|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 5:04 am
ichabot Wilkus: Miłych wakacji w górach (znowu) xd nie moja wina, ze uwielbiam to miejsce xd ale dziekowac. Tobie tez milych wakacji 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 8:10 am
ja sie pochwale ze bylam w grecji i wenecji na poczatku wakacji z bratem io obozem mlodzierzowym jak to nazwali ;p teraz planuje spotkania, siedze w domu i nie pozytwnie nudze i nie przesypiam nocy biggrin i tak do konca wakcaji... moze gdzies z rodzina pojade ale to nie wiem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 6:49 am
wilkus: Dzięki ;p Ajsza ja sie pochwale ze bylam w grecji i wenecji na poczatku wakacji z bratem io obozem młodzieżowym jak to nazwali ;p teraz planuje spotkania, siedze w domu i nie pozytwnie nudze i nie przesypiam nocy biggrin i tak do konca wakcaji... moze gdzies z rodzina pojade ale to nie wiem smile Fajnie, tak europejsko biggrin Gdzie było ciekawiej? W Grecji, czy we Włoszech? Co interesującego zobaczyłaś? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 2:15 pm
w grecji lezelismy na pomoscie i sie opalailmy, zwiedzailismy troche ateny, antyczna olimpie cos tamm cos tam a w wenecji to byl remont i ma placu marka walnelam tekstem "to kiedy na ten caly plac idziemy?" xd wszedzie oblepione reklamami i zakryte aby kurz nie lecial i skad ja mialam wiedziec ;p no i wenecja to przleotem wiec wiesz... i tak w grecji bylo fajniej, zawsze tak powiem smile fajnie tam jezdza ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 2:37 pm
No to byłam we Włoszech. Odwiedziłam Mazury. I planuje jeszcze spływik kajakowy. A tak poza tym to siedze i czytam smile korzystam z ostatnich chwil wolności, bo niedługo będzie trzeba zacząć się uczyć xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 09, 2009 1:27 pm
jakoś tak wyszło, że jadę jutro na kilka dni na lubelszczyznę ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 09, 2009 5:42 pm
O... Być może jeszcze nad morze pojadę. Się teraz możliwość takowa pojawiła biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 10, 2009 1:29 pm
Łolaboga!!! Pod koniec sierpnia jadę na całe TRZY DNI do... e, gdzie ja jadę? xD Nad jezioro pod górą Żar w każdym bądz razie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 5:32 am
jak sie uda ladnie zgadac to... Tatry znow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 1:40 pm
A ja mam teraz czym grać w nogę, więc zamierzam jeszcze sobie trochę pograć do końca mojego "urlopu" xd
A możliwości się widzę u was pojawiają jak grzyby po deszczu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|