|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:53 pm
Evangee Dobrze widocznie na tatusia wpływam ^^ wplywaj wplywaj.. ja po 40stce dzieci rodzila nie bede. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:54 pm
Kasmizar Dobrze córuś heart Tatus napisze coś jeszcze dla mamusi i pogra przed snem. ps. Podoba mi sie to słowo "córuś", oj co się ze mną dzieje? Instynkt ojcowski? Jestem za młody na to sweatdrop a ty to zaraz zdegradowany zostaniesz ze stanowiska bo nie wciskamy editow kochanie. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:56 pm
Evangee Taka mała zabawa, o! ^^ Polega na tym, że jedna osoba daje linka fotki albo fotke, a nastepny gracz wybiera, które zdjęcie jest ładniejsze. No to może ja zaczne: 1. Zdjecie 12. Zdjecie2 Rada na przyszłość URL oznacza LINK, więc jak wcisniesz go, wpiszesz adres a nastepnie opis, to bedzie o wiele lepiej wygladal i bedzie uzyteczniejszy dla innych forumowiczow. Ojciec Kasmizara dziewczynki w twoim wieku to nie powinny sie zajmowac ogladaniem zdiec panow w wieku swych tatusiow, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. ..... powiedzial pedagog owca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:58 pm
rofl Ale tatuś kocha i tatuś zrozumie xp Ej, no to gramy? No bo w końcu na tym polega temat, nie? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:59 pm
Evangee rofl Ale tatuś kocha i tatuś zrozumie xp Ej, no to gramy? No bo w końcu na tym polega temat, nie? whee ok gramy. koniec tego offtopica bo zaczne pkt naliczac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:01 am
Kasmizar Dobrze córuś heart Tatus napisze coś jeszcze dla mamusi i pogra przed snem. ps. Podoba mi sie to słowo "córuś", oj co się ze mną dzieje? Instynkt ojcowski? Jestem za młody na to sweatdrop przepraszam, czy Baranina jest poinformowana, że została matką? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:03 am
Chcialabym zauwazyc, ze na oba zdjecia mi sie nie podobaja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 11:30 am
403 forbidden
Server configuration does not allow access to this page. Please go back and try again.
emo I must be emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 11:11 am
Kasmizar 403 forbidden Server configuration does not allow access to this page. Please go back and try again. emo I must be emoja chyba tez musze byc emo bo ni ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 6:20 am
Tez. Okropni ludzie. Córuś kochanie, zobacz co z linkami jest nie tak, dobrze? Tatuś poprawi wieczorkiem, jak nie bedziesz miała czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 9:52 am
Kasmizar Tez. Okropni ludzie. Córuś kochanie, zobacz co z linkami jest nie tak, dobrze? Tatuś poprawi wieczorkiem, jak nie bedziesz miała czasu. nie rozpieszczaj dziecka stare w dodatku adoptowanego stare wyrosnie jeszcze na loboza albo co gorsze na blondynke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|