|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:25 pm
Tak zwane "dałngrady". xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 2:47 pm
Daedhel I czuję się trochę wyrośnięta z Gai i nie ma tu nic do roboty. Ale to dobrze, w poniedziałek mi się nowy semestr zaczyna... Masz mnie. No... Zły przykład raczej, ożby ninja ... Nu ale - jesteś młodsza ode mnie. Ja nie potrzebuję jakiejś głupiej, hamerykańskiej stronicy, coby się czuć staro i plakac po nocach z tego powodu (opadające powieki exclaim gonk ). Poza tym to nie tle wyrośnięcie, co zmiana oscylacji w zainteresowaniach. Poziomu dorosłości po pewnym wieku nie da się jakoś wymierzyć, skoro o wiele starsi ludzie, z rodzinami itd., czyli już poważnie dorośli, tu siedzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 1:39 am
Yajo Daedhel I czuję się trochę wyrośnięta z Gai i nie ma tu nic do roboty. Ale to dobrze, w poniedziałek mi się nowy semestr zaczyna... Masz mnie. No... Zły przykład raczej, ożby ninja ... Nu ale - jesteś młodsza ode mnie. Ja nie potrzebuję jakiejś głupiej, hamerykańskiej stronicy, coby się czuć staro i plakac po nocach z tego powodu (opadające powieki exclaim gonk ). Poza tym to nie tle wyrośnięcie, co zmiana oscylacji w zainteresowaniach. Poziomu dorosłości po pewnym wieku nie da się jakoś wymierzyć, skoro o wiele starsi ludzie, z rodzinami itd., czyli już poważnie dorośli, tu siedzą. Co do tych dzidków to myślę, że są to poejdyńcze wyjątki. Takie totalnie ucieknięte od normy. mrgreen Ile lat miał/a najmłodszy/a użytkownik Gai jakiego spotkaliście?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 10:59 am
gaja mi się nudzi. zwyczajnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 3:29 pm
Od czasu do czasu sie wpadnie i poprztyka i naśmieci na ich serwerach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 5:15 am
Other Shiba Yajo Daedhel I czuję się trochę wyrośnięta z Gai i nie ma tu nic do roboty. Ale to dobrze, w poniedziałek mi się nowy semestr zaczyna... Masz mnie. No... Zły przykład raczej, ożby ninja ... Nu ale - jesteś młodsza ode mnie. Ja nie potrzebuję jakiejś głupiej, hamerykańskiej stronicy, coby się czuć staro i plakac po nocach z tego powodu (opadające powieki exclaim gonk ). Poza tym to nie tle wyrośnięcie, co zmiana oscylacji w zainteresowaniach. Poziomu dorosłości po pewnym wieku nie da się jakoś wymierzyć, skoro o wiele starsi ludzie, z rodzinami itd., czyli już poważnie dorośli, tu siedzą. Co do tych dzidków to myślę, że są to poejdyńcze wyjątki. Takie totalnie ucieknięte od normy. mrgreen Ile lat miał/a najmłodszy/a użytkownik Gai jakiego spotkaliście? Ok. 10, ale to wszystko to Amerykanie, więc na nich trzeba tak czy siak brać poprawkę. A ci starzy się po prostu maskują *konspiracja* Ja tam za bardzo nie szaleję po Gai, oni pewnie tez, bo tu nie ma co już szaleć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 5:29 am
ichabot Mam na myśli reguły gry, zasady rządzące światem, jak na przykład szybsze zdobywanie orbów itd. mrgreen a jak się szybciej zdobywa orbsy? ninja *nagłe zainteresowanie* xd Bo jeśli coś jest naprawdę męczące w tym zomgu, to to zabójcze tempo levelowania. Teraz idzie wolno (...szło, bo mam dość, a wkrótce nie będzie o czym gadać, bo znowu będę se masterpointować), co dopiero na wyższych cl-ach. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 6:23 am
Najlepiej jest sobie dobrać odpowiedznie CL (pościągać kilka ringów), znaleźć drużyńę i lać się z jakimiś stworkami. Można tak nawet do 120 orbów na 30 minut... (mój rekord)
