachanie obuwia rofl ). i oczywiscie mi sie popierdzielilo, nie transseksualizm a transwestytyzm, transseksualizm toleruje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 1:28 am
chwilowo katują mnie waleniem młotkiem w coś co dziwnie brzeczy :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 2:52 am
Mroovecka chwilowo katują mnie waleniem młotkiem w coś co dziwnie brzeczy :/ Mam to samo... Z tą różnicą, że mieszkam w domu jednorodzinnym, a walą tak na dachu u sąsiadów. Nie mogę nawet się poopalać na dworze, bo wszystko z góry widzą i gapiliby się na mnie jak jakieś napaleńce stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 3:44 am
wicked que.en Mroovecka chwilowo katują mnie waleniem młotkiem w coś co dziwnie brzeczy :/ Mam to samo... Z tą różnicą, że mieszkam w domu jednorodzinnym, a walą tak na dachu u sąsiadów. Nie mogę nawet się poopalać na dworze, bo wszystko z góry widzą i gapiliby się na mnie jak jakieś napaleńce stare bez różnicy...ja tyż mieszkam w domku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 4:19 am
u mnie tak różnie jak akurat sąsiadki nie słuchają techna, od którego ściany pokoju mojego brata się trzęsą,to któryś sąsiad urządza sobie mały remoncik^^ na przykład w tej chwili buduje się nowy sąsiad :] walenie,tłuczenie,pełen zestaw z opcją gratisową:robotnicy słuchają radia na całą ulicę ^^ jest boooosko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 6:44 am
Mroovecka wicked que.en Mroovecka chwilowo katują mnie waleniem młotkiem w coś co dziwnie brzeczy :/ Mam to samo... Z tą różnicą, że mieszkam w domu jednorodzinnym, a walą tak na dachu u sąsiadów. Nie mogę nawet się poopalać na dworze, bo wszystko z góry widzą i gapiliby się na mnie jak jakieś napaleńce stare bez różnicy...ja tyż mieszkam w domku biggrin Oo, a myślałam, że w bloku. Jak miło! mrgreen Tak w ogóle to co tym ludziom się stało? Nagle wszyscy się budują, remontują, przeprowadzają, etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 6:59 am
wicked que.en Mroovecka wicked que.en Mroovecka chwilowo katują mnie waleniem młotkiem w coś co dziwnie brzeczy :/ Mam to samo... Z tą różnicą, że mieszkam w domu jednorodzinnym, a walą tak na dachu u sąsiadów. Nie mogę nawet się poopalać na dworze, bo wszystko z góry widzą i gapiliby się na mnie jak jakieś napaleńce stare bez różnicy...ja tyż mieszkam w domku biggrin Oo, a myślałam, że w bloku. Jak miło! mrgreen Tak w ogóle to co tym ludziom się stało? Nagle wszyscy się budują, remontują, przeprowadzają, etc. moze castorama ma jakies rabaty xp (castorama - budujesz remontujesz urzadzasz) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 7:11 am
mnie budzą ZŁĄ muzyką. i to taką ZŁĄ że niepozytywnie ZŁĄ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 7:12 am
juz wiem, co mnie irytuje.
ludzie pod oknami. ludzie ktory stoja, gadaja, spaceruja, kurde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 9:30 am
i jeszcze psy sąsiadów stare też mam psa,ale on nie szczeka przez cały dzień na całą ulicę!! i nie wali kup sąsiadom przed furtką jak niektóre stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 9:35 am
i jeszcze dresy i ich lalunie, które w nocy chichoczą na pół osiedla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 10:25 am
chichoczą? to za mało powiedziane chyba xD
ale ja nie mam dresów, to wiecie... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 1:40 am
Andareen i jeszcze dresy i ich lalunie, które w nocy chichoczą na pół osiedla... ja niestety mam i czasem przezywam to samo... grrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:34 am
Jukatan juz wiem, co mnie irytuje. ludzie pod oknami. ludzie ktory stoja, gadaja, spaceruja, kurde. Ha! Z mojego okna mam widok na zbieg kilku osiedlowych sciezek, tuz obok znajduje sie kawalek trawnika, na ktory najczesciej wyprowadzane sa psy mieszkancow... I powiem tylko tyle, ze szlag mnie trafia i cholera ciezka bierze, gdy sie grupce sasiadow w srodku nocy nagle zachce spotkac tuz pod mym oknem i glosno gadac lub wyc ze smiechu. Najlepiej jeszcze po pijaku. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 8:05 am
Jukatan Yajo *chowa się, bo jest nietolerowana* ninja mowie o zboczeniach typu *****, koprofilia czy rozne inne takie ktore kiedys mi znalazla Revania (zaspokajenie seksualne poprzez wachanie obuwia rofl ). i oczywiscie mi sie popierdzielilo, nie transseksualizm a transwestytyzm, transseksualizm toleruje mrgreen Przerabiałam to na socjologii, dendrofilia rlz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|