|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 6:48 am
Musiałem poczekać na pewną kobietę. Jako, że miałem godzine czasu kupiłem sobie pisemko "PSX extreme", pierwsze gazeta o grach kupiona od 2 lat. Wiecie co stwierdziłem? Urodziłem się zbyt wcześnie.
Jezus Maria! Co za grafika! Nie myślalem, że coś takiego wyjdzie za mojego życia. Soul Calibur IV, Gears of Wars 2, mnóstwo mniejszych gierek, które jak to kiedyś się mówiło "jarają ryja". Masakra, ale wiem już co zrobię. Kupie dzieciom konsole. Zrobię to na pewno, jak setka innych rodziców. Tylko, że będę się różnił tym od większości rodziców, że kupie im konsole jak będą miały 3 lata i schowam ją w swoim pokoju biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 9:30 am
Szukam jakieś ciekawej strzelanik na PSP koniecznie z kamerą taką no... Co tylko karabin widać! razz Najlpeiej wojenna (II WŚ i te klimaty)... Jak coś znacie to powiedzcie...
PS MoH H i jeden i dwa przeszedłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 9:38 am
battlefield 2142, co prawda dziewczyna, ale lubie zabijać niegrzecznych chłopców... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 10:53 am
Chwali ci sie to Aoi, ale mnie i tak nigdy nie dostaniersz wink
A ja obecnie szpilam wcastlevanie: curse of darkness, juz ponad 20 godzin spedzilem z ta gra, jade na 100% ^o^ jeszcze tylko backtracki, wyevoluowac pumpkin type'a, zabic legion, no i przejsc ostatnia plansze :3 wszystko fajnie tylko, ze jak to juz zrobie to sie chyba zaplacze ze nie ma nic dalej :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 27, 2008 7:40 am
a założymy sie? * celuje ze snajeperki * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 3:02 pm
A ja ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem DS'a 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 6:20 am
A ja dzisiaj kupiłem xBox'a 360! Mówcie w co grać! w co grać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2009 4:48 am
Other Shiba A ja dzisiaj kupiłem xBox'a 360! Mówcie w co grać! w co grać! sweatdrop zazdroszczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 2:41 pm
Other Shiba A ja dzisiaj kupiłem xBox'a 360! Mówcie w co grać! w co grać! szkandal. ja podobnie, jak Harab, pogrywam na dsie xd zalezy, jakie gry lubisz. mi na xboxa podobalo sie tales of vesperia. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 02, 2009 4:37 pm
wilkus Other Shiba A ja dzisiaj kupiłem xBox'a 360! Mówcie w co grać! w co grać! szkandal. ja podobnie, jak Harab, pogrywam na dsie xd zalezy, jakie gry lubisz. mi na xboxa podobalo sie tales of vesperia. 3nodding crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 3:23 am
..jestem tempakiem chyba, ale moglby mi ktos powiedziec, czemu nie moge sie na wifi podlaczyc dsem do internetu w miejscu, gdzie komputer je odbiera?><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2011 12:40 pm
nudze sie. D:
ja lubie grac na NES, Super NES, N64, PS2, PS3, DS - czasami , PSP, i uwielbiam na komputerze grac gry. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|