|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2016 10:42 am
Most, a Tyrant c. sorozat egyik forgatási napján nem más volt a rendező, mint Peter Weller, aki a Robotzsaru-t játszotta. (Én nem tudtam eredetileg, mármint hogy ő az meg egyáltalán őróla, de a filmről persze hallottam). Bolhányit Ed Harrisra emlékeztet. Energikus, határozott volt a forgatáson, mindig elmagyarázta, mit hogyan, ha valamit másképp akart valamit (pl kameramozgás), de korrektül, nem balhésan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2016 6:23 am
Obi Aoi A következőt (se) gondoltam volna, hogy megtörténik: Most vasárnap láttam Andrea Bocelli-t, német Telekom reklámban forgattunk. Csendes, fegyelmezett, szimpatikus volt, fekete ingben, kicsit soványabbnak tűnt már. Reggel persze mondta az egyik asszisztens hogy ne menjünk oda hozzá, ne kérjünk fotót tőle/vele stb. Egy statiszta kollegina indulási pontja közelebb volt hozzá a Bálna előtti tömegjelenetben és állítólag egyszer hallotta kicsit énekelni smile Volt Szent Gellért téri metróállomás, felszálltunk/leszálltunk (közlekedett, de nem vitt el xd ), sétáltunk, mozgólépcsőztünk. Főleg dublőr urat láttuk, Bocelli-t a végén, amikor ott befejeztük. Következő helyszín: Opera mellett, sétálgatás. Harmadik helyszín a Bálna illetve az előtte lévő tér, ahol tengernyi kollegához csatlakoztunk (ők reggel óta csak ott voltak, mi meg "turnéztunk" ide-oda xp ). Láttuk sétálgatni, nyugodtan, határozottan. Mi is ezt tettük, de nem sétálhattunk hozzá közel (kamerázták stb), és volt, amikor csak a tömeget vették. Nem voltam "starstruck" (azaz olyan "ismert ember jelenléte által elbódítva"), de érdekes volt. smile E forgatás eredménye itt látható smile Telekom Europe - TVC with Andrea Bocelli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2020 12:55 pm
xd Gondoltam, ha bárki olvassa, bárkit érdekel.
2018-ban illetve 2019-ben is két kedves sorozatszínészhez volt szerencsém statisztáláskor. - Alexander Dreymond, aki a főszereplőt, Uhtredet játssza a The Last Kingdomban. Megszoktam, hogy statiszták nem nagyon köszönnek/köszöHETnek a színészeknek. Beszélgettem egy kedves 60 körüli kolleginával, majd csendbe mélyedtünk jelenetre való készülés közben és magától rámköszönt. Később volt, hogy néha picit beszéltünk is, persze figyeltem, hogy ne legyen alkalmatlankodás belőle. (És nemcsak lányoknak köszönt, hanem például a páromnak is, meg más alkalommal egy díszlet-falusi asztaltársaságnak razz wink
- Jason Flemyng (több nagyobb filmben kapott kisebb-nagyobb szerepeket, pl. A Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, X-Men First Class). A Jamestown c. sorozat 3. évad forgatásán. Ő is magától barátkozott. Kibámultam egy asztalnál a fejemből, alátámasztva utóbb említett testrészemet, kérdezte jól vagyok-e. Picit beszéltünk. Később semleges voltam, ő meg mint egy vidám nagybácsi, többször rám köszöngetett és néha picit beszéltünk is. Volt, hogy amikor felsorakoztak a statiszták, hogy átnézzenek (line up), akkor a régebbi évadokban (is) végigpacsizott velük smile
Mindkettőjükkel készült fotóm is, illedelmesen kérdeztem persze, nem fejhangon visítva 400-as pulzussal. Bár van, hogy tényleg felmegy ilyenkor picit az ember pulzusa, de szerintem más, ha csak egy fotóra/autogrammra találkozol egy ismert emberrel, mintha már egy forgatáson vagy teszem azt mondjuk conon (közönségtalálkozón), forgatáson stb. már "szokod" a jelenlétét előbb smile
Pici ráadás (2018 nyarán): - Will Smith. Kíváncsiságból kb. 2 délutánt végigvártam a hotel előtt, a másodikon sikerült. Előtte láttam az első napon Trey-t, a legidősebb fiát, néhány lánnyal és velem is engedett fényképet, kedves volt, mint egy jó ismerős, nem tűnt megjátszottnak egyáltalán. Egy évvel fiatalabb, mégis magasabb egy picit rolleyes xd A második napon Jada-t, Will feleségét és Jadent is láttam. Később jött Will, kocsiból kiszállás után megölelt két 20-30-as férfit (nem tudom kik voltak), aztán egy kisebb kísérettel ment befelé, gyorsan megkérdeztem szabad-e fotót, mondták igen, bolhányit sürgetett az egyikük, hogy "camera", egy alacsonyabb emberke lefotózott minket, megköszöntem, elég gyorsan el is mentek. De leszögezem, nem vagyok nagy hotelen lógó sztárleső meg autogramm vadász se (sőt a fotót jobban is szeretem), kb. 2 hírességnél csináltam eddig ilyet, 2011-ben és 2018-ban. - Ara Malikian örmény származású hegedűművész. Előadott a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és utána lehetett vele fényképezkedni. Kicsit siettem, de kedves volt. Régebben már tudtam rajta, mert rábukkantam anno egy vicces, klasszikus zenéket mókásabban előadó kvartett, a Pagagnini tagjaként. Ara azóta már kiszállt belőle, de így is úgy is nagyon jók smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 30, 2024 3:05 pm
Asszem leirom nektek, de hiresség lettem XD A művész nevem Grizzly Davidson és a HCW pankráció egyik pankrátora lettem 2010-től az elején nem volt olyan nagy ügy de igy 14 év után azért már van némi hirnevem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 19, 2024 1:22 pm
Medvelaszlo Asszem leirom nektek, de hiresség lettem XD A művész nevem Grizzly Davidson és a HCW pankráció egyik pankrátora lettem 2010-től az elején nem volt olyan nagy ügy de igy 14 év után azért már van némi hirnevem 3nodding Gratulálok ☺ Óvatosan, de hajrá! Ha látta valaki a Tündérkertet (Báthory fejedelemről szól), a 2. epizódban dézsában ápolnak és felsegítenek egy ispotályos jelenetben. "5 perc hírnév", de nem baj sweatdrop Most olyan filmben kezdtem statisztálni, amiben egy Trónok Harca és egy Galaxis őrzői mellékszereplő is benne van. A film imdb lapján még csak a főszereplő, Olivia Colman neve publikus, őt is láttam (ő egy 2010-es Doctor Who epizódból ismerős, amikor Matt Smith először játssza a Doktort). A film címe Wicker.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 19, 2024 1:28 pm
Hime_Yura Én a Deák térnél dolgoztam és mindig az Örkény István színház előtt kellett elhaladnom, ezáltal többször is láttam Csuja Imrét :3 edit: a Napló-ból ismert riporter, Keleti Andrea a szomszédunk volt, most csak az anyukája lakik itt. Tavalyi Mi kis falunk forgatáson (szilveszteri jelenet) én is láttam (Csuja Imrét) ☺
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 20, 2024 11:31 am
Obi Aoi Medvelaszlo Asszem leirom nektek, de hiresség lettem XD A művész nevem Grizzly Davidson és a HCW pankráció egyik pankrátora lettem 2010-től az elején nem volt olyan nagy ügy de igy 14 év után azért már van némi hirnevem 3nodding Gratulálok ☺ Óvatosan, de hajrá! Ha látta valaki a Tündérkertet (Báthory fejedelemről szól), a 2. epizódban dézsában ápolnak és felsegítenek egy ispotályos jelenetben. "5 perc hírnév", de nem baj sweatdrop Most olyan filmben kezdtem statisztálni, amiben egy Trónok Harca és egy Galaxis őrzői mellékszereplő is benne van. A film imdb lapján még csak a főszereplő, Olivia Colman neve publikus, őt is láttam (ő egy 2010-es Doctor Who epizódból ismerős, amikor Matt Smith először játssza a Doktort). A film címe Wicker. Naaaa király hajrá! Legyünk mind sikeresek! 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|