Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 86 87 88 89

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kamilo22

PostPosted: Mon Feb 23, 2009 10:16 am

ja tam wole co innego :/ mam nawet pare tego tylko sie nie śmiać

muza :/
muza :/
śmieszna muza z gry biggrin
muza z wowa
mario!!!!!!!!!!
Lord Vared
star wars L
metal
to tylko kilka skromnych piosenek biggrin
PostPosted: Thu Apr 09, 2009 2:39 pm

Mój ulubiony zespół to bez wątpienia ABBA - nie starzejące się piosenki, genialne głosy Agnethy i Fridy oraz ich stroje ;D
Z piosenkarek jestem wierną fanką Maryli Rodowicz ;D
Poza nimi lubie słuchać : muzyki filmowej, muzyki klasycznej i muzyki z anime. ;D

Plastoludek

11,100 Points
  • Battle Hardened 150
  • Jack-pot 100
  • Survivor 150

mirglip

PostPosted: Fri Apr 10, 2009 11:58 am

Plastoludek
Mój ulubiony zespół to bez wątpienia ABBA - nie starzejące się piosenki, genialne głosy Agnethy i Fridy oraz ich stroje ;D
Z piosenkarek jestem wierną fanką Maryli Rodowicz ;D
Poza nimi lubie słuchać : muzyki filmowej, muzyki klasycznej i muzyki z anime. ;D

taaa ABBA się nie nudzi :3 & i również z upodobaniem słucham muzyki filmowej co do klasycznej - rzadziej, natomiast utwory z użyciem fortepianu = bosskie biggrin
PostPosted: Sat Apr 11, 2009 9:15 am

Quote:
taaa ABBA się nie nudzi :3 & i również z upodobaniem słucham muzyki filmowej co do klasycznej - rzadziej, natomiast utwory z użyciem fortepianu = bosskie biggrin

hah , co do utworów fortepianowych zgadzam się w 100% ( moja ulubiona Sonata Księżycowa ;3) =D

Plastoludek

11,100 Points
  • Battle Hardened 150
  • Jack-pot 100
  • Survivor 150

opcy

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:06 pm

The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - Here Be Dragons

i nowa EPka RJD2

i takie tam..
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 1:17 am

ja słucham skillet,system of a down,rammstein,green day itp. 3nodding biggrin twisted

EMO-WAY

Qatryk

PostPosted: Sun Nov 08, 2009 4:21 am

Ja gustuję w metalu. Głownie folk metal, ostatnio coś mi odbija i wracam do power i goth metalu. Zespoły długo by wymieniał, no ale tak z czołówki ulubionych: Korpiklaani, Ensiferum, Equilibrium, Eluveitie, Epica, Trivium, Rammstein, Slayer, Apocalyptica, Metallica, Vader, Alestorm, Wolfchant, Radogost, Svartsot, Slipknot, Tenacious D, Lordi, Children of Bodom, Maximum the Hormone, Blind Guardian, Dragonforce...
PostPosted: Sun Nov 08, 2009 2:51 pm

ja jak widać po sygnaturze słucham japońskiego rocka. głownie Dir en grey, ale staram się w tym nie ograniczać. tak więc, mimo że czasem odzywa się we mnie coś wrzeszczącego "boże jaki on jest zajebisssty!" to staram się tą swoją miłością nie epatować wink
z zespołów innych:
Acid Black Cherry, ostatnia płyta Rammsteinu, wszelkiej maści OSTy (ostatnio z drugiej i czwartej części Silent Hill), Rentrer en Soi, SID i Placebo. mieszanka wybuchowa jednym słowem ^^

niccolo12machiavelli

cuvier

Fashionable Gekko

6,300 Points
  • Wall Street 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Jan 02, 2010 3:36 pm

Ja slucham Green Day, An Cafe, Vocaloid, i duzo innych piosenkarzy/zespolow. Tez lubie sluchac hardcore/trance muzyke.
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 9:05 am

witam wszystkich, ja natomiast lubię posłuchać sobie np. Dethstars, Psyclon Nine, albo Burzum na odstresowanie, a ta poza tym odkąd osobiście 6 lat temu poznałam Romana, uwielbiam Kata i znam wszystkie utwory, no ogólnie mówiąc black, trash, death metal, no i dark electro (Psyclon Nine)...

labgaru

Dziagusia

PostPosted: Fri Feb 19, 2010 4:16 am

Ja słucham najczęściej Paramore, Green Day i Three Days Grace.
A poza tym ostatnio polubiłam polską muzykę typu ska itp. i moim ulubionym zespołem z tego typu muzyki jest zespół Podwórkowi Chuligani. ;3
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 3:37 am

Melduje się kolejny fan japońskiego rocka - Dir en grey, the Gazette i tym podobni, ostatnio trochę młodsi ich koledzy czyli na przykład wielka miłość do 9GOATS BLACKOUT.
Z muzyki nieskośnej kiedyś było Jamiroquai i Bjork, Red Hot Chili Peppers itp podobne klimaty, teraz najczęściej jakieś OSTy i przypadkowe, pojedyncze kawałki, które wpadną mi akurat w ucho - czy to Rihanna czy Lady Gaga czy inne dziwne rzeczy.
Praktycznie nie trawię tylko country, disco polo i chyba death metalu (momentami dla mnie to nawet nie jest muzyka xd )
Lubię muzyczne eksperymenty, chętnie szukam nowych, ciekawych, wartych uwagi zespołów. Niestety japoński rock zepsuł mnie do tego stopnia, że najczęściej oprócz muzyki zwracam również wielką uwagę na wygląd zespołu, co czasami bywa bolesne blaugh

KoganeTaiyou

Raticiel

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 3:48 am

Dziagusia
Ja słucham najczęściej Paramore, Green Day i Three Days Grace.
A poza tym ostatnio polubiłam polską muzykę typu ska itp. i moim ulubionym zespołem z tego typu muzyki jest zespół Podwórkowi Chuligani. ;3
haha, tez lubie Podworkowych, w sumie chlopak mnie zarazil biggrin

ostatnimi czasy role muzyki relaksacyjnej pelni dla mnie Siekiera... nasze domy obok fabryk, te fazy blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 86 87 88 89

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces