|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 10:19 am
Kíváncsi vagyok, hogy hányan leszünk majd ott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 1:12 pm
Hime_Yura Kíváncsi vagyok, hogy hányan leszünk majd ott. Szerintem azért lennénk páran, ha nem is tömegesen. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 1:28 pm
Nézzük csak, a szervezők, azaz hárman minimum, a kemény mag, Obilia, plusz, aki először jön. Hát, körülbelül 20 fő, vagy kicsit kevesebb, de tíznél több.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2017 1:59 am
Azt ugye már páran valószínűleg tudjuk egy ideje (régiek főleg), hogy lassan 10 éves a Magyar Guild. Hangsúlyozom lassan, mert még 1 nap és 2 hónap van a pontos megalakulási évfordulóig hátra (na nem birizgállak titeket, szeptember 28-án "jő el az időőőő"). És ritka, hogy 10 évig fennmaradjon egy közösség vagy annak egy része, leszármazottai stb. az interneten. (lábjegyzet: még a Hősember és a Teveclub is megvannak! Na? biggrin És azok még régebbiek!!) Ötletelés indulhat, hogy szervezzünk-e online illetve élőben - mégha esetleg bármiért NEM is pont arra a napra de valamikor akörül valami csinnadrattát, nosztalgia-cunamit? Lehetne régi dolgokat, screenshotokat, avikat, történeteket, információkat gyűjtögetni addig is és majd valahogy összerendszerezzük esetleg linkgyűjtemény formájában, mert mégiscsak jó az eredeti helyükön, formájukban látni őket, és meg is vannak. Esetleg Gaia régebbi formáiról webarchiveos linkek pluszba, de nem lesznek túlsúlyban. Meg ott vannak a mi alkotásaink (guild csoportkép, Akitta animációi, versenyek, találkozók, népszerűbb témák, régebbi ill. oszlopos tagok, topikok /mint pl a mire gondolsz a sok posztjával/ stb.), melyek a guild életét tükrözték/tükrözik.
Várok még véleményeket, ötleteket, kérdéseket stb. Ha még "tart a nyár" szeptember elején is felvethetjük újra esetleg... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2017 1:19 am
Obi Aoi Azt ugye már páran valószínűleg tudjuk egy ideje (régiek főleg), hogy lassan 10 éves a Magyar Guild. Hangsúlyozom lassan, mert még 1 nap és 2 hónap van a pontos megalakulási évfordulóig hátra (na nem birizgállak titeket, szeptember 28-án "jő el az időőőő"). És ritka, hogy 10 évig fennmaradjon egy közösség vagy annak egy része, leszármazottai stb. az interneten. (lábjegyzet: még a Hősember és a Teveclub is megvannak! Na? biggrin És azok még régebbiek!!) Ötletelés indulhat, hogy szervezzünk-e online illetve élőben - mégha esetleg bármiért NEM is pont arra a napra de valamikor akörül valami csinnadrattát, nosztalgia-cunamit? Lehetne régi dolgokat, screenshotokat, avikat, történeteket, információkat gyűjtögetni addig is és majd valahogy összerendszerezzük esetleg linkgyűjtemény formájában, mert mégiscsak jó az eredeti helyükön, formájukban látni őket, és meg is vannak. Esetleg Gaia régebbi formáiról webarchiveos linkek pluszba, de nem lesznek túlsúlyban. Meg ott vannak a mi alkotásaink (guild csoportkép, Akitta animációi, versenyek, találkozók, népszerűbb témák, régebbi ill. oszlopos tagok, topikok /mint pl a mire gondolsz a sok posztjával/ stb.), melyek a guild életét tükrözték/tükrözik. Várok még véleményeket, ötleteket, kérdéseket stb. Ha még "tart a nyár" szeptember elején is felvethetjük újra esetleg... sweatdrop blaugh Királyul hangzik az ötlet! Most a munka végett nem tudom, hogy fogok ráérni, de mindenképp adnám a találkozót!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2017 9:26 am
Hhhhhát nem rossz az ötlet. Ha Pesten terveznétek ilyesmit, akkor egy héttel előtte döntsük el, mert nem rövid az út oda nekem, meg kicsit bonyolult a munka miatt (: Amúgy nem tudom mit mondhatnék még, miben tudnék segíteni, sokat kimaradtam innen, csak olyan 2-3 évet :L De azért mondjátok nekem a dolokat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2017 9:17 am
The Cryene Hhhhhát nem rossz az ötlet. Ha Pesten terveznétek ilyesmit, akkor egy héttel előtte döntsük el, mert nem rövid az út oda nekem, meg kicsit bonyolult a munka miatt (: Amúgy nem tudom mit mondhatnék még, miben tudnék segíteni, sokat kimaradtam innen, csak olyan 2-3 évet :L De azért mondjátok nekem a dolokat! Nem vagy vele egyedül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2017 3:46 pm
Halló Mi újság van? Nem voltam fent pár éve. Gondoltam benézek biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 18, 2017 2:47 am
vrobi Halló Mi újság van? Nem voltam fent pár éve. Gondoltam benézek biggrin D Szia, hát némileg leapadtunk. Mal kiábrándult Gaiából, amikor olyan pénzmániásak voltak, nem sokat foglalkoztak a közösségi dolgokkal, megnőtt rendesen az infláció. De most már jó pár hónapja Lanzerék visszatértek, visszahozták a zOMG-t pl. Akitta egyszer pár hónapja bolhányit benézett ide, Medvelaszlo és Napsi "eltűntek", nem tudom felnéznek-e még, Yuki Naotoék, én és Vanvie még felnézünk, lett 1-2 új tagunk. Nem túl aktív mindenki, de szoktak lenni posztok 3nodding Most meg a kedves Photobucket "leselejtezte" a guild bannerét és a guild főoldali képét is, merthogy ha más oldalra linkeljük azért már fizetni kell, mérőóra jön be helyette. Mal Photobuckején van, de nemigen tud segíteni... És szeptemberben lesz 10 ÉVES a guild, már feldobtam korábban egy másik topikban a labdát, hogy valamilyen online vagy IRL ünneplés azért lehetne!! Ha van ötlet kérdés bármi nyugodtan szólj, írj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|