|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:41 am
Wszyscy już to wiecie, ale chciałem zaznaczyć to tragiczne zdarzenie również tutaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Wieniawa rolled 20 100-sided dice:
100, 69, 16, 31, 43, 21, 80, 49, 15, 87, 51, 35, 20, 90, 42, 68, 19, 82, 90, 50
Total: 1058 (20-2000)
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:47 am
Kiedy się o tym dowiedziałem, nie mogłem w to uwierzyć. Coś takiego zdarza się naprawdę rzadko. Trzeba pamiętać, że w tej katastrofie zginęło też wiele innych ważnych osób, tylu posłów, wicemarszałków, były prezydent na uchodźctwie.
No cóż, pomimo własnych antypatii politycznych, wypada tylko wyrazić kondolencje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:53 am
Ja na początku myślałam, że to jakiś żart głupi, ale potem jednak obejrzałam wiadomości i uwierzyłam że to prawda. Zadnych cyber-zniczy nie wstawiam na gg ani nic takiego, bo to głupie jest.
(od tego grania w kości pomieszały ci sie topiki xDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 9:04 am
...Ja już się wypowiadałam na ten temat, ale napisze jeszcze raz, że pomimo tego, iż nie czuję sympatii do polityki odczuwam smutek i przygnębienie. Był to dla mnie szok, w życiu nie przypuszczała bym, że historia się tak potoczy.
Moja młodsza siostra nie rozumiejąc powagi sytuacji, powiedziała: "Po co ten prezydent dzisiaj umarł, mieliśmy iść do kina!?" ...jest teraz w tym samym wieku, w którym ja byłam gdy doszło do zamachu na word trade canter. (dobrze to napisałam[?])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 10:02 am
Na początku: co za głupi żart, jak z kiepskiego filmu sensacyjnego. Jak już druga osoba mi o tym powiedziała, to nastąpił szok.
Do przyjaciół wysłałem smsa: "Zapamiętaj ten dzień. Będzie o nim głośno bardzo długo i będzie miał wpływ na nasze życie".
Zginął prezydent mojego kraju i mnóstwo ludzi wraz z nim. chichotem historii jest to, że niedaleko miejsca gdzie równo 60 lat temu ginęli także Polacy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 7:15 am
A ja Powiem wam że mnie już drażni ta cała szopka która powstała wokół zdarzenia, na żadnym kanale w telewizji nic nie ma - ILE MOŻNA SŁUCHAĆ TEGO SAMEGO. Nie każdy przeżywa śmierć prezydenta. Dla mnie to taka sama śmierć jak każdego innego człowieka. Źle się stało że tyle ważnych figur odeszło wraz z nim, bo będzie ostra walka o stołeczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2010 8:36 am
Z perspektywy czasu. Stwierdzam, że w tym chorym kraju po tej katastrofie jeszcze bardziej się pojebało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2010 8:44 am
Martinespl Z perspektywy czasu. Stwierdzam, że w tym chorym kraju po tej katastrofie jeszcze bardziej się pojebało. I ja pod tym sie podpisuje.... to co sie tutaj teraz dzieje to wstyd do konca swiata Dx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|