|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 3:58 pm
wildgica az imént rajzoltam egy fluffot redface ez elég hamar elkészült 4laugh  [ dA link] De édes!!! whee Csak olyan kis borús,ha felfelé görbítenéd a száját pozitívabb lenne,a szivárvány nem szomorkodik. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 4:48 pm
Lucia Borgia De édes!!! whee Csak olyan kis borús,ha felfelé görbítenéd a száját pozitívabb lenne,a szivárvány nem szomorkodik. wink köszi 3nodding igen, én is gondoltam rá, hogy mosolygósra rajzolom, de asszem a játékban is lefelé görbül nekik, azért csináltam ilyenre sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 4:50 pm
wildgica Lucia Borgia De édes!!! whee Csak olyan kis borús,ha felfelé görbítenéd a száját pozitívabb lenne,a szivárvány nem szomorkodik. wink köszi 3nodding igen, én is gondoltam rá, hogy mosolygósra rajzolom, de asszem a játékban is lefelé görbül nekik, azért csináltam ilyenre sweatdrop végülis...ellenség twisted nem mosolyog rád xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 5:13 pm
Lucia Borgia végülis...ellenség twisted nem mosolyog rád xd jaja, jogos emotion_awesome pusztuljon a kis cuki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 8:26 am
wildgica az imént rajzoltam egy fluffot redface ez elég hamar elkészült 4laugh  [ dA link] Wow, nagyon jó biggrin Milyen is lenne, ha lenne ilyen fluff *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2011 8:49 am
Obi Aoi wildgica az imént rajzoltam egy fluffot redface ez elég hamar elkészült 4laugh  [ dA link] Wow, nagyon jó biggrin Milyen is lenne, ha lenne ilyen fluff *.* Támadáskor lehányna minket szivárvánnyal és pár másodpercig nem tudnánk mozogni meg visszatámadni. emotion_jawdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2014 11:54 pm
És mi a helyzet az írással? Az nem művészet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|