Na orbsy polecam te fluffy z bassken. Jak zrzucają to po dwa orbsy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 6:36 am
Daedhel ichabot Mam na myśli reguły gry, zasady rządzące światem, jak na przykład szybsze zdobywanie orbów itd. mrgreen a jak się szybciej zdobywa orbsy? ninja *nagłe zainteresowanie* xd Bo jeśli coś jest naprawdę męczące w tym zomgu, to to zabójcze tempo levelowania. Teraz idzie wolno (...szło, bo mam dość, a wkrótce nie będzie o czym gadać, bo znowu będę se masterpointować), co dopiero na wyższych cl-ach. gonk Trzeba wiedzieć, które "ożywieńce" ( xd ) dają więcej orbów od innych na poszczególnych mapach. To po pierwsze. Po drugie, jeśli chcesz zdobywać orby ciągle na tych samych potworkach ( np. na fluffach w bassken lake) to obniż sobie cl zdejmując któryś z pierścieni na optymalny poziom. No i oczywiście walka w drużynie. Słyszałem, że w tym podwodnym świecie (nie pamiętam jak się dokładnie nazywa xd ) na północ od plaży dużo można zdobyć orbów, ale niestety nigdy nie udało mi się tam niczego zyskać. Na plaży najważniejszym sposobem są powtarzalne questy i skrzynie. Najlepszy quest to ten z "kotwicami". Jeśli jeszcze nie ma cię na tych poziomach to najlepiej szybko wypełnić questy z pomocą innych i się tam znaleźć. Bo dopiero na plaży tak naprawdę zaczyna się farmienie. W Bass'ken nie przejmujcie się, że nie jesteście wystarczająco silni żeby zabić She wolf albo papa saw. Po prostu znajdźcie kogoś kto wam pomoże xp Nie wiem czy jeszcze można wymieniać pierścienie na orby, ale jak grałem w zomga to naprawdę dużo na tym skorzystałem biggrin btw. ostatnio spróbowałem zagrać na chrome w zomga... niestety lagi były nie do zniesienia i komp się sam zrestartował dwa razy. Chrome zaczyna świrować, bo przy zwykłym przeglądaniu stron też mi się przycina i nie wyświetla części obrazków...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:31 am
a mi chrome działa bez zarzutu. Nie wiem, czemu tak masz, spróbuj wyczyścić historię przeglądania. A zomg mi na nim o niebo lepiej chodzi niż na firefoxie, gdzie mi częściej się zwiesza. Tyle tylko, że czasem mi znika mojego ava (pozostałe widzę), co nieco utrudnia walkę (robię w stwora z całym zapasem rage, a stwór nietknięty, bo stoi sobie cierpliwie 3 metry dalej) xd
Ja mam cl 3.5 teraz i naprawdę nie mam już sił do tej gry. Kilka razy próbowałam zmobilizować luda do kat's doll i nic. Jakieś ploty chodzą, że nie zawsze się pokazuje, więc nikt nawet nie próbuje. Tyle, że przy cl 3.2 przypadkiem stłukłam samodzielnie obie collectible i katsumi kokeshi podreptała za mną aż do świątyni i mi łeb ścięła. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:33 am
Smutna końcówka opowieści... Jak chcesz to mogę teraz przez jakieś 20-30 minut Ci pomóc... Co Ty na to? Co tam będziesz chciała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 7:54 am
Other Shiba Smutna końcówka opowieści... Jak chcesz to mogę teraz przez jakieś 20-30 minut Ci pomóc... Co Ty na to? Co tam będziesz chciała... SMUTNA? to akurat było genialne! xd "It made my day", jakbym to ujęła po angielsku! rofl Ale wiesz, że chętnie skorzystam z oferty. W sumie to mam do zrobienia komplet questów z zen gardens, z pomocą weterana powinno pójść jak z płatka. Powiedz tylko, czy masz jakieś healing rings, bo ja obecnie się tak urządziłam, że mam najlepiej upgrade'owane ninja i pirate set i tak sobie z nimi pomykam, licząc na miłosierdzie otaczających mnie graczy. Ale mam też opcjonalną kombinację z bandage i innymi takimi, więc mogę to przebrać jakby co, tylko mi cl jeszcze pewnie spadnie o 1 czy 2 dziesiąte. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|