|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 4:16 am
zapewne malo to pocieszajace, ale nie Ty jedna masz ten problem. sa feedback forum znajduje sie gdzies taki temat, wiec powinni to jakos sprawnie [w miare] naprawic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 10:14 am
wilkus zapewne malo to pocieszajace, ale nie Ty jedna masz ten problem. sa feedback forum znajduje sie gdzies taki temat, wiec powinni to jakos sprawnie [w miare] naprawic 3nodding chociaż coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 1:07 pm
Sprawdzałaś czy na innych przeglądarkach masz to samo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:27 am
ichabot Sprawdzałaś czy na innych przeglądarkach masz to samo? a sprawdzałam... i nic :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 4:33 am
O_o
A na mułkach działa? Pewnie tu chodzi o problem z kontem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 5:19 am
ichabot O_o A na mułkach działa? Pewnie tu chodzi o problem z kontem. a mam na mułku... problem z kontem... no super... to juz kolejna rzecz ktora jest nie tak z moim kontem... najpierw journale zniknęły, tylko ja je widze na moim profilu. inni jak chca przeczytac to muszą wchodzić tam okrężną drogą... teraz daily chance... a mówili - starość, nie radość biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 11:45 pm
ahahahaha xd Mi też się rozwaliło Daily Chance. Odznaczyła mi się opcja w ustawieniach konta, a gdyby tego było mało, to nie mogę teraz nic w ustawieniach zmieniać, bo się nie zapisuje. Próbowałem chyba ze sto razy, sprawdzałem czy inne opcje też się nie zapisują, to samo. Kicha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 10:56 am
Mrówa, spróbuj teraz coś w ustawieniach pogrzebać, u mnie już działa. Sprawdziłem teraz bo złapał mnie niezły wkurw stressed
Dostałem pm'a od jakiegoś konta z linkiem, oczywiście pieprzone ustawienie o dawaniu mi ostrzeżeń przed wyjściem z gai się wyłączyło, a ja bezmyślnie nacisnąłem ten link. I wyświetla mi się strona imitująca gaię. I wygląda tak jakbym się nie zalogował, więc prosi o podanie loginu i hasła. Na szczęście w tym momencie się kapnąłem o co chodzi i nie próbowałem się "logować". Niestety pm-kę wykasowałem wcześniej i nie zreportowałem (i tak widać było, że jakiś mułek)...
Teraz i tak się boję, że mnie zhakują gonk stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 11:01 am
DZIAŁA!!!!!!!!!!!! DZIĘKI ICHABOT!! *skacze jak Kucyk z Krainy Tęczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 4:35 am
ichabot Mrówa, spróbuj teraz coś w ustawieniach pogrzebać, u mnie już działa. Sprawdziłem teraz bo złapał mnie niezły wkurw stressed Dostałem pm'a od jakiegoś konta z linkiem, oczywiście pieprzone ustawienie o dawaniu mi ostrzeżeń przed wyjściem z gai się wyłączyło, a ja bezmyślnie nacisnąłem ten link. I wyświetla mi się strona imitująca gaię. I wygląda tak jakbym się nie zalogował, więc prosi o podanie loginu i hasła. Na szczęście w tym momencie się kapnąłem o co chodzi i nie próbowałem się "logować". Niestety pm-kę wykasowałem wcześniej i nie zreportowałem (i tak widać było, że jakiś mułek)... Teraz i tak się boję, że mnie zhakują gonk stare o kurczaki :/ masakra, może jak sie nie zalogowałeś to bedzie ok mnieraz przysłał ktoś - zagłosuj na mnie na arenie i tak najeżdżam kursorem na link, patrzę, no prawidłowy, na gaię - na arenę wchodzę - działa jest sobie jakiś dupek do zagłosowania i kurcze! Lata różowy prezent O.O to kliknęłam i mnie wylogowało... werble - próba zhakowania? :/ zmieniłam hasło na drugim komputerze tak wrazie co i nic sie narazie nie dzieje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 8:06 am
ech, ja kilka razy tak miałem, chyba raz (spośród 4) była to przyczyna chakierstwa.
ach. a na forum zOMGowym (szpanuję cały czas) jest, że wyłączyli to wszystko na czas usprawniania zOMGa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 9:49 am
(((Sango-Maho))) ichabot Teraz i tak się boję, że mnie zhakują gonk stare o kurczaki :/ masakra, może jak sie nie zalogowałeś to bedzie ok - próba zhakowania? :/ zmieniłam hasło na drugim komputerze tak wrazie co i nic sie narazie nie dzieje..... No ja mam nadzieję, póki co to nic mi nie zginęło i hasło zresztą też sobie zmieniłem. Trzeba być zapobiegawczym, jak już zrobiło się błąd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|