|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 11:57 am
Tez bym miala taki stroj, ale nie mam jak zdobyc gaia cash. xD Moj oryginalny stroj jest na obrazku domyslnym. Ten teraz, to tak na pokaz.
Dobra, koniec spamu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 9:32 am
Yassamet Tez bym miala taki stroj, ale nie mam jak zdobyc gaia cash. xD Moj oryginalny stroj jest na obrazku domyslnym. Ten teraz, to tak na pokaz. Dobra, koniec spamu.
ja sprzedaje stare itemki i kupuje nowe
stad moj zysk, nie martw sie kazdy zaczyna od podstaw
opracujesz nowe itemki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 3:18 am
uwazam ten topic za totalna strate czasu. jak ci sie podobac itemek kupujesz, jak nie, nie kupujesz. poza tym tutaj nie chodzi o mode tylko o kompozycje wszytskich itemków jakie masz na sobie i idziesz do takiego konkursu po prostu. o.
pracochłonne i troche bezmyślne, ale jak chcecie to se róbta co chceta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 8:58 am
no dobra dobra to jak juz jest taki topic to sie nie kłocmytylko mi pomozcie tak planuje zeby sobie kupic FORBIDDEN SKIRT najlepiej niebieską no ale nic mi do niej nie pasuje potrzebuje butow bluzki i kolczykow no i mozecie dodac cos od siebie do dzieła!....proszę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 26, 2008 3:02 pm
WSZYSCY JESTESCIE NOT
I UJ To je chłot
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 5:04 am
Baliaur WSZYSCY JESTESCIE NOT
I UJ To je chłot
mrgreen *__* taaak to zdecydowanie jest chłot heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 2:25 pm
x3-Momo-chan-x3 Baliaur WSZYSCY JESTESCIE NOT
I UJ To je chłot
mrgreen *__* taaak to zdecydowanie jest chłot heart @____@ heart prawda to jest mega chłot !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 8:06 am
Szukam jakiejś fajnej spódniczki i bluzki (bądź sukienki). Tylko nie chciałabym kasować ogona i tej czapki. Macie może jakieś pomysły co mogłoby pasować? Bo większość rzeczy na które patrze ładnie wyglądają tylko na obrazku a już na avku nie jest tak fajnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 2:25 am
Oko cyklopa do bani, chyba, ze ktos chce za Saurona robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 2:06 pm
taki sobie ten pomysl... jednak wole trzymac sie wlasnego stylu... gdzyby ten pomysl sie zrealizowal to kasa na wszystko poszlaby na marne... a niektore itemki dosc trudnio jest sprzedac... rolleyes 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|