|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2013 3:31 am
Hime_Yura Tök jó, hogy a mulém kapott achit, itt meg semmi -.- Ugyanígy jártam én is, de bejelentkeztem később és akkor megadta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2013 4:00 am
Végül megkaptam második ki-be jelentkezésre. Horray~
Edit: Eljött ennek is a vége, összességében nekem is tetszett ez a Bálint-Gaia event.
Valentin nap: A levélküldözgetést hamar letudtam, az a 3 ajándék aranyos, bár nem nagyon gondoltak a hímnemű gaiazókra.
Gaia Anniversary: 3 ajándék kivételével (sushi, mangás, házas) mindegyik ajándék tetszik, kedvencem az astra ajándék emotion_bigheart
Boldog 10. évfordulót minden kedves Gaiazónak :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2013 8:26 am
Én hamar megkaptam az achivement-et itt is, meg a tartalék figuráimnál is. Úgy összességében nekem is nagyrészt tetszik/tetszett ez az összevont event.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2013 1:21 pm
Én 2-3x jelentkeztem ki-be és pár óra után megkaptam az achit smile Már megvan a képe is, kiegészítettem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2013 12:11 am
Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél ( gyorslink).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2013 5:07 am
Jó kis értékes hátterek. Bár én semmilyen háttérért, keretért nem vagyok oda, mert úgy túl komolyra, túl fényképszerűvé, emlékművé teszi a figurá(ka)t. Vagyis nyilván, akinek tetszik, az megveszi és használja, akinek nem, az nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2013 5:42 am
Obi Aoi Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél ( gyorslink). ú nagyon szépek! és pont ez hiányzott a mostani avimhoz *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2013 5:47 am
Yuki Naoto Obi Aoi Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél ( gyorslink). ú nagyon szépek! és pont ez hiányzott a mostani avimhoz *-* Hehe az jó smile Én is megvettem az angyalosat, bár nemigen szoktam hátteret hordani. És ritkán költök stickert... smile A demonic is tetszik, de ott inkább maga a háttér a szárnyak nélkül (persze azok is jók). Úgy látom jól hordható a mini haloval. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2013 12:25 pm
Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél ( gyorslink). ú nagyon szépek! és pont ez hiányzott a mostani avimhoz *-* Hehe az jó smile Én is megvettem az angyalosat, bár nemigen szoktam hátteret hordani. És ritkán költök stickert... smile A demonic is tetszik, de ott inkább maga a háttér a szárnyak nélkül (persze azok is jók). Úgy látom jól hordható a mini haloval. 3nodding Amit eddig lehetett venni matrincából az úgy nem fogott meg, de ezek, most muszáj volt vennem biggrin és remek kiegészítője lett a korábban eltervezett avimnak *-* Elsőnek a lebegős lábak, most meg ez?? áh, Mennyország...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2013 12:44 pm
Az Timmy Amit eddig lehetett venni matrincából az úgy nem fogott meg, de ezek, most muszáj volt vennem biggrin és remek kiegészítője lett a korábban eltervezett avimnak *-* Elsőnek a lebegős lábak, most meg ez?? áh, Mennyország... Ugyanígy éreztem én is, a lebegős láb nagyon megy hozzá biggrin (csak azóta átöltöztettem azt az avimat >.< )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2013 1:00 pm
Az Timmy Obi Aoi Yuki Naoto Obi Aoi Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél ( gyorslink). ú nagyon szépek! és pont ez hiányzott a mostani avimhoz *-* Hehe az jó smile Én is megvettem az angyalosat, bár nemigen szoktam hátteret hordani. És ritkán költök stickert... smile A demonic is tetszik, de ott inkább maga a háttér a szárnyak nélkül (persze azok is jók). Úgy látom jól hordható a mini haloval. 3nodding Amit eddig lehetett venni matrincából az úgy nem fogott meg, de ezek, most muszáj volt vennem biggrin és remek kiegészítője lett a korábban eltervezett avimnak *-* Elsőnek a lebegős lábak, most meg ez?? áh, Mennyország...Megértem smile Én ezen kívül talán úgy 2-3 dologra költöttem (pl az olimpiai teniszütő, a halloween-i dark dark elf potion), de hátteret sose vettem és nem is nagyon hordtam. De a szárnyak is és maga a háttér is tetszik itt, még ha nem is nagyon hordok hátteret az avimmal smile (Az angyalosnál az egész tetszik, a démonosnál inkább maga a háttér). smile Nekem nincsenek meg azok a lábak, de tényleg jól passzolnak hozzá. Én egy tógás-szandálos avit csináltam hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|