|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 8:39 am
Oh! Może wy zapamiętacie o mnie (jeszcze parę osób o tym pamięta, ale to naprawdę tylko garstka ludzi...) Urodziny posiadam dnia 01 sierpnia. Imieniny za to 01 grudnia (aczkolwiek ich nie obchodzę, chociaż lubuję swoje imię)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:09 am
sorki sweatdrop ale przeciez Ty i tak wiesz, ze Cie kocham, nawet i bez imienin. tak, czy siak, wszystkiego najlepszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:49 pm
DZIEEEEEEEEEKOWAC WAM WSZYSTKIM 3nodding
/tak tak, wiem, ze mnie kochasz :*/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:55 pm
Teraz idźcie, i jak na Polaków przystało- oblejcie to xp Wodą oczywiście... wodą. Zero alkoholu! Bo to zue jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:58 pm
wicked que.en Teraz idźcie, i jak na Polaków przystało- oblejcie to xp Wodą oczywiście... wodą. Zero alkoholu! Bo to zue jest. ale kwas moze byc? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 2:07 pm
_b_u_r_a_k_ wicked que.en Teraz idźcie, i jak na Polaków przystało- oblejcie to xp Wodą oczywiście... wodą. Zero alkoholu! Bo to zue jest. ale kwas moze byc? twisted + W sumie tak... Dobra ja idę spać, bo piszę z pewnym Włóczykijem i zaczęłam takie pierdolole mu wypisywać, że pupa mała. Napisałam, że "świat jest w taki uroczy sposób posrany, a ja mam gumowe kaczki we łbie"...
Kwak, kwak. Ja i kaczki idziemy spać. Do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 2:11 pm
wicked que.en _b_u_r_a_k_ wicked que.en Teraz idźcie, i jak na Polaków przystało- oblejcie to xp Wodą oczywiście... wodą. Zero alkoholu! Bo to zue jest. ale kwas moze byc? twisted + W sumie tak... Dobra ja idę spać, bo piszę z pewnym Włóczykijem i zaczęłam takie pierdolole mu wypisywać, że pupa mała. Napisałam, że "świat jest w taki uroczy sposób posrany, a ja mam gumowe kaczki we łbie"...
Kwak, kwak. Ja i kaczki idziemy spać. Do zobaczenia. normalka Wluczykij swoja droga tak na prawde musial miec na imie Piotr... ja mam w glowie puchate kociaki, nie wiem co gorsze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|