|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 10:07 am
pfff, o losie xd
pewnie strazacy to bylo ci, co kolo mnie siedza?><
chyba wiem, ktory. taki rudy/siwawy? jestem w stanie uwierzyc z tym szkoleniem. troche mnie irytuje pdejscie, ze trzeba wygladac, cokolwiek sie nie robi =_= ciekawe, co by gosc zrobil, jakby mu sie rodzina zjarala gesiego od najmniejszego do najwiekszego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 3:34 am
A Pan Kłopotek nie jest dziennikarzem?
W depeszy dziennikarskiej obowiązuje zasada, że najważniejsze informacje dotyczące danego zjawiska pisze się w pierwszym zdaniu. Dalej już można coraz mniej ważne, wynikające z tego fakty.
Pan Kłopotek chcąc ratować najmłodsze potomstwo ustawił ich z przodu, a sam (o ile żona go nie przerasta) szedł z tyłu, jako najbardziej zużyty element rodziny biggrin .
Powrót z walizeczką musiał być fenomenalny, scena godna filmów akcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 04, 2010 8:23 am
wilkus pfff, o losie xd pewnie strazacy to bylo ci, co kolo mnie siedza?>< chyba wiem, ktory. taki rudy/siwawy? jestem w stanie uwierzyc z tym szkoleniem. troche mnie irytuje pdejscie, ze trzeba wygladac, cokolwiek sie nie robi =_= ciekawe, co by gosc zrobil, jakby mu sie rodzina zjarala gesiego od najmniejszego do najwiekszego xd Oooo tak mrgreen Myślę że najpierw musieli by uzyskać od niego zgodę na zjaranie się twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 11:58 pm
Kasmizar A Pan Kłopotek nie jest dziennikarzem? W depeszy dziennikarskiej obowiązuje zasada, że najważniejsze informacje dotyczące danego zjawiska pisze się w pierwszym zdaniu. Dalej już można coraz mniej ważne, wynikające z tego fakty. Pan Kłopotek chcąc ratować najmłodsze potomstwo ustawił ich z przodu, a sam (o ile żona go nie przerasta) szedł z tyłu, jako najbardziej zużyty element rodziny biggrin . Powrót z walizeczką musiał być fenomenalny, scena godna filmów akcji. mnie to troche przeraza, szczerze mowiac. nie widzialam calosci, ale wychodzi na to, ze gosc ryzykowal zyciem rodziny tylko po to, zeby przy wyjsciu sie dobrze prezentowala. no i przywiazanie do majatku, ktore w gruncie rzeczy rozumiem - chyba bym sie poplakala, jakby mi ksiazki splonely o.o ale tez nei wiem, czy bym sie wracala w plomienie po to, zeby je wynosic... sa jednak wartosci nadrzedne sweatdrop Baranina wilkus pfff, o losie xd pewnie strazacy to bylo ci, co kolo mnie siedza?>< chyba wiem, ktory. taki rudy/siwawy? jestem w stanie uwierzyc z tym szkoleniem. troche mnie irytuje pdejscie, ze trzeba wygladac, cokolwiek sie nie robi =_= ciekawe, co by gosc zrobil, jakby mu sie rodzina zjarala gesiego od najmniejszego do najwiekszego xd Oooo tak mrgreen Myślę że najpierw musieli by uzyskać od niego zgodę na zjaranie się twisted 3 razy na pismie do rozpatrzenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 20, 2010 4:26 pm
dupa to wszystko kajtosie jest crying chętnie bym sie cofnęła w życiorysie o jakieś 11 lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 24, 2010 4:35 am
Baranina dupa to wszystko kajtosie jest crying chętnie bym sie cofnęła w życiorysie o jakieś 11 lat sweatdrop Ja też bym chciał, jeśli można. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 26, 2010 10:38 am
ichabot Baranina dupa to wszystko kajtosie jest crying chętnie bym sie cofnęła w życiorysie o jakieś 11 lat sweatdrop Ja też bym chciał, jeśli można. ninja młody jeszcze jesteś życia nie znasz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 26, 2010 1:07 pm
Baranina ichabot Baranina dupa to wszystko kajtosie jest crying chętnie bym sie cofnęła w życiorysie o jakieś 11 lat sweatdrop Ja też bym chciał, jeśli można. ninja młody jeszcze jesteś życia nie znasz rofl Nie chcę poznać. To można? Chociaż o te 5? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 02, 2010 10:39 am
oz, a co sie dzieje o.o? bo straszno zabrzmialo. ...hm, a ja nie chce sie cofac. udalo mi sie osiagnac, co chcialam 3nodding
a co chcielibyscie zmienic? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 03, 2010 4:40 am
wilkus oz, a co sie dzieje o.o? bo straszno zabrzmialo. ...hm, a ja nie chce sie cofac. udalo mi sie osiagnac, co chcialam 3nodding a co chcielibyscie zmienic? o.o Tragedia no, taki dzieciak to ma fajnie, nie martwi się o szamę i ma takie jakieś wyimaginowane problemy emocjonalne, jest emo czy jakim innym gotem i jest zajebiście. Nie trzeba chodzić do roboty, martwić się za co przeżyjesz kolejny miesiąc. Zastanawiać się czy może lepiej mieć własny biznes czy na państwowym tyrać - dla wszystkich którzy maja tego typu rozterki powiem że lepiej na państwowym! Kurwa mać ile trzeba się ustać przy własności, więcej roboty niż to warte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 04, 2010 9:38 am
nie powiem, nie narzekam xd mam nadzieje, ze do tego problemu nie dojdzie - po to siedze na tm uniwersytecie tyle czasu. pozniej staz za granica i mam nadzieje, ze tam cos znajdziemy 3nodding a pozniej wszystko sie okaze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 2:12 am
Propos obgadywania ludzi to pamiętasz może taką personę jak K.Kosowska? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 9:23 am
niebardzo... moze A.Krasowska?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 2:47 pm
wilkus niebardzo... moze A.Krasowska? nie nie... to dwie inne persony stressed Moja matka ostatnio widziała się z mamą Karoliny i pyta się jej co u Karolinki, a Ona takim głosem mocno cierpiętniczym mówi, aaa raz lepiej raz gorzej. To moja matka dalej drąży temat i mówi że coś jej dawno nie widziała. a pani Gałązka z tekstem wypaliła: No bo Karolinka to po ulicy nie chodzi. Wniosek: Ona fruwa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|