Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
wspollokatorzy! Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

glupio?
  ja
View Results

Mroovecka

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 8:10 am

Jukatan
ZebraDeath
Jukatan
dobrza, niech mi wyzera co popadnie, ale... MOJ KUBEK! KUBEK!

podejrzewam,. ze do niej dociera krotkosc jej pobytu, tu pozwala sobie na coraz wiecej.

kubek z coffe heaven do mnie nie dociera, ale jakby tknęła paluchem moją kolekcję kubków z zebrami, to klątwa Zebry dosięgłaby ją zastraszająco szybko. uch Juka, weź coś z nią zrób.
nie potrafie... ona umie wyjsc na uczelnie z cukierkiem przyklejonym do plecow...
po prostu nie umiem nic robic z taka ofiara...

za to nie moge sie doczekac pazdziernika, ja i moj chlopak bedziemy mieszkac z jego przyjacielem, cykorem 3nodding

ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 9:43 am

Mroovecka

ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama
z mojego roku XD

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 10:06 am

Jukatan
Mroovecka

z mojego roku XD

niezłe ewenementy widzę xd
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 11:26 am

ZebraDeath
Jukatan
Mroovecka

z mojego roku XD

wszyscy bylismy zjeby ;>

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 11:47 am

Jukatan
ZebraDeath
Jukatan
Mroovecka

z mojego roku XD

wszyscy bylismy zjeby ;>

my nadal jesteśmy cool
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 6:03 am

Mroovecka
ZebraDeath
Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu?

Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu.

Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON!

Sie nie dziwię, kultura tego wymaga, a wszyscy wiedzą, ze Gemma kulturalny xp

Mi tez się w głowie nie mieści wyżerać cudze :/

a dziekuje, dziekuje... ale wstyd sie przyznac wszamałem wczoraj mambę Zebery, ale odkupiłem! i loda dodałem! 3nodding

Gem_ma

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 2:34 am

cukierek na pleckach! xd To mi nasuwa możliwe wyjaśnienie: pod Twoją nieobecność była impreza w mieszkaniu i wtedy zniszczeniu uległy tasak i kratka, a może też i zostały pochłonięte Twoje rezerwy żywności. Ale jak długo Cię nie było, to na przykład te jajka czy co tam mogłyby i tak się już do niczego nie nadawać, więc stojąc przed wyborem: zjeść, czy czekać, aż się zepsuje, zjedzenie ich było sensowniejszą opcją. A odkupywanie czegoś, co do tej pory już do jedzenia by się nie nadawało, nie przemawia do mnie jakoś.
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 2:48 am

Gem_ma
Mroovecka
ZebraDeath
Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu?

Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu.

Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON!

Sie nie dziwię, kultura tego wymaga, a wszyscy wiedzą, ze Gemma kulturalny xp

Mi tez się w głowie nie mieści wyżerać cudze :/

a dziekuje, dziekuje... ale wstyd sie przyznac wszamałem wczoraj mambę Zebery, ale odkupiłem! i loda dodałem! 3nodding

uuuch Ty...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items