|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:02 am
shilian90 ja mam chujaste wlosty. z tylu do pasa, z przodu do ramion, grzywka do brwi. nawet nie cieniowane. ale mi sie podobaja. w koncu fajnie sie w trzech kucyczkach chodzi xPP a i za fryzjera nie place, mowia mi ze sama przyjemnosc podcinac takie wloski xPP mi fryzjerka kiedyś opuściła cenę (ze 120zł na 100zł) za balejaz, bo bardzo sie jej spodobało jak wyszedł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:40 am
Andareen shilian90 ja mam chujaste wlosty. z tylu do pasa, z przodu do ramion, grzywka do brwi. nawet nie cieniowane. ale mi sie podobaja. w koncu fajnie sie w trzech kucyczkach chodzi xPP a i za fryzjera nie place, mowia mi ze sama przyjemnosc podcinac takie wloski xPP mi fryzjerka kiedyś opuściła cenę (ze 120zł na 100zł) za balejaz, bo bardzo sie jej spodobało jak wyszedł biggrin aahahhahaha 100 zlotych za balejaaz XDD po co ci ten balejaz? ladniejsze wlosy naturalne xP ahaha xD ja nie moge jak mozna przepuscic 100 zlotych na balejaz? emo ( shili mieszka na wsi i 100 zlotych to dla niej majatek emo emo )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:06 pm
przecież 100zł za balejaż to tanio Oo. a to było jeszcze z obcinaniem, modelowaniem i myciem! a jak chcecie taniej, to tylko pasemka przez czepek... ale ja raczej sama sie farbuje, bo szkoda mi kasy na fryzjera... a ten balejaz to dawno bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:14 am
Czy tanio, to zalezy od tego ile kolorow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:22 pm
Głowa pod kosiarkę. Już nigdy w życiu nie bedziesz miał lepszej fryzury^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 8:57 am
albo pod moją rękę. zachciało mi się pobawić fryzjera. może za jakiś miesiąc jak mi odrosną, będę mogła chodzić bez chustki na głowie rolleyes (to było tak: a, jeszcze tu poprawie, jeszcze tu... i w końcu wyszło, że są za krótkie exclaim )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|