Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Gaia 10th Anniversary + Valentine's Day Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 18, 2013 3:31 am

Hime_Yura
Tök jó, hogy a mulém kapott achit, itt meg semmi -.-

Ugyanígy jártam én is, de bejelentkeztem később és akkor megadta.
PostPosted: Mon Feb 18, 2013 4:00 am

Végül megkaptam második ki-be jelentkezésre. Horray~

Edit: Eljött ennek is a vége, összességében nekem is tetszett ez a Bálint-Gaia event.

Valentin nap: A levélküldözgetést hamar letudtam, az a 3 ajándék aranyos, bár nem nagyon gondoltak a hímnemű gaiazókra.

Gaia Anniversary: 3 ajándék kivételével (sushi, mangás, házas) mindegyik ajándék tetszik, kedvencem az astra ajándék emotion_bigheart

Boldog 10. évfordulót minden kedves Gaiazónak :3

Hime_Yura

Mage

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Feb 18, 2013 8:26 am

Én hamar megkaptam az achivement-et itt is, meg a tartalék figuráimnál is.
Úgy összességében nekem is nagyrészt tetszik/tetszett ez az összevont event.
PostPosted: Mon Feb 18, 2013 1:21 pm

Én 2-3x jelentkeztem ki-be és pár óra után megkaptam az achit smile Már megvan a képe is, kiegészítettem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Feb 19, 2013 12:11 am

Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél (gyorslink).
PostPosted: Tue Feb 19, 2013 5:07 am

Jó kis értékes hátterek. Bár én semmilyen háttérért, keretért nem vagyok oda, mert úgy túl komolyra, túl fényképszerűvé, emlékművé teszi a figurá(ka)t. Vagyis nyilván, akinek tetszik, az megveszi és használja, akinek nem, az nem.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Feb 19, 2013 5:42 am

Obi Aoi
Az Ask the Adminban említette Milkbun, hogy új cuccok kerültek a Treehouseba biggrin Belinkeltem őket az item listában, szerintem nagyon szépek, mégha drágábbak is 32 stickernél (gyorslink).

ú nagyon szépek! és pont ez hiányzott a mostani avimhoz *-*
PostPosted: Tue Feb 19, 2013 5:47 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

Hehe az jó smile Én is megvettem az angyalosat, bár nemigen szoktam hátteret hordani. És ritkán költök stickert... smile
A demonic is tetszik, de ott inkább maga a háttér a szárnyak nélkül (persze azok is jók).
Úgy látom jól hordható a mini haloval. 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Wed Feb 20, 2013 12:25 pm

Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi

Hehe az jó smile Én is megvettem az angyalosat, bár nemigen szoktam hátteret hordani. És ritkán költök stickert... smile
A demonic is tetszik, de ott inkább maga a háttér a szárnyak nélkül (persze azok is jók).

Amit eddig lehetett venni matrincából az úgy nem fogott meg, de ezek, most muszáj volt vennem biggrin és remek kiegészítője lett a korábban eltervezett avimnak *-* Elsőnek a lebegős lábak, most meg ez?? áh, Mennyország...
PostPosted: Wed Feb 20, 2013 12:44 pm

Az Timmy

Amit eddig lehetett venni matrincából az úgy nem fogott meg, de ezek, most muszáj volt vennem biggrin és remek kiegészítője lett a korábban eltervezett avimnak *-* Elsőnek a lebegős lábak, most meg ez?? áh, Mennyország...

Ugyanígy éreztem én is, a lebegős láb nagyon megy hozzá biggrin (csak azóta átöltöztettem azt az avimat >.< )

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Feb 20, 2013 1:00 pm

Az Timmy
Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi

Megértem smile Én ezen kívül talán úgy 2-3 dologra költöttem (pl az olimpiai teniszütő, a halloween-i dark dark elf potion), de hátteret sose vettem és nem is nagyon hordtam. De a szárnyak is és maga a háttér is tetszik itt, még ha nem is nagyon hordok hátteret az avimmal smile (Az angyalosnál az egész tetszik, a démonosnál inkább maga a háttér). smile Nekem nincsenek meg azok a lábak, de tényleg jól passzolnak hozzá. Én egy tógás-szandálos avit csináltam hozzá.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces