Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Örüljünk együtt - vagyis kellemes élményeink Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 2:29 am

napsugar
Mire oda kerültem, hogy megnyitották a nyelvi kurzusokat, már tele volt a japán kezdő, de van még 2 és fél évem, hogy megpróbálkozzak vele biggrin

Nekem is ez volt a problémám, csak némettel és testnevelés kurzusokkal...

napsugar
De van állat asszisztált foglalkozás című kurzusom, ahol bent kuksol a teremben egy golden reti biggrin

És ezen az órán mit fogtok tanulni? *___*
PostPosted: Fri Sep 09, 2011 11:24 pm

Molylepke
napsugar
Mire oda kerültem, hogy megnyitották a nyelvi kurzusokat, már tele volt a japán kezdő, de van még 2 és fél évem, hogy megpróbálkozzak vele biggrin

Nekem is ez volt a problémám, csak némettel és testnevelés kurzusokkal...

napsugar
De van állat asszisztált foglalkozás című kurzusom, ahol bent kuksol a teremben egy golden reti biggrin

És ezen az órán mit fogtok tanulni? *___*

Kutyás- és lovasterápiával kapcsolatos a kurzus biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 12:29 pm

Meg van az első komoly megrendelőm emotion_c8 Facebookra felpakoltam a kreatív alkotásaimat, ha valakit érdekel keressen rá : Napsug-art
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 12:41 pm

napsugar
Meg van az első komoly megrendelőm emotion_c8 Facebookra felpakoltam a kreatív alkotásaimat, ha valakit érdekel keressen rá : Napsug-art

Rákerestem, és eddig is tudtam, hogy multi-univerzálisan kreatív vagy, de ez kegyetlen. biggrin
Komolyan kérdem, Te mihez nem értesz? xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 11:05 pm

Molylepke
napsugar

Rákerestem, és eddig is tudtam, hogy multi-univerzálisan kreatív vagy, de ez kegyetlen. biggrin
Komolyan kérdem, Te mihez nem értesz? xd

biggrin Ha van is olyan dolog amihez nem értek, de megtetszik a dolog neten rákutatok és megtanulom biggrin Volt olyan hónap, hogy 4-5 technikát is megtanultam, hála a csodás világhálónak whee
PostPosted: Sat Oct 15, 2011 9:43 am

Továbbra is tökre élvezem a japán órákat! 4laugh Megtanultuk már a hiraganákat, és most a katakanákat kezdtük el. 3nodding Csak most már úgy be vagyok indulva, hogy ha japán szöveget látok, rögtön olvasni akarom... sweatdrop Igaz, hogy nem értem, de el tudom olvasni, és ez nekem már nagy siker! razz Csak az egyik csoporttársam már el akarja kobozni tőlem a japán cuccaimat, mert szte így is túl sokat tudok.... xd Hát istenem, végre vmi, amit jó kedvvel csinálok. :3

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 20, 2011 4:55 am

Kaptam 1-2 aranyos/jópofa avi rajzot (némelyiket ingyen /freebie/ némelyiket goldért). (Napsi, lehet, hogy tőled is kérek majd cat_3nodding )

Miközben kerestem egy iratot, megtaláltam egy "itthon elveszettnek hitt" anime figurát és két apróval teli pénztárcát xd Végül az irat is meglett, de egész máshol. smile
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 9 10 11 12

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces