|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 11:02 am
Baranina Ludzie to jest kotka, nie mogę ją nazwać Ognik. No chyba że Daedhel tobie na chrzcie dali Arkadiusz. To by wyjaśniało bardzo wiele twisted ej, jest równouprawnienie, nie? xp dobra, pomyślmy... to może Hatszepsut? twisted http://pl.wikipedia.org/wiki/Hatszepsut MAMY TO RÓWNOUPRAWNIENIE, CZY NIE? mrgreen Albo hmmm... Czujka. Bo, po pierwsze, wypatrzyła Cię jak na patrolu, a po drugie jest CZUJNA, no i najwyraźniej też dużo CZUJE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 14, 2009 1:56 pm
Albo daj jej jakieś imię ludzkie, z twojego opisu wynika, że wygląda na dość inteligentną (nawet jak na kota) xd
edit: albo Psotka, prawie jak kotka, wymawia się łatwo i jest ogólnie git mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 12:28 pm
Baranina Daedhel Baranina Kto ma pomysł na imię dla mojego Kotka? Kot jest kobietą jednak. Więc proszę o żeńskie propozycje. Jest biało ruda a jakie chcesz, by było to imię? Przytulne, tajemnicze, poetyckie, wredne...? dramallama To może ja coś powiem o temperamencie tego kota. Ciągle chodzi za mną i lubi parzyć się w oczy, najchętniej czas spędza w okolicy klatki piersiowej, potrafi chodzić w szelkach na spacer, ale podczas spaceru też nawiązuje kontakt wzrokowy (nie jest to przyczyną tego że jest głodny, dałam mu jeść) Bardzo lubi okazywać niechęć do osób które nie przypadną mu do gustu, ale nie ucieka, drapie i puszy się, czasem atakuje. Ma takie mendowate wredne spojrzenie. Ruska menda? dramallama Ja bym chciała królika rasy srokacz olbrzymi, minimalna dopuszczalna waga przy tej rasie 5,5, kilo, będzie się wabić Komando Foka mrgreen http://www.k-dwa.pl/srokacz/srokacz002.JPG Przepiękny mrgreen A wołasz jakoś na nią? Reaguje na Twój głos? Może ona sama już sobie wybrała imię dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 11:58 pm
Yajo... jeszcze kilka kilogramów więcej i ten królik będzie dawał Ci wiadro mleka dziennie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 1:01 am
O! Albo możesz ją nazwać jak w takiej bajce - Fatum! (chyba można zaakceptować jako imię żeńskie) xD
Mój kolega z czasów podstawówki miał takich królików całą hodowlę. Nie wiem czy to ten sam gatunek, ale były bardzo duże xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 12:18 pm
ichabot O! Albo możesz ją nazwać jak w takiej bajce - Fatum! (chyba można zaakceptować jako imię żeńskie) xD Mój kolega z czasów podstawówki miał takich królików całą hodowlę. Nie wiem czy to ten sam gatunek, ale były bardzo duże xD robię się głodna... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 9:57 am
Nikt nie będzie żarł mojego maleństwa scream A mleko prosto z cyca bardzo lubię, w przeciwieństwie do lury prosto z kartonu. ichabot - są jeszcze belgijskie olbrzymie, belgijskie olbrzymie białe, morawskie olbrzymie i barany francuskie. Te ostatnie tez są bardzo fajne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 3:25 pm
Te barany to niezbyt urodziwe są moim zdaniem xp
Apropos... ej, Baranina! Napisz nam jak się nazywa twój kot i zapodaj jakieś zdjęcie przy okazji! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 12:39 pm
Ale są puchate i mają oklapłe uszka heart Ej, właśnie, to co z tą kocurą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 8:12 am
Ma na imię Izadora i jest ją trudno uchwycić na zdjęciu. Nie ma kobita parcia na szkło. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 1:31 pm