Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Oh Ah, Walentynki ;* Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ułoh!
  normalnie rrrrrromans!
  ognisty!
  a kiedy ślub? >:D
View Results

harab serapel

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 4:43 am

wybaczta wszyscy co byli wczoraj 24h online ;P ale ja wogole nie siedzialem przed moim pudlem wczoraj smile teraz jestem pierwszy raz na necie wiec rozstrzygam teraz konkurs walentynkowy, 10k otrzymuje gem_ma za to ze jest :3
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 4:46 am

harab serapel
wybaczta wszyscy co byli wczoraj 24h online ;P ale ja wogole nie siedzialem przed moim pudlem wczoraj smile teraz jestem pierwszy raz na necie wiec rozstrzygam teraz konkurs walentynkowy, 10k otrzymuje gem_ma za to ze jest :3

nie ładnie sobie tak zartowac.... emo

Gem_ma

Gem_ma

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 4:57 am

Gem_ma
harab serapel

ee oz ty! naprawde dostałem! szeczeliwym jest(gdybys był dziewczyna zawlekłbym cie w krzaki-docen to wink )
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 5:00 am

Gem_ma
Gem_ma
harab serapel

ee oz ty! naprawde dostałem! szeczeliwym jest(gdybys był dziewczyna zawlekłbym cie w krzaki-docen to wink )

eek .... ummmm ... dziekuje?

nie no przedwczoraj napisalem, a slowa dotrzymuje, ze wczoraj pierwsza dostepna osoba z PPC na liscie z toolbara mego, otrzyma 10 k no i to byles ty tylko ze dzis bo wczoraj mnie nie bylo smile

harab serapel

Gem_ma

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 5:03 am

harab serapel
Gem_ma
Gem_ma
harab serapel

eek .... ummmm ... dziekuje?

nie no przedwczoraj napisalem, a slowa dotrzymuje, ze wczoraj pierwsza dostepna osoba z PPC na liscie z toolbara mego, otrzyma 10 k no i to byles ty tylko ze dzis bo wczoraj mnie nie bylo smile

hohohio... ja tasm nawet nie wiedziałem ze jakis konkurs był...
ale faaajnie tak dyche za frajer dostac, coraz bardziej mi sie tu podoba rofl
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 8:18 am

Justinka

Hehe jak zaczynalismy z moim milym i wydalo sie ,zebez prblemu robie mostek i podnosze noge do gory wzdluz ciala to nie ma przebacz;]
też umiem zrobić mostek XD

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 11:13 am

Jukatan
Justinka

Hehe jak zaczynalismy z moim milym i wydalo sie ,zebez prblemu robie mostek i podnosze noge do gory wzdluz ciala to nie ma przebacz;]

mostek, kwiat lotosu i inne cuda z nogami... zazdroszczą teraz wszyscy pluszaczkowi whee
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 12:43 pm

ZebraDeath
Jukatan
Justinka

mostek, kwiat lotosu i inne cuda z nogami... zazdroszczą teraz wszyscy pluszaczkowi whee
ja zadnemu "pluszaczkowi" nie zazdroszcze i niech jeszcze raz przeczytam cokolwiek o nim, to powyrywam gemmie nogi z dupy! nudzi mnie już to, jezu, ile można? Zebra! zachowujesz się jak zakochana jedenastolatka! "moj misiunio kupil mi kwiatka!", "moj misiunio cmoknal mnie w policzek!", "moj misio chce lizac mi stopy, czy to normalne?", . to smieszne na swoj sposob, ale w zbyt duzej ilosci irytujace sweatdrop

(tak, teraz ja mam PMS)

Jukatan

Justinka

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 2:54 pm

Jukatan
ZebraDeath
Jukatan
Justinka

ja zadnemu "pluszaczkowi" nie zazdroszcze i niech jeszcze raz przeczytam cokolwiek o nim, to powyrywam gemmie nogi z dupy! nudzi mnie już to, jezu, ile można? Zebra! zachowujesz się jak zakochana jedenastolatka! "moj misiunio kupil mi kwiatka!", "moj misiunio cmoknal mnie w policzek!", "moj misio chce lizac mi stopy, czy to normalne?", . to smieszne na swoj sposob, ale w zbyt duzej ilosci irytujace sweatdrop

(tak, teraz ja mam PMS)

O Dziza...

Jak was troche zazdrosc gnebi to przygryzcie warge, a nie tu z jakimis bulwersami;]
Jak ktos zakochany to normalne,ze zdrabnia sobie imie partnera, lbo nazywa na sposob przeslodki.
Ja nie wiem czy kogos to dziwi?
Zazwyczaj usmiechamy sie ironcznie. Ale to chyba nie powod do tego,zeby najechac droga kolezanke za to,ze kocha i jest kochana.
Tego nie usprawiedliwa NPM!
I co do dzurwy nedzy zrobil gemma?
PostPosted: Sat Feb 16, 2008 1:36 am

Justinka
Jukatan
ZebraDeath
Jukatan
Justinka

(tak, teraz ja mam PMS)

O Dziza...

Jak was troche zazdrosc gnebi to przygryzcie warge, a nie tu z jakimis bulwersami;]
Jak ktos zakochany to normalne,ze zdrabnia sobie imie partnera, lbo nazywa na sposob przeslodki.
Ja nie wiem czy kogos to dziwi?
Zazwyczaj usmiechamy sie ironcznie. Ale to chyba nie powod do tego,zeby najechac droga kolezanke za to,ze kocha i jest kochana.
Tego nie usprawiedliwa NPM!
I co do dzurwy nedzy zrobil gemma?

własnie! cry
czuje sie jak lalka siedmiolatki, a czemu?
a dlatego:
jedna 7-latka do drugiej 7-latki- czemu sie nie chcesz ze mna baaawiic?!? jak sie nie pobawisz to wszystko powiem mamie! albo nie, wyrwe włosy twojej lalce!!! twisted

Gem_ma

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas