Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wakacje! Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Więc?
  Jadę!
  Zzostaję...
  Biovital - Od serca, dla serca.
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 8:48 am

Jukatan
DAED: zeby bylo smiesznej, to laptopo mojej siostry mial XP i smigal dobrze, poki biedna nie pomyslala, ze moze by sobie zainstalowac windows service pack...

hmmm? SPeki do XP uczyniły z niego właśnie znośny system! Serio, po dwójce stał się ulubieńcem publiczności. xp Trójka jeszcze nie sprawdzona tak do końca, bo świeżutka, ale ja nie narzekam. Twoja siostra musiała zainstalować sobie jakieś inne dziadostwo dodatkowo, które jej tak kompa wykańcza. Byłabym siadła przed tamtym laptopem z diabolicznym uśmieszkiem i zaaplikowała mu te wszystke triki, które dodały mojemu xp turbodoładowania i stabilności, ale niestety, obawiam się, że Wawa mi trochę nie po drodze... sweatdrop (dobrze kojarzę, Warszawa, prawda?)
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 9:55 am

....co do sp dla XP. moj komputer dziala 3 razy wolniej [co najmniej] po jego wgraniu... i to mnie troche boli. zanim wyszla nowa mozilla siedzenie w internecie bylo strasznie upierdliwe>.< a nie zawsze tak bylo.
w sumie teraz, jak dziala jakis antywirus albo inny s**t, mam problem nawet z podglosnieniem muzyki, nie wspominajac o filmikach na youtubie - musi najpierw je sprawdzic, a pozniej odtworzyc... nienawidze szczerze.

wilkus
Crew

Dame Butterfly

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 10:52 am

Vista jest zła. Wprawdzie trochę się już do niej przyzwyczaiłam, ale czasami nadal mam ochotę rzucić laptopem przez okno.
A tak przy okazji, czy komukolwiek wiesza się laptop jak się na nim dłużej nic nie robi, chyba się hibernuje i potem za żadne skarby nie mogę przywrócić go do życia. Czy tylko mój jest jakiś wybrakowany model?
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 11:16 am

moja matka ma podobny problem. zazwyczaj konczy sie na tym, ze sie robi random po klawiaturze i jakos zaczyna dzialac spowrotem...[albo sie wylacza=_=]

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 11:41 am

uh, nie, mi się na lapie tak nie działo (ASUSa mam...)
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces