|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 2:05 am
Poooork! It's the meat of kings, It's made from pig, Try it with onion rings.
Porkchop goes with everything 'Cause it's made from swine Swine with the chateu spine?
Just bring some to the picnic baby You know you wanna stuff some in my hamper
Pork please pork put in some llalalaa? 'Cause i dont wanna be your porky chancer
It's talking bout pork, Confessin' bout pig. Veggies the weggies can't come it between?
Hamman, bacon, you should taste them, I know it's surprisin' but that's so appatisin'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 3:46 am
widze, ze ta piosenka wyjatkowo Toba wstrzasnela... i ma wielka role w Twoim zyciu... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:44 am
NIgdy nie wiedziaem e wieprzowina moglaby by taka interesujaca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:20 am
ILikeGreenChickenLegs a co nie jest dziwne? zastanawiałąś się na przykład, czemu mleko jest białe? nie? i to jest dziwene. ja nadal z sikorom nie mogę rozkminić takiej sprawy: dlaczego na klawiaturze są dwa kwadraciki, a mówi się na to dwukropek. to samo z kropką.
no DLA CZE GO!!!????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:02 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs a co nie jest dziwne? zastanawiałąś się na przykład, czemu mleko jest białe? nie? i to jest dziwene. ja nadal z sikorom nie mogę rozkminić takiej sprawy: dlaczego na klawiaturze są dwa kwadraciki, a mówi się na to dwukropek. to samo z kropką.
no DLA CZE GO!!!???? To wielkie przekłamanie! Pewnie stoi za tym tewuen! Już widze jak te łżeelity chca nam wmówić że kwadrat to kropk! JUż widzze ich trtam!
A tak na powaznie ja mam kropki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:16 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs a co nie jest dziwne? zastanawiałąś się na przykład, czemu mleko jest białe? nie? i to jest dziwene. ja nadal z sikorom nie mogę rozkminić takiej sprawy: dlaczego na klawiaturze są dwa kwadraciki, a mówi się na to dwukropek. to samo z kropką.
no DLA CZE GO!!!???? To wielkie przekłamanie! Pewnie stoi za tym tewuen! Już widze jak te łżeelity chca nam wmówić że kwadrat to kropk! JUż widzze ich trtam!
A tak na powaznie ja mam kropki. żarójesz!!?!?!????? no nieee czuję się oszukana bardziej niż wcześniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:31 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs a co nie jest dziwne? zastanawiałąś się na przykład, czemu mleko jest białe? nie? i to jest dziwene. ja nadal z sikorom nie mogę rozkminić takiej sprawy: dlaczego na klawiaturze są dwa kwadraciki, a mówi się na to dwukropek. to samo z kropką.
A tak na powaznie ja mam kropki. żarójesz!!?!?!????? no nieee czuję się oszukana bardziej niż wcześniej. *balcerowicz mmusi odejść*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:39 am
phi, w związku z powyższym robię głodówkę.
bo za tydzień mam basen dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:55 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??" nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/ no, ale ktos sie napracował.Nie jest takie złe. Na pewno niesie ze sobą jakieś przesłanie. Jak to odbierzesz, to już twoja sprawa. Może koleś miał na celu pokazanie jak bezlitosne jest traktowanie zwierząt jak zwykły produkt spożywczy, a może uświadomić niektórych z czego jest parówka? xd Ja wieeem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:38 am
Yajo ichabot ILikeGreenChickenLegs Mroovecka jakem mroov rzekłam krótko acz wymownie "eeeeeee??" nie no, ale na serio... trochę dziwne... :/ no, ale ktos sie napracował.Nie jest takie złe. Na pewno niesie ze sobą jakieś przesłanie. Jak to odbierzesz, to już twoja sprawa. Może koleś miał na celu pokazanie jak bezlitosne jest traktowanie zwierząt jak zwykły produkt spożywczy, a może uświadomić niektórych z czego jest parówka? xd Ja wieeem. ale nie powiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:21 am
a co chcesz? jakieś coś z yaoi? albo coś innego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:15 am
Zaproponuj coś konkretnego kurczaciątku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|