|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 24, 2009 10:35 am
Jak zwykle Suicunka nie w temacie, tylko mlasnęła, podrapała się po głowie i odsapnęła: - Ano... zajmuję się. Mamy coś do tłumaczenia na dzisiaj? Odruchowo wygięła się do przodu, z postury przypominając "L"'a, ale za cholerę nie była do niego podobna, no może te lekko podkrążone oczy? Mniejsza o to. Długie siedzenie bez wizyty u fryzjera boli... Teraz miała długie do podłogi, z rozdwojonymi końcówkami, hebanowe włosy (za długo siedziała w beczce smoły) i zbladła... Bardzo zbladła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 25, 2009 1:05 am
dostalam slowniki pod choinke, mam nadzieje wiec, ze jakos dam sobie jednak rade xd dlaczego wiedza nie jest nigdy dostepna po polsku o.o? co do fryzjerow - boje sie ich panicznie i w zyciu na fotelu u zadnego nie zasiadlam. i nie mam zamiaru. po ostatniej wizycie siostry tam, zaczela podzielac moje zdanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 11:31 am
- Ja właśnie muszę zajrzeć do fryzjera. Moje włosy wyglądają koszmarnie. crying - jęknęła skruszona, przyglądając się końcówkom swoich włosów, by następnie zakręcić się w kółko i usiąść na najbliższym stosie lin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 12:40 pm
aye, kamraci! jak sylwester?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 09, 2010 9:33 am
- Niestety bez alkoholu. Byłam na pigułkach i antybiotykach... - jęknęłą skruszona, wygodniej rozsiadając się na linach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 15, 2010 12:01 am
stwierdzilam, ze mam wszystkich w zadzie i siedzialam w domu sie uczac/rysujac. rysunek tez koszmar wyszedl>< mam nadzieje, ze caly rok taki nie bedzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|