Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
eee :/ Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

no to...
  klops
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Sep 22, 2008 4:16 am

zapewne malo to pocieszajace, ale nie Ty jedna masz ten problem. sa feedback forum znajduje sie gdzies taki temat, wiec powinni to jakos sprawnie [w miare] naprawic 3nodding
PostPosted: Mon Sep 22, 2008 10:14 am

wilkus
zapewne malo to pocieszajace, ale nie Ty jedna masz ten problem. sa feedback forum znajduje sie gdzies taki temat, wiec powinni to jakos sprawnie [w miare] naprawic 3nodding

chociaż coś...

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Sep 22, 2008 1:07 pm

Sprawdzałaś czy na innych przeglądarkach masz to samo?
PostPosted: Tue Sep 23, 2008 1:27 am

ichabot
Sprawdzałaś czy na innych przeglądarkach masz to samo?

a sprawdzałam... i nic :/

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Sep 23, 2008 4:33 am

O_o

A na mułkach działa? Pewnie tu chodzi o problem z kontem.
PostPosted: Tue Sep 23, 2008 5:19 am

ichabot
O_o

A na mułkach działa? Pewnie tu chodzi o problem z kontem.

a mam na mułku...
problem z kontem... no super... to juz kolejna rzecz ktora jest nie tak z moim kontem... najpierw journale zniknęły, tylko ja je widze na moim profilu. inni jak chca przeczytac to muszą wchodzić tam okrężną drogą... teraz daily chance... a mówili - starość, nie radość biggrin

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Sep 28, 2008 11:45 pm

ahahahaha xd
Mi też się rozwaliło Daily Chance. Odznaczyła mi się opcja w ustawieniach konta, a gdyby tego było mało, to nie mogę teraz nic w ustawieniach zmieniać, bo się nie zapisuje. Próbowałem chyba ze sto razy, sprawdzałem czy inne opcje też się nie zapisują, to samo. Kicha xp
PostPosted: Tue Sep 30, 2008 10:56 am

Mrówa, spróbuj teraz coś w ustawieniach pogrzebać, u mnie już działa. Sprawdziłem teraz bo złapał mnie niezły wkurw stressed

Dostałem pm'a od jakiegoś konta z linkiem, oczywiście pieprzone ustawienie o dawaniu mi ostrzeżeń przed wyjściem z gai się wyłączyło, a ja bezmyślnie nacisnąłem ten link. I wyświetla mi się strona imitująca gaię. I wygląda tak jakbym się nie zalogował, więc prosi o podanie loginu i hasła. Na szczęście w tym momencie się kapnąłem o co chodzi i nie próbowałem się "logować". Niestety pm-kę wykasowałem wcześniej i nie zreportowałem (i tak widać było, że jakiś mułek)...

Teraz i tak się boję, że mnie zhakują gonk stare

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Tue Sep 30, 2008 11:01 am

DZIAŁA!!!!!!!!!!!! DZIĘKI ICHABOT!! *skacze jak Kucyk z Krainy Tęczy*
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 4:35 am

ichabot
Mrówa, spróbuj teraz coś w ustawieniach pogrzebać, u mnie już działa. Sprawdziłem teraz bo złapał mnie niezły wkurw stressed

Dostałem pm'a od jakiegoś konta z linkiem, oczywiście pieprzone ustawienie o dawaniu mi ostrzeżeń przed wyjściem z gai się wyłączyło, a ja bezmyślnie nacisnąłem ten link. I wyświetla mi się strona imitująca gaię. I wygląda tak jakbym się nie zalogował, więc prosi o podanie loginu i hasła. Na szczęście w tym momencie się kapnąłem o co chodzi i nie próbowałem się "logować". Niestety pm-kę wykasowałem wcześniej i nie zreportowałem (i tak widać było, że jakiś mułek)...

o kurczaki :/ masakra, może jak sie nie zalogowałeś to bedzie ok

mnieraz przysłał ktoś - zagłosuj na mnie na arenie
i tak najeżdżam kursorem na link, patrzę, no prawidłowy, na gaię - na arenę
wchodzę - działa jest sobie jakiś dupek do zagłosowania i kurcze! Lata różowy prezent O.O to kliknęłam i mnie wylogowało... werble - próba zhakowania? :/ zmieniłam hasło na drugim komputerze tak wrazie co i nic sie narazie nie dzieje.....

(((Sango-Maho)))

5,750 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Forum Sophomore 300

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 8:06 am

ech, ja kilka razy tak miałem, chyba raz (spośród 4) była to przyczyna chakierstwa.

ach.
a na forum zOMGowym (szpanuję cały czas) jest, że wyłączyli to wszystko na czas usprawniania zOMGa.
PostPosted: Wed Oct 01, 2008 9:49 am

(((Sango-Maho)))
ichabot

o kurczaki :/ masakra, może jak sie nie zalogowałeś to bedzie ok

- próba zhakowania? :/ zmieniłam hasło na drugim komputerze tak wrazie co i nic sie narazie nie dzieje.....

No ja mam nadzieję, póki co to nic mi nie zginęło i hasło zresztą też sobie zmieniłem. Trzeba być zapobiegawczym, jak już zrobiło się błąd mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff