|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:20 pm
Van Gogh U mnie akurat skończyło sie szczesliwie, ale spodziewałam sie trudniejszego bossa. Jak dla mnie, pierwsza połowa gry była lepsza od drugiej, chyba podobałoby mi sie bardziej gdyby przystali na historii zwykłego mordercy i darowali sobie te elementy fantastyczne. ...Też uważam, że gra na początku była lepsza. Bo później to wyglądało, jakby autorzy chcieli wszystko wyjaśnić na szybko, co trochę popsuło ogólny efekt. Ale tak to już bywa - zwykle zakończenia w grach/filmach/książkach są zwalone. ...PS. Psychonauts. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 10:27 am
Jak dla mnie gra wszechczasów powinna mieć ponadczasową fabułę (najfajniej dla mnie było by gdyby taka gra była grą RPG 3nodding ) i żeby była niezliczona ilośc misji, które nie są takie same żeby nie nudziły gracza biggrin oczywiscie wg. mnie grafika, postacie itp. też mają bardzo duże znaczenie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 6:58 am
Locoroco i Patapon, trzeba przyznac ze są oryginalne. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 3:58 am
Grafika musi być najlepsza. Fajnie żeby można było z kim pogadać. A fabuła z bardzo nie ważna jeśli się ma tamte rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 2:04 am
Zapraszam Was serdecznie do udziału w loterii. Koszt numerka to 500g, możesz wybrać 1-3 numerki. Podaje się je w tytule trade razem z pieniędzmi. Na dobry start dorzucam do puli 1000g. Pełny regulamin oraz spis dostępnych numerków w linku w mojej sygnaturze. mrgreen
Do wygrania jeden krok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 18, 2010 6:48 am
Odpowiadając na pierwotne pytanie stwierdzam, iż stanowczo najważniejszym elementem jest grywalność. Dajcie na przykład takie GTA, prawie nikt nie wie jaka jest fabuła, a i tak jest świetn(a/y) (nie mogęjednoznacznie stwierdzić rodzaju)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2010 11:22 pm
A ja w tym roku poraz pierwszy w zyciu skusilam sie na mmorpg'a, a jest nim Uncharted Waters Online. Niestety skonczyl sie beta test i trzeba czekac. Gra mnie zachwycila, wreszcie cos na co czekalam od czasow Piratow z Amigi... Polecam. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2010 11:46 am
o właśnie à propos mmorpgów... jakby ktoś jeszcze (oprócz Dzikiej - bo z nią już się kontaktowałem) grał w Dungeons & Dragons Online, to zapraszam na serwer canith -> rangerka Dzidka to je jo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|