Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
woooooowww Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

chcesz?
  takk
  nie, wolę swój
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 6:22 am

Daedhel
ichabot
Daedhel
ichabot
Daedhel
a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare

czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp

może masz folię nałożoną na ekran? xp
niet, on po prostu wygląda jak szklanka. gonk

eeeech..... to kiepsko ;/
Najlepiej idź jak najszybciej do sklepu i zapytaj o coś co może ci pomóc. Jeżeli sytuacja wygląda tak jak ją przedstawiłaś, to nie ma co zwlekać
wiesz, to raczej nie podlega reklamacji... ktoś mógłby ostatecznie powiedzieć, że to właśnie bardzo ładnie wygląda, kiedy się tak błyszczy. Bez wątpienia tak powinien wyglądać produkt końcowy. A z całości laptopa ani myślę rezygnować, ma świetne parametry. Ale może faktycznie się przejdę do tych sklepów komputerowych i popytam.

Nie myślałem o reklamacji, tylko raczej o dokupieniu czegoś co mogłoby zniwelować odbijanie światła na ekranie wink
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 12:23 pm

O, widzę, że babcia Dae ma tyn sam problym co ja... Hujston, łi hew e problem xD
I sex xp
a co do problemów z czarną czernią w LCD to słyszalam smile ale podobno LCD są mniej szkodliwe dla oczków...

Mroovecka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Jun 28, 2008 12:25 pm

no czerń na LDCkach to koszmar. a jak ktoś się już zajmuje choć trochę grafiką to porażka. trzeba naprawdę porządny sprzęt - już taki około 7-8 k PLN, żeby na LCD dobrze to wyglądało.
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 12:48 pm

ZebraDeath
no czerń na LDCkach to koszmar. a jak ktoś się już zajmuje choć trochę grafiką to porażka. trzeba naprawdę porządny sprzęt - już taki około 7-8 k PLN, żeby na LCD dobrze to wyglądało.
to może ja nie dowidzę, ale mi czarny na moim LCD pasi, choć stanowczo ekran nie był tyle wart. Ba! Cały laptop był prawie trzy razy tańszy niż cena "dobrego" ekranu wymieniona przez Zebrę. Jak dla mnie wszystko jest cacy, choć mi też pasował obraz ze starego laptopa, a Tato twierdził, że kiepski... = =

Carcassandra

Anxious Carpenter

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out