|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 8:10 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan dobrza, niech mi wyzera co popadnie, ale... MOJ KUBEK! KUBEK! podejrzewam,. ze do niej dociera krotkosc jej pobytu, tu pozwala sobie na coraz wiecej. kubek z coffe heaven do mnie nie dociera, ale jakby tknęła paluchem moją kolekcję kubków z zebrami, to klątwa Zebry dosięgłaby ją zastraszająco szybko. uch Juka, weź coś z nią zrób. nie potrafie... ona umie wyjsc na uczelnie z cukierkiem przyklejonym do plecow... po prostu nie umiem nic robic z taka ofiara... za to nie moge sie doczekac pazdziernika, ja i moj chlopak bedziemy mieszkac z jego przyjacielem, cykorem 3nodding ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 9:43 am
Mroovecka ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama z mojego roku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 10:06 am
Jukatan Mroovecka ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama z mojego roku XD niezłe ewenementy widzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:26 am
ZebraDeath Jukatan Mroovecka ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama z mojego roku XD niezłe ewenementy widzę xd wszyscy bylismy zjeby ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:47 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan Mroovecka ej, ta dziewczyna jest mocna... skąd Ty ją wytrzasnęłaś...?????? domokun dramallama z mojego roku XD niezłe ewenementy widzę xd wszyscy bylismy zjeby ;> my nadal jesteśmy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 6:03 am
Mroovecka ZebraDeath Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu? Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu. Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON! Sie nie dziwię, kultura tego wymaga, a wszyscy wiedzą, ze Gemma kulturalny xp Mi tez się w głowie nie mieści wyżerać cudze :/ a dziekuje, dziekuje... ale wstyd sie przyznac wszamałem wczoraj mambę Zebery, ale odkupiłem! i loda dodałem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 2:34 am
cukierek na pleckach! xd To mi nasuwa możliwe wyjaśnienie: pod Twoją nieobecność była impreza w mieszkaniu i wtedy zniszczeniu uległy tasak i kratka, a może też i zostały pochłonięte Twoje rezerwy żywności. Ale jak długo Cię nie było, to na przykład te jajka czy co tam mogłyby i tak się już do niczego nie nadawać, więc stojąc przed wyborem: zjeść, czy czekać, aż się zepsuje, zjedzenie ich było sensowniejszą opcją. A odkupywanie czegoś, co do tej pory już do jedzenia by się nie nadawało, nie przemawia do mnie jakoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 2:48 am
Gem_ma Mroovecka ZebraDeath Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu? Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu. Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON! Sie nie dziwię, kultura tego wymaga, a wszyscy wiedzą, ze Gemma kulturalny xp Mi tez się w głowie nie mieści wyżerać cudze :/ a dziekuje, dziekuje... ale wstyd sie przyznac wszamałem wczoraj mambę Zebery, ale odkupiłem! i loda dodałem! 3nodding uuuch Ty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|