|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 9:20 am
sala218 SweetSull-chan sala218 zinau!! >< butent tai progai visa likusi laika iki 'renginio' kursiu savo avi !! paskubek, nes jau greit bus renginys c: as tikrai spesiu (manau XDD~) xd XDD paziruesim pamatysim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 8:53 am
kazin daug susirinks zmoniu? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:03 am
SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:06 am
SweetSull-chan SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot galim gi i kita diena perkelt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:07 am
SaintWish SweetSull-chan SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:10 am
SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C nu jo , bet abejoju kad sis renginys vyks ilgiau nei valanda xd kazin ar spesi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:15 am
SaintWish SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C nu jo , bet abejoju kad sis renginys vyks ilgiau nei valanda xd kazin ar spesi neisivaizduoju,ka daryt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 11:19 am
SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish kazin daug susirinks zmoniu? xp neisivaizduoju,bet noriu wisu labai atsirpasyt, nes as veluosiu, ir galbut atvaziuosiu tik 20:30 , mano tewai man nieko nesake apie kapines ir tik siandien apsake, as jiems sakiau apie sia swente, bet kas jiems, amzinai kaip wisada wercia wisur vaziuot galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C nu jo , bet abejoju kad sis renginys vyks ilgiau nei valanda xd kazin ar spesi neisivaizduoju,ka daryt galvok gal ka sumastysi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2011 5:33 am
SaintWish SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C nu jo , bet abejoju kad sis renginys vyks ilgiau nei valanda xd kazin ar spesi neisivaizduoju,ka daryt galvok gal ka sumastysi wink Nereikia nieko perkelinet, palauksim.. Tikrai zinau kad visi 19h nesusirinks todel vistiek turesim laukt.. Ir be to kur just visi skubat : DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2011 9:27 am
-Gh0o- SaintWish SweetSull-chan SaintWish SweetSull-chan SaintWish galim gi i kita diena perkelt biggrin bet juk zmones kaikurie dirba,arba susiplanawe dienas :C nu jo , bet abejoju kad sis renginys vyks ilgiau nei valanda xd kazin ar spesi neisivaizduoju,ka daryt galvok gal ka sumastysi wink Nereikia nieko perkelinet, palauksim.. Tikrai zinau kad visi 19h nesusirinks todel vistiek turesim laukt.. Ir be to kur just visi skubat : DD OMG, spejau, gerai akd tewus keliau 6h YAY~~~~~~~~~~~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|