Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Gaia 10th Anniversary + Valentine's Day Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:37 am

User Image

Üdvözletem! smile Ezt a fórumot a ma megjelent 10. évforduló-Valentin napi event duónak szentelem biggrin

Kronológia:
- 02. 09. reggel - felkerült az event headerrel együtt, lehet Valentinokat heart candykkel küldözgetni egymásnak fórumon vagy az event oldalon keresztül és felkerült az event fórum is.
- 02. 09 délelőtt - ki lett javítva néhány bug, pl. volt, hogy nem ugrott fel semmi, amikor a szívdobozban klikkeltél a 2012-re, de meglett a cucc ettől függetlenül.
- 02. 10 - már több glitch van kijavítva és a Received Heartsnál már nézhető, melyik cukorka hiányzik az Object of Affection achievementhez.
- 02. 10 este - felkerült a Treehouse-ba egy 32 stickerért vehető háttér item, a 10th Anniversary Go Gaia Skyline.
- 02. 18 este - felkerült még két háttér a Treehouse-ba, 50 stickerbe kerülnek egyenként.
- 02. 20 - vége az eventnek.
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:37 am

Event menete
Az event oldal elérése pindurit trükkös: a header jobb felén van egy nóziját mozgató hörcsög, arra kell klikkelni az event oldalhoz. smile
Minden nap (10 napig, február 18-ig) fel lehet szedni 1-1 cuccot a szívecskés dobozból, minden nap 1-1 évvel korábbi évszámra lehet kattintani, majd süti jelenik meg a helyén a cucc felszedése után.
Ne felejtsétek el naponta felvenni a Wing Stickert az event oldalon!!
Lehet másoknak Valentin-napi üdvözletet küldeni cukorkás képecskével mellékelve. Ha nem nagyon van ihleted szavakat írni a mezőkbe, klikk a Randomize gombra és lehet anonimként is küldeni az Anonymous gombbal, ilyenkor a fehérhajú laptopos admin hölgy nevében megy el a levél.
A szívecskéket be lehet váltani cuccokra, melyeket mástól kaptál, ha a Redeem Hearts-ra kattintasz az event oldalon. Mindig mutatja, mennyi a következő adag, amit be lehet váltani.
Uncle Kenny szerint valami lesz 18-án (akkor lesz a tényleges Gaia évforduló).

Eddigi cukorkaképek Valentin levelekből:
Josie Liam Brennivin Waffles Old Man Logan Ruby Flynn Edmund Cresento Bludeau Kanoko Agatha Ian Rufus Sasha Gino Radio Jack Vanessa Ultra Satan Ivan Peyo Sam Devin Murasaki Carl Diedrich Dr. Singh Moira Nicolae Louie Stein Rina Pete Natasha

Nosztalgiariadó! <3
Ha a rózsaszín Gaia logóra klikkelsz a fejlécben, kellemes nosztalgiában/rácsodálkozásban lehet részed. 3nodding
Uncle Kenny javaslata azoknak, akiknél a Gaia Logo login oldalra visz: engedélyezni kell a third party cookie-kat és minden olyan bővítményben engedélyezni kell a go-gaia.com-ot, mint pl a NoScripts
ebben a topikban lehet az eventtel kapcsolatos glitcheket jelenteni
Update: Uncle Kenny már kibővítette infókkal az első posztot a glitchekkel kapcsolatban! ).
Ha a Gaia Online-os gombokra klikkelsz a Rock Puppytól jobbra, kapsz 100-100 goldot biggrin (És nemcsak egyszer-egyszer lehet, mindegyik gombnál 3x lehet, tehát összesen 900 goldot lehet bezsebelni, de ezt nem lehet naponta ismételni).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:38 am

