|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 10:45 am
dobrze 3nodding i wysyłam list do baraniny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 10:52 am
ciesze sie, bo to upierdliwe bylo xd mam nadzieje, ze nie trafi do mnie tak czy siak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 2:02 am
Moderatorzy będą na bieżąco korygować wykroczenia poprzednie, natomiast nie będą one karane, regulamin jest prawomocny z dniem dzisiejszym
pierwsza linijka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 9:41 am
Co do kwestii wiekowej, odpisałam już na Pm, po co to tak dokładnie jest. Tego zmieniać nie będę. Co do reszty, proszę wskazać konkretnie co się nie podoba, a jeśli się nie podoba to dać alternatywę dla danego punktu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 8:01 am
Czy szanowna moderacja mogłaby zmienić sticky "lLściki, liściki" na "Liściki i Ewolucje"?
Myślę, że rozwinęłoby to ten wątek, a przy okazji wprowadzono by trochę więcej porządku na gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:59 am
er.. a co za roznica....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 2:25 am
wilkus er.. a co za roznica....?
Bo by było łaaaadniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 5:34 am
*ma mocno zabrzona izje estetyki* nawet jezeli to to Haraba temat, wiec nie bede mu zmieniac, bez zgody 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 6:04 am
No wlasnie, dziekuje wilczku smile Swiat jest moj austinie powersie :3 a swoja droga to byl temat o ewolucjach, ale zabliscie go a potem jeszcze dla pewnosci poderzneliscie mu gardlo i wrzuciliscie do rzeki. W sumie to moge pojsc na takie cos, niech zatem sie stanie :szazam!:
aaa no i EDIT:
to chyba nie podchodzi pod komentarz do regulaminu, oficialnym miejscem na tego typu requesty jest chyba topic skarg, gorzkich zali i czegos tam wink skoro mowa juz o ladnosci i upozadkowaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 11:52 am