|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 6:30 pm
Delein the Wildest A jezeli ja jestem kobieta tylko w 60% to co ze mna jest nie tak? gorne 60% czy dolne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 2:14 pm
opcy Delein the Wildest A jezeli ja jestem kobieta tylko w 60% to co ze mna jest nie tak? gorne 60% czy dolne? i czy masz ptaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:09 am
Ozzwald opcy Delein the Wildest A jezeli ja jestem kobieta tylko w 60% to co ze mna jest nie tak? gorne 60% czy dolne? i czy masz ptaka? albatrosa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:24 am
Delein the Wildest Ozzwald opcy Delein the Wildest A jezeli ja jestem kobieta tylko w 60% to co ze mna jest nie tak? gorne 60% czy dolne? i czy masz ptaka? albatrosa A dobrze kruszy orzechy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 11:04 am
racqel Delein the Wildest Ozzwald opcy Delein the Wildest A jezeli ja jestem kobieta tylko w 60% to co ze mna jest nie tak? gorne 60% czy dolne? i czy masz ptaka? albatrosa A dobrze kruszy orzechy? same sie krusza na jego widok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 12:55 pm
Delein the Wildest BeeWolf Kiray BeeWolf O czym myślisz generale, to niezdrowo. chodzilo mi o wlosy na kalcie, o wasy i brode... no i takie tam wink blaugh no i to na myśli i ja miałem stressed tak tak >_> włosy na klacie, czemu myślisz o jej ... no dobra ja tez myślę ale nie o włosach blaugh == paszczaki glupie...w sumie wychodzi na to, ze myslicie o niczym. to nie jest jakaś zasadnicza nowość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 3:30 am
prawda jest taka że wszyscy faceci myślą myślą i nic nigdy konkretnego nie wymyślą , jakby nie było są z góry skazani na posłuszeństwo wobec kobiet ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|