Itemek

Anniversary
User Image 10th Anniversary Diamond Rose Corsage - 1. napi item (február 9.) - utalás: Gaia első iteme és Erzsébet Királynő Gyémántévfordulója
User Image Formula 1: Ultra Satan Cat Face - 2. napi item (február 10.) - utalás: 2011-ben lett bevezetve az Alchemy és a 2011-es Meowbook event Cat Face iteme
User Image 10th Anniversary Ultra Satan Cat Face - 2. napi itemből készített item
User Image Astra-65: 10th Anniversary Unending Lament - 3. napi item (február 11.) (animált) - utalás: 2010-ben halt meg Johnny Gambino és ebben az évben jelentek meg az AI-k (Animated Item)
User Image 10th Anniversary B.O.O. Skin - 4. napi item (február 12.) - utalás a 2009-es Demonbusters halloween-i eventre
User Image 10th Anniversary zOMG! Ring - 5. napi item (február 13.) - utalás: 2008-ban indult el a zOMG!
User Image 10th Anniversary Bargain Bin MMVII DVD - 6. napi item (február 14.) - utalás: a három MMVII kisfilm, melyet a 2007 Halloween event előtt/alatt tettek közzé, Louie és Ian Vladimir Von Helsonnal és Zhivagoval folytatott harcáról (is) szól. 1. rész 2. rész 3. rész
User Image 10th Anniversary Zurg UFO Catcher - 7. napi item (február 15.) - utalás: a Zurg-ök inváziója és a Daily Chance megjelenése 2006-ban
User Image 10th Anniversary Kiki & Friends and Grunny Invasion Game - 8. napi item /Housing item/ (február 16.) - utalás: a Housing és az ikonikus Grunny megjelenése 2005-ben
User Image 10th Anniversary Freshly Fished Sushi - 9. napi item (február 17.) - utalás: a Fishing megjelenése 2004-ben és a sok sushi error akkoriban
User Image 10th Anniversary Mini Halo & Winglets - 10. napi item (február 18.) - az inventory special részébe kerül!! - utalás: Gaia létrejövetele 2003-ban
Ebben a special itemben ki lehet választani, melyik fajta halo-t + szárnyakat szeretnéd:
User Image 10th Anniversary Mini Angelic Halo & Winglets
User Image 10th Anniversary Mini Nitemare Halo & Winglets

User Image 10th Anniversary Deluxe Box of Chocolates - ezt az itemet akkor kapod, ha az event oldalon már minden csoki megvan és a nagy sárga csillogásra kattintasz a csokisdobozon
User Image 10th Anniversary Moobie Plush - a go-gaia.com-on kapod, ha a Moobie hörcsögre kattintasz a régi főoldal jobb alsó sarkában - ő volt a Go-Gaia első régi kabalája.

Valentine's Day
User Image V-Day 2k12 Candy Heart Hairclip - 2 beváltott candyért ("Redeem Hearts"-ra klikk)
User Image V-Day 2k13 Candy Heart Top Hat - 25 beváltott candyért
User Image V-Day 2k13 Candy Heart Anklets - 50 beváltott candyért

megj.: az 50 candy beváltása után 2 vagy 1 candyt kér, de leteszteltem, annyi goldot ad, amennyi candyt váltasz be, még akkor is, ha 1-et tűz ki célnak, pl adott 10-ért 10 goldot.

Treehouse

User Image 10th Anniversary Go Gaia Skyline - 32 sticker
User Image 10th Anniversary Angelic Sky - 50 sticker
User Image 10th Anniversary Demonic Sky - 50 sticker

Achievementek

User Image
Love Machine - 100 elküldött Valentine-ért jár. Több órába telhet, mire megadja. az event oldalra klikkelve adja meg, ha elég idő telt el, érdemes néha odamenni.
Címek: Doting, Smitten, Amorous, Loverboy, Lovergirl, Admirer, Beau

User Image
Object of Affection - akkor kapod, ha mind a 32 féle candyt megkapod Valentin-napi levelekben. Akiknek még nincs meg: most már ha a ? fölé viszed az egeret a Hearts Received résznél, akkor mutatja, melyik heart candy kell még.
Nem számít, ha többször kapod valamelyiket, csak az a lényeg, hogy mindegyikből kapj legalább egyet. Viszont több órába telhet, mire megadja, az event oldalon adja meg, ha már több idő telt el.
Címek: Beloved, Loved, Adored, Precious, Sweetheart, Treasure, Darling

User Image
Partygoer - akkor kapod, ha 2013. február 18-án bejelentkezel a Gaia Online 10. évfordulójának napján. Az achievement 500 pontot ad. Itt is várni kell, amíg megadja, 1-2 ki-bejelentkezés is ajánlott.
Címek: Partying, Celebrating, Reveler, Roisterer
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 10:53 am

Én még nem kaptam meg az Object of Affection achit emotion_donotwant Pedig mindent megszereztem hozzá

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 11:23 am

Hime_Yura
Én még nem kaptam meg az Object of Affection achit emotion_donotwant Pedig mindent megszereztem hozzá

