Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

widziales/as?
  Tak, zajebiaszczy film!!
  Nie ;(
  asereche, ha, dechebe ....
View Results

Yajo

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 11:53 am

Ty tylko o jednym słoneczko dramallama Ktoś? A gdzies ty była przez te 15 lat? xd

Ja tam mimo wszystko nie wiem jak się nazywają ci z GW.

ST dostal Oscara za scenografię, nominacja Deppa dla najlepszego aktora na nominacji się skonczyła emo ... Czy Burton lub Depp dostali kiedyś Oskara?
To było 80'te rozdanie i robili taki mały pokaz wszystkich najlepszych 79 filmów... To było nawet niesamowite, taki przegląd historyczny, społeczny, polityczny, moralny... kino to jednak jest coś dramallama
PostPosted: Thu Feb 28, 2008 7:10 am

zmora13
oOYugaiOo
Yajo
harab serapel
Mroovecka

Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp

a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;>
oOYugaiOo
a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^
Khehem... Jeżeli mowa o tym filmie, to sędzia a nie Snape jak już. A tak wogóle to Alan Rickman jak już jeszcze raz. Jak się lubi jakiegos aktora, to powinno się wiedziec jak sie nazywa stare
...
Przystojny to on może nie jest, ale ten niski, mrrruczacy głos, jeeej... Nawet mi angielski akcent nie przeszkadza (nie cierpię go).

wiem jak sie nazywa ale dla mnie to on zawsze bedzie snejpkiem tak jak np Radcliffe bedzie HP xP
Szufladkownica.
Własnie dlatego aktorzy grający księzniczke Leie i Anakina nie zrobili kariery.

no wiem ja juz tak mam xD
ale jak np ktos (nie mowie ze ktos stad xP) nie wie jak sie jakis aktor nazywa to tak odrazu wiadomo o kogo chodzi xD taki nawyk -.-' xP

x e r x e s s

Golden Reindeer

P a t e l n i a

PostPosted: Thu Feb 28, 2008 8:47 am

ZebraDeath
harab serapel
dzis sobie obejrzalem jeszcze raz i czuje w kosciach ze ta historia bedzie jeszcze poglebiona. Co dzialo sie przez te 15 lat? ... jak z poczciwego obywatela stal sie maniakalny morderca?

ktoś go stukał. pewniak. ninja

no na 100%.

widać po nim, że go w tym więzieniu wykorzystywali całymi dniami.
PostPosted: Fri Feb 29, 2008 5:50 am

OD zawasze lubiłem filmy i produkcje TB
Sa bardzo specyficzne i na szczęście odbiegaja nieco od takich zwyklych kanonicznych filmów ktore sa swoistymi kserokopiami przetwarzanymi na nowo taki szajski recykling ..

Mirwais

Yajo

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 2:27 pm

Pierdu Mirwais.
oOYugaiOo
zmora13
oOYugaiOo
Yajo
harab serapel

a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;>
oOYugaiOo
a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^
Khehem... Jeżeli mowa o tym filmie, to sędzia a nie Snape jak już. A tak wogóle to Alan Rickman jak już jeszcze raz. Jak się lubi jakiegos aktora, to powinno się wiedziec jak sie nazywa stare
...
Przystojny to on może nie jest, ale ten niski, mrrruczacy głos, jeeej... Nawet mi angielski akcent nie przeszkadza (nie cierpię go).

wiem jak sie nazywa ale dla mnie to on zawsze bedzie snejpkiem tak jak np Radcliffe bedzie HP xP
Szufladkownica.

ale jak np ktos (nie mowie ze ktos stad xP) nie wie jak sie jakis aktor nazywa to tak odrazu wiadomo o kogo chodzi xD taki nawyk -.-' xP
Ale Ty chyba wiesz jak się nazywają? ninja
PostPosted: Sat Mar 01, 2008 6:43 am

Yajo
Pierdu Mirwais.
oOYugaiOo
zmora13
oOYugaiOo
Yajo
...

Szufladkownica.

Ale Ty chyba wiesz jak się nazywają? ninja

alez oczywiscie mrgreen
noo... zwykle xP to tez jest sposob jak ja niewiem jak sie nazywaja ... -.-' xP

x e r x e s s

Golden Reindeer

Yajo

PostPosted: Sat Mar 01, 2008 2:03 pm

Może ninja ...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items