|
|
Hogy tetszik a Moster Galaxy? |
Imádom |
|
50% |
[ 19 ] |
Nem rossz |
|
21% |
[ 8 ] |
Elmegy |
|
18% |
[ 7 ] |
Láttam már jobbat is |
|
5% |
[ 2 ] |
Hülyeség |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 38 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2012 10:59 am
Hogyan lehet új állatot vagy mit szerezni? És még valami, hogyan lehet túljutni egy pályám crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2012 1:00 pm
Akai-Inari Hogyan lehet új állatot vagy mit szerezni? És még valami, hogyan lehet túljutni egy pályám crying Ha pálya alatt az egész térképet érted, akkor úgy hogy minden pontján legyőzöl legalább egy Mogát. Őket pedig úgy tudod elkapni, hogy legyengítesz egy olyat ami azonos, vagy alacsonyabb szintű a saját mogádnál, aztán középen a nagy gombra nyomsz és elkapod starseeddel. Az elkapás esélyét százalékban fogja mutatni neked. Starseedet pedig 8 óránként tudsz szerezni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2012 9:06 am
Dzsízüsz Krájszt! Ma elkaptam egy EPIC Moga-t!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2012 11:07 am
Malreni Dzsízüsz Krájszt! Ma elkaptam egy EPIC Moga-t!!! gratula! biggrin hány bogyó bánta? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2012 12:59 pm
Az Timmy Malreni Dzsízüsz Krájszt! Ma elkaptam egy EPIC Moga-t!!! gratula! biggrin hány bogyó bánta? XPTizen valamennyi. Szerencsésnek mondhatom magam, mert csak 9% volt az esély a sikeres elkapásra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2012 2:24 pm
Innen üzenem mindkinek, aki bejelölt, hogy vissza lesznek jelölve... amint hajlandó működni a játék...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2012 1:02 pm
Molylepke Innen üzenem mindkinek, aki bejelölt, hogy vissza lesznek jelölve... amint hajlandó működni a játék... Nekem sem megy. cat_sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2012 1:06 pm
Hearmy Molylepke Innen üzenem mindkinek, aki bejelölt, hogy vissza lesznek jelölve... amint hajlandó működni a játék... Nekem sem megy. cat_sad Update:.... Még mindig nem megy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2012 5:13 pm
Molylepke Hearmy Molylepke Innen üzenem mindkinek, aki bejelölt, hogy vissza lesznek jelölve... amint hajlandó működni a játék... Nekem sem megy. cat_sad Update:.... Még mindig nem megy.... Nekem sem. cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|