Ugyanez... Valamikor kora délután lett meg mind, igaz ismétlésekkel (pl 2-3 Lick Me), később visszajöttem és csak a 100 Valentinosat adta meg utólag is, aztán újra begyűjtettem magamnak mindet, de akkor is voltak ismétlések, valaki meg azt mondta, hogy sokat próbálkozott, meg lehet, hogy eleve 50 receivednek kell lennie előtte, de ez szerintem csak az ő tippje.
Még azt lehet, hogy párosával küldjük el egymásnak egymás után egyszer mindegyiket event fórumba posztolás nélkül esetleg... 3nodding És akkor mindkettőnknél az lesz, hogy 32 New Private Messages és mindegyik candyből csak 1-1 lesz, simétlés nélkül, akkor talán meglesz...
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 11:39 am

Obi Aoi
Még azt lehet, hogy párosával küldjük el egymásnak egymás után egyszer mindegyiket event fórumba posztolás nélkül esetleg... 3nodding És akkor mindkettőnknél az lesz, hogy 32 New Private Messages és mindegyik candyből csak 1-1 lesz, simétlés nélkül, akkor talán meglesz...

Csak nem bonyolítják ennyire túl a helyzetet :

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 11:50 am

Hime_Yura
Obi Aoi

Vagy igen,. vagy nem. Még a láthatatlan, meztelenkedő stb. achievementek a szívatósabbak a többihez képest, de ha tényleg ismétlés nélkülit akar ez az achievement, akkor az még szívatósabb. Vagy csak bugos.
Most 2 ember úgy döntött, hogy ad egy Blinge-t és egy Call Me-t, ha akarod, küldheted a többit smile
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:02 pm

Obi Aoi
Hime_Yura
Obi Aoi

Vagy igen,. vagy nem. Még a láthatatlan, meztelenkedő stb. achievementek a szívatósabbak a többihez képest, de ha tényleg ismétlés nélkülit akar ez az achievement, akkor az még szívatósabb. Vagy csak bugos.
Most 2 ember úgy döntött, hogy ad egy Blinge-t és egy Call Me-t, ha akarod, küldheted a többit smile

Akkor küldök candyket. Mindent az elejétől sorban smile

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:03 pm

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura
Obi Aoi

Oké smile Én is azt csinálom, most Dere Dere-nél tartok, de néha nem engedi elküldeni,. pedig frissítgetek meg ilyenek. Néha lehet, hogy lesz szünet...
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:17 pm

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura
Obi Aoi

Lehet, hogy valamelyiket mégis kétszer küldtem sweatdrop Majd a Go Home-ot nézd meg 1x vagy 2x van-e meg.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:21 pm

Hime_Yura

Még valami. Közben valaki betolt még egy Bub-ot -___- Tisztára mint a láthatatlan achievement...

Majd nézd meg, hogy a Call Me-t elküldtem-e, nem vagyok biztos benne.
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:25 pm

Obi Aoi
Hime_Yura

Még valami. Közben valaki betolt még egy Bub-ot -___- Tisztára mint a láthatatlan achievement...

Nem jött Call me
akkor így abba is hagyom a levelek küldözgetését ._.

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:29 pm

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura

Nem jött Call me
akkor így abba is hagyom a levelek küldözgetését ._.

Akkor még azt nézd meg 2x jött-e a Go Home, küldök egy Call Me-t és megvárom a holnapot, hogy bejön-e utólag az achievement, ha nem, akkor lehet, hogy Xannal rendezzük le és ha kell, akkor majd küldhetem neked újra valamikor az összeset, oké? smile
PostPosted: Sat Feb 09, 2013 12:34 pm

Obi Aoi
Akkor még azt nézd meg 2x jött-e a Go Home, küldök egy Call Me-t és megvárom a holnapot, hogy bejön-e utólag az achievement, ha nem, akkor lehet, hogy Xannal rendezzük le és ha kell, akkor majd küldhetem neked újra valamikor az összeset, oké? smile

Kétszer jött xd
Szerintem megkapjuk így is :3 Ha meg nem, akkor nem kell fáradozni, hagyom az egészet a fenébe biggrin örülök, hogy megpróbáltuk wink

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Feb 09, 2013 1:10 pm

Hime_Yura
Obi Aoi

Kétszer jött xd
Szerintem megkapjuk így is :3 Ha meg nem, akkor nem kell fáradozni, hagyom az egészet a fenébe biggrin örülök, hogy megpróbáltuk wink

Oké smile Azért 1-2 napot várok, hogy megjelenik-e meg tlaán segít, ha néha betöltjük az achievementes oldalt. Én is örülök smile
Reply
Archívum

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces