Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 1:20 pm

Van Gogh
RUFUS.ABBYSINIAN

...Ale która z końcówek?

U mnie akurat skończyło sie szczesliwie, ale spodziewałam sie trudniejszego bossa. Jak dla mnie, pierwsza połowa gry była lepsza od drugiej, chyba podobałoby mi sie bardziej gdyby przystali na historii zwykłego mordercy i darowali sobie te elementy fantastyczne.

...Też uważam, że gra na początku była lepsza. Bo później to wyglądało, jakby autorzy chcieli wszystko wyjaśnić na szybko, co trochę popsuło ogólny efekt. Ale tak to już bywa - zwykle zakończenia w grach/filmach/książkach są zwalone.

...PS. Psychonauts. 3nodding
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 10:27 am

Jak dla mnie gra wszechczasów powinna mieć ponadczasową fabułę (najfajniej dla mnie było by gdyby taka gra była grą RPG 3nodding ) i żeby była niezliczona ilośc misji, które nie są takie same żeby nie nudziły gracza biggrin oczywiscie wg. mnie grafika, postacie itp. też mają bardzo duże znaczenie ^^

Hot Anthi

Van Gogh

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 6:58 am

Locoroco i Patapon, trzeba przyznac ze są oryginalne. smile
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 3:58 am

Grafika musi być najlepsza.
Fajnie żeby można było z kim pogadać.
A fabuła z bardzo nie ważna jeśli się ma tamte rzeczy.

mirti6

5,400 Points
  • Dressed Up 200
  • Forum Dabbler 200
  • Signature Look 250

LotteryGuy

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 2:04 am

Zapraszam Was serdecznie do udziału w loterii. Koszt numerka to 500g, możesz wybrać 1-3 numerki. Podaje się je w tytule trade razem z pieniędzmi. Na dobry start dorzucam do puli 1000g. Pełny regulamin oraz spis dostępnych numerków w linku w mojej sygnaturze. mrgreen

Do wygrania jeden krok wink
PostPosted: Mon Jan 18, 2010 6:48 am

Odpowiadając na pierwotne pytanie stwierdzam, iż stanowczo najważniejszym elementem jest grywalność.
Dajcie na przykład takie GTA, prawie nikt nie wie jaka jest fabuła, a i tak jest świetn(a/y) (nie mogęjednoznacznie stwierdzić rodzaju)

fizzior

3,800 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Brandisher 100
  • Team Jacob 100

Raticiel

PostPosted: Sat Sep 11, 2010 11:22 pm

A ja w tym roku poraz pierwszy w zyciu skusilam sie na mmorpg'a, a jest nim Uncharted Waters Online. Niestety skonczyl sie beta test i trzeba czekac. Gra mnie zachwycila, wreszcie cos na co czekalam od czasow Piratow z Amigi... Polecam. 4laugh
PostPosted: Sat Sep 18, 2010 11:46 am

o właśnie à propos mmorpgów... jakby ktoś jeszcze (oprócz Dzikiej - bo z nią już się kontaktowałem) grał w Dungeons & Dragons Online, to zapraszam na serwer canith -> rangerka Dzidka to je jo smile

opcy